КАРТИ ТАРО - VII

• 49 017
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Меги,  опитваш се да намериш верния път интуитивно?
Little_Girl, кризата е чудесно време да се приложи 9 П  Crazy може да се възползвам от твоята идея  Hug Нищо не каза за всичко което казахме за твоите две карти, има ли нещо вярно? За моята 5 жезли - и последното ти тълкуване е вярно, наистина че той е виновен, щях да те питам защо пък той виновен, но като погледнеш другите две оклюмали карти - то се вижда.

# 106
Ашли рядко ме лъже 6 -то чувство. Wink.  но дори и да зная резултата на някои неща, или на къде вървят работите-нямам физическата възможност да  се наложа. 'временно примиряване''

# 107
С това момче се запознахме преди 5ет месеца , но много набързо стана.Преди седмица се видяхме за втори път с общи познати на маса .Така,че тук си права ,че не сме имали възможност да поговорим повече .Има нещо просто в този човек .За първи път срещам подобно привличане и не говоря за секс,любов или харесванки някакви.Някаква харизма ... така ме гледаше все едно ми бърника в душата.

Смятам ,че Ашли ... ти доста правилно разтълкува картите ,но ще поживеем и ще видим.

Виновен е защото нищо не е правил,за да потръгне тази връзка,за да се развие .Това е дотегнало на момичето .Може и да е малко избухлив,има несъответствия в характерите между двамата.Прекалено пасивен е .Действията му са лишени от каквато и да е била цел.Може понякога да е взимал нещата като на игра и това да е подразнило партньорката му.Има и някаква лъжа тук ,за нещо може би е излъгал.Поведението му е едно ,а обещанията друго.Т.е. той обещава нещо,но прави съвсем друго.

За 9 пентакли по -добре се съветваи с твоите карти , как ще ти повлияе това,че ще наниш с тази карта под възглавницата и тогава деистваи!   bouquet

# 108
Меги 2 мечове е доста странна карта.Жената от картата не допуска никои до себе си.Тя е била наскоро ранена от нещо и сега блокира емоциите си.Има ли нещо,което те тормози ,но не му даваш воля ?Не го изкарваш навън?Имаш предложения,а не ги приемаш!

Само предположения са това,защото ,за да те влече някаква карта ,то тя понякога говори нещо за теб!

За Ашли например според АСО Мечове мога да предположа,че е доста смела в решенията си,категорична и е доста джаста праста ... дето се вика.Реже глави ,като и кипне .

# 109
Смятам ,че Ашли ... ти доста правилно разтълкува картите ,но ще поживеем и ще видим.
  bouquetSimple Smile
 аз дадох акъл на прятелка да спи с асо пентакли под главата и  тя каза цхе то били сънища и цхудеса и денем и нощем Laughing.....а 9 пентакли е от този калибър, но по- конкретна "все едно викаш конктени неща.."
MEGGI 76 -  много е хубаво, ако могеш да си вярваш мисля,че е трудно Rolling Eyes

# 110
До колкото знам ,Мона споделя идеята за спане с Асо Пентакли ако ти има нещо ,дори настинска или ако те боли глава Wink

# 111
 e аз не съм го пробвала newsm78
а ти как виждаш 9 пентакли?

# 112
В какъв смисъл как виждам 9 пентакли ?

# 113
Някои позволява ли си да гледа с Таро за здраве ?

# 114
какво ви е усещането за тази карта ( не питам за теорията по въпроса) обикновено всеки има някакви наблюдения кога с епоявява, при как обстоятелства, за какво говори:)

на себе си да ( за здраве), но иначе  нищо не разбирам от темата и не бих си позволила да коментирам ( е освен, ако не е във форума и да се учим)

# 115
  имаше един период, когато на въпрос за здраве все ми се падаше, като 3 так карта кралица чаши.... все още не съм и намерила ролята за такъв въпрос, ако имате идеи?

Знам че кралица чаши се свързва с Млякото , но незнам дали това ще ти е от полза. Да не би нещо във връзк асъс здравето калция да ти е бил малко в организма , или пък белтъчините.

# 116
  • Варна
За Ашли например според АСО Мечове мога да предположа,че е доста смела в решенията си,категорична и е доста джаста праста ... дето се вика.Реже глави ,като и кипне .
  Crazyама съвсем не съм такава  Crazy точно обратното съм - нерешителна  Mr. Green
в джаста праста  влагам друг смисъл - че не обръщаш внимание на детайлите, а караш отгоре, и такова не съм  Mr. Green но асото точно в тази колода страшно много ми харесва Peace
Вятър, девет пентакли не я свързвам с нищо  Confused няма действие, няма нещо кой знае какво на картата, в което да се загледаш и да се замислиш  Rolling Eyes чета чужди тълкувания, опита е много важен, а аз го нямам  Mr. Green което ме подсеща, че Дария само ни се представи и съвсем изчезна
Дария, ако четеш тука, навестявай ни по-често  Wink имаме нужда от човек с твоя опит  bouquet
За здраве -  не редя карти дори на себе си. би трябвало да има инфо някъде картите с коя част на тялото се свързват, ама някой трябва здраво да порови Crazy

# 117
.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 22:25 от Azalee

# 118
Аз ще се пробвам ... но моля те зада конкретен въпрос ?

Ашли под джаста праста имам предвид ,че примерно си търпелива ,но до един момент и като ти дойде в повече си крайна в решенията си!Може и да бъркам .... но Асото аз го свързвам с това ,а може би ти се иска да си по решителна !

# 119
здравеите тук сам и чета.Аз сам новак в интернет и ми е малко трудно всичко ми е интересно но как си качвате картите?Направо сам шашната Grinning А искам да отговориа на ашли от петък аз мислиа че мъжът ниама да предприеме нищо.ЗАЩОТО го е страх,или е сърдит и изживиава нещо

Общи условия

Активация на акаунт