КАРТИ ТАРО - VII

• 49 031
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Дария   нищо че не можеш да качваш карти, включвай се с мнения
аз чета по други сайтове мнения за картите и ми е интересно като откривам нова "логика" в тълкуванията
 Little_Girl_ щях да дописвам после /но ме домързя  Mr. Green/ че винаги съм искала да бъда решителна, по-енергична и по.....така  Crazy амазонка  Crazy ама на, не съм  Crossing Arms с това ти определение за джаста праста съм по-съгласна  Hug

Сещам се нещо за здравето - нали имаше една колода, където имаше отбелязани зодиакални знаци, и нали всеки зодиакален знак отговаря за дадена част от тялото, така ще направим някаква връзка, как мислите?

# 121
Нашето лично мнение за всяка карта е най-важно !

Бях чела ,че Обесения в комбинация с 2 пентакли за здраве понякога значи проблем с коленете ,защото и двата крака на двете фигури били свити ,но това разбира се е просто предположение от автора !

Аз наскоро започнах да задавам въпроси за здраве .До сега не посмях , но естествено и слава богу въпросите не са много !

Практиката е всичко!

# 122
Аз мислиа че когато се гледа на карти триабва да имаш стратегиа,свои стил.Аз съм си изградила свои стил и начин на подреждане на картите.Имам карти таро италианското тароки дългите карти от 15.години и сам свикнала стях.Редя ги на кръст минало,сегасшно и бъдеще като в средата е моита карта и сам си определила кулата като показател на лоши събития и показател на здравето.

# 123
Little_Girl_ ,
благодаря ти.
Пратих ти лична бележка.

# 124
Да,това със сигурност! Имам дневник с Таро от миналата година и съм си правила само подредби ,които сама съм си мислила ,особено за бивши и някви там любовници ... ххаха ужасТ !  Peace

Та тогава не съм ги разбирала,но сега след като нещата вече са се развили и приключили виждам,че Таро е било много точно и ясно с мен и моите въпроси.

Техниката ,която сами ще си изградим е най-точна !

# 125
да и аз сега се сетих преди години си гледах и картите бяха обърнати и всичко беше много зле прогнозата беше черна Laughing а аз се опитвах да промена живота и събитията.Но всичко завтрши много зле за мен и оттогава не си гледам когато са обърнати

# 126
О,да ,да  Crazy и аз точно така се отказах от обърнатите карти преди време.Беше някакъв ад!

Но наскоро пак ги обърнах и видях ,че посланието им е същото както при правите! Т.е. в комбинации и позиции значиха същото ,което ще значат и когато са прави!За това си продължавам с изправени!

# 127
  • Варна
Девойки   bouquet хареса ми подредбата на Зимма, направих една подобна  Grinning 
Жената пита за мъжа - съзнателни мисли - двойка жезли, съзнателни чувства - паж на жезлите, реални действия до два месеца - тройка чаши, реални действия до четири месеца - четворка чаши
ето и картите

неговите мисли - в мислите си стига до задънена улица, не вижда изход, незнае как е стигнал до тука, опитва се да бъде незаинтересован, присъства само телом, духом го няма  Rolling Eyes
неговите чувства  newsm78 нямам идея какво може да означава този паж, може би успешна комуникация? която някак ще се намери израз под формата на събиране /напр/, обаче с тази 4Ч  в крайна сметка май  пак ще има застой  Confused

# 128
Той ще иска да се видят .Ще иска среща.Ще изпрати съобщение или ще й се обади.Радост
а по между им ще е за много кратко.После отново ще има разочарование .Нещата ще се преповторят !

2 жезли - двоуми се .
паж жезли - благоприятна е по отношение на любов и връзка.
3 чаши-кратка радост
4 чаши - недоволство,всичко е еднообразно и скучно .Апатия

# 129
Здравейте, момичета!
На въпрос дали един мъж изпитва любов към определена жена: 2 жезли + Светът + Кралица чаши.
Аз имам две коренно противоположни мнения за картите и не знам кое е вярното. Идеи?  Simple Smile

# 130
Здравейте, момичета. Имам нужда от помоща ви за една подредба, ако може помагайте, отговорите ви за мен са много важни.
Въпросът е има ли смисъл връзката ми с Х да продължи. Подредбата е отговор, коментар, съвет

Отговор- Обесения, Коментар- Глупака, Съвет- Асо Чаши
Ако трябва да се спра само на отговора, то за мен той е едно голямо НЕ. Пълен застой и сблъсък на интереси. Гледаме в различни посоки и няма да се примирим. Това е което крием в душите си, не външните проявления, Големи аркани са.
Но Глупака дава надежда за неочаквани възможности и събития, за невинност все пак в отношенията и истина, искреност? Въпреки непримиримостта на противоположностите Асо чаши дава надежда. За мен съвета е да се положи усилие, да се рискува и че усилието и риска може би си заслужават. Трудно ми е да ги вържа трите карти като разказ, затова ви моля да вземете отношение.
Ашли, подредбата е първа карта- какво мисли, а втора какво чувства, останалите както си ги написала. Това по принцип го пиша, а иначе кой както си го нарочи. За Паж жезли мисля, че в чувствата му има замисъл, импулс за нещо, но не му е дадена силата, не я е почувствал в дълбочина. Доста колеблив ми се вижда този мъж. Сякаш иска, но не му стиска. Настроенията му се менят, няма твърдост. Не виждам любов в картите, а по- скоро забавление и въпроси без отговори.
Daria55, по мое скромно мнение дали имаш дарба моят спонтанен отговор е ДА! Радвам се, че си преборила интернет и сега си сред нас.
Извинявам се, че така нахълтвам във форума, но от много време ви чета и ви чувствам близки, просто изчаквах момента в който ще набера смелост да се вкл.

# 131
Здравейте, момичета!
На въпрос дали един мъж изпитва любов към определена жена: 2 жезли + Светът + Кралица чаши.
Аз имам две коренно противоположни мнения за картите и не знам кое е вярното. Идеи?  Simple Smile

Да,определено.Кралица чаши показва точно това.Тя е жената,която дълбоко вълнува душата му,любима жена!

# 132
sulza и двамата сте много пасивни в отношенията си сякаш.Не искате да положите усилия.А  може би той е пасивния ... Някои от вас двамата сякаш е безразличен към другия и все едно не му пука.Никои не изразява емоциите и чувствата си към другия и май няма смисъл!

Но това си е мое мнение...

Асото като съвет може да се приеме като възможност за нова връзка .Дерзай ..
А може да се приеме и като съвет към теб да изразиш чувствата си към него ,ако не го правиш.

# 133
 приятелки днес ви каня тук на едно детско парти,моят син Александър  навършва 7 години.

заповядай те.

# 134
за 9 пентакли прочетох че имала ''силата да сбъдва'' околните карти,или най малкото да за силва тяхното значение.

Общи условия

Активация на акаунт