Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Делта не бой се ще изскочи нещо от помпата,което я е запушило. С мойта така става няколко пъти и се оказва или филтъра запушен от нещо или помпата. Така че споко повредата ще е лека.

# 631
  • Varna
Никито HugДуше
Благодаря ти.  bouquet Абе спокойно ми стана по едно време да ти кажа. Аз се ядосах, че сама немога да се справя. Даже я дръпнах Пенето да видя дали няма запушване на маркуча. Но да ти кажа неможах да отворя филтъра. Може от там да е сакатлъка, защото маркуча е наред.
Пак ти благодаря, че ме успокояваш. Еййй, голяма сте сила тука беееей Hug Хубаво е човек така да му дадът кураж и съвет. Голяма работа тоЗ Интернет. Със Убави ора мЪ запУзна Hug Hug Hug

# 632
  • по пътеката

белби, за това ли ястие става дума?
делтовке, я виж да ти отвори синът филтъра! при мене няма такова 4удо, само за изливане на водата, пробвах като се беше блокирал барабана!ясно беше нещо се е  запецнало - викам банел, не бе фиба на линда! много сложно отваряне с дигане на мотора и ми я одраха по преместванията до сервиза и наопаки! Crossing Arms
аз правих измислен сладкиш с бишкоти за борд и вси4ко бисквитено намерено у дома,барабар с пар4е купешки кекс за основа, запе4ен с масло и фурми! кремовете, един яй4ено-масле, втори яй4ено,маслено-шополадов, трети пласт сварени ябълки с фурми на сладко и с малко мармелад от ябълки за коли4ество! после купешка сметана и накрая ,рядък шокаладов кувертюр за напояване на страни4ния борд!нямам как да ви го снимкам освен, ако някой дове4ера от моите пусне камерка ,снимаща!  bowuu
толкова за днес  с твор4еската работа, отивам след обяд на лекар, минах през женералиста, даде ми рецепта и направление, но аз да си видя за ехо кога  мога да мина! Sick 4е го мрем ли какво ?

# 633
Добър вечер Embarassed Embarassed Embarassed

# 634

Добра да е, Монде Hug

# 635
Делте какво стана с пералнята? Hug Мисля я днеска твойта пералня щот много лошо без нея. Аз лично съм като саката защото на ръка като пера ми се сваля направо кожата от ръцете. Не питай като беше сина ми малък докато открия удобството да пера с пералнята. Дано е нараед.
Марси няма се даваме я. Как щяло да се мре ,такива да не ги чувам  Hug Хайде и ти на отчет като минеш че да не те мислим и теб.
Другите къде се изгубиха  newsm78 много слаба активност(също като изберателната активност) Laughing
На всички лека вечер

# 636
на снимката от марси е това, на което в Алжир казват долма, а у нас махши.

# 637
Хей, два дена не ме пуска тоя форум да вляза #Cussing out Дава ми грешка и това е. Добре, че се сетих да вляза да чета за проблемите с логването и се оправи.
Монда, добър вечер и добре дошла!  bouquet
Марси, как си? Стискам палци всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover
Хадилче, много логично мислене на детенце. Аз лично бих се затруднила много, как да обясня нещо такова по начин по който да го разбере. Но виж, че само е дало възможно най-простичкия и разбираем отговор.
Делта, как е Пенето? Оправили се или още се инати?
А тоя съд за тажин го бях гледала в Габрово миналата година. Имаше нещо, като панаир на занаятите и ги продаваха мароканци. Аз като видях така се засилих ама бързо се върнах. Бройката струваше 30 лв., но бяха съвсем малки, колкото за една малка порция и се отказах, тъй като ми се струва неизползваемо.А тези малките всъщност за какво се ползват? Те за готвене не стават сигурно, но може би за сервиране?

# 638
привет от ваш'та леля - как сте дружина ? я малко вицове да ви пусна (нямат нищо общо с расизма, антисемитизма или изобщо с някакви лоши чувства - просто са забавни):

- Как е открита медната жица?
- Двама евреи хванали една монета едновременно.

Малката Сара пита баща си:
- Татенце, а мога ли да изпратя картичка за Свети Валентин на човек от друга вяра?
Бащата - евреин на средна възраст отговаря:
- Мисля, че можеш миличка. На кого искаш да пишеш?
- На Осама Бин Ладен
- !?
- Ами той се крие по разни пещери и всички го мразят. Като получи картичка от еврейско момиченце ще види, че не всички по света са лоши и може би ще спре да прави лоши неща и да се крие.
- Това е най-хубавото нещо което съм чувал миличка - казва просълзен бащата.
- И като престане да се крие нашите снайперисти ще му пръснат скапаната глава.

става въпрос за бен ладен не за мюсюлманите изобщо, така че никой да не почва кавга - не съм против исляма, колкото и да не ви се вярва  Mr. Green

Грузинска веселба. Домакинът казва:
- А сега Гиви ще произнесе тост!
Става Гиви и казва:
- Да пием! - и си сяда.
След малко пак:
- А сега Гиви ще произнесе тост!
Гиви пак става и казва:
- Да пием! - и пак си сяда.
След още малко:
- Вано да произнесе тост!
Вано започва:
- Уважаеми приятели! Всички ние сме се събрали тук в този хубав слънчев ден, за да празнуваме по един много добър повод…
Домакинът го прекъсва:
- Седни си. А сега Гиви ще произнесе тост!

Забранен за целомъдрени

- Кой са най-големите оптимисти в света?
- юдеите и мюсюлманите… те още не знаят колко голям ще порасне, а вече го обрязват.

# 639
Хадилчееееее  Joy Joy Joy особено последния(тъй като не съм целомъдрена).

# 640
Tezi sydowe tajine ги имаше в букурещката ИКЕА и се чудех защо чак дотам са стигнали, а те явно са много популярни. Но ми се струва,че долната част беше като тавичка, плоска, а не дълбока.

# 641
  • Varna
Да рапортувам за ПенИтУ аз сИга ама първо да кажа на Мондето- Здрастииииии wavey
Значи оставям аз наследника и отивам на тренировки. Свършвам едната тренировка и докато очаквам следващата, звъня у дома да видя ситуейшъна. Помпата здала багажеца и мастУра излязЪл пич и отишал та купил нова и я монтирал. Даже не взел и многУ парички. Да е жив и здрав на цялУтУ си фемили и най вечИ на булката си!!!! Та казал, че Пенето много добра пералня, много запазена и да карам със нея докато спре тотално. Тя от съвсем първите Индезити, правени у ИталианскУ и явно и добри работници са я правили, та съм имала късмет. Бая се зарадваФ, че ще има новУ Пени ама ще карамИ със това до пълен откат.
ХАДИЛЧЕ Wink
И аз сЪ смях на последния виц детУ не е за целомъдрениииии Joy Ах и аз палавницаааааааа newsm03
НИКИ, РАЛИ- благодаря ви за подкрепата Hug Hug

# 642
Делтич, радвам се за твойта Пена Simple Smile

Хадилчееееее  Joy Joy Joy особено последния(тъй като не съм целомъдрена).

и този, ама и другия за Сара си го бива Mr. Green

# 643
  • по пътеката
ходих при специалист и ще пия засега лекарства, после ще се видим пак! ходих да питам покрай лекарствата по рецептата,има ли тамифлу, казаха,4е това го нямат, но имали нещо подобно! е,не е реленца!  Thinking
тажините  у нас,  средно големите, са около 30 диаметър, но за поне за  4 4овека! има няколко варианта при свекито, преди са готвели, но тогава канунът не е изстивал! Peaceима едни мъни4ки за детска порцийка,ги държат  за декорацийка, слагат си я фиби, я дреболийки!
хадил,  Laughing Peace
монде,добре дошла!   bouquet  bouquet
за пениту ,браво и мабрук с нова помпа! Thinking  bouquet

# 644
  • Varna
АСТАРТА, МАРСЕЛИНЧЕВА Hug Hug
Брагорско за поздравите за ПенИтУ  bouquet
Абе Марселинка, какво ти има? ГрипО ли хвана????? Така и не разбрах Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт