КАРТИ ТАРО - VII

• 48 986
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Дария, понеже си нова, кутията ти е малка. Сега имаш право мисля на 3 ЛС-та. Трябва редовно да си чистиш  кутията, или да пишеш повечко в теми където мненията се броят.

# 91
zimma,
катите са много "дълги" за просто дали ще се обади например или дали ще напави нещо

чудя се връзката (дои и да не е интимна) стара ли е? защото , ако е така  ще тябвад а има чистилище за този, който пита - картите показват хубава възможност за педизивкателство, което да бъде успешно. Може всичко да изглежда перфектно, но всъщност ще изисква много устойчивост, сила и желание за трансфомация: съветът е  издържливост и тъпение; отговоъте,че  човекът вече показва добите си намерения, ням да ми не без "печистването" питащият ще бъде подложен на пеосмисляне и преоценка за минали действия;
картите не са страстни, но са решителни Simple Smile все едно пажът мечове и силата трябва да са с разменени места

# 92
Вятър, кутията ти е пълна  Simple Smile

# 93
благодаря на всички за менията по моите карти. Прави сте  че има някаква решителнсот от негова страна , и че картитие не са любовни . Вятър навярно наистина питащия ще бъде подложен на това чистилище ,на преценка да бъде или да не бъде простено . Мисля че това е знак за промяна виждаме го в 6 жезли , това е реакция ,която удовлетворява питащия тоест има немерение за действие в мъжа та дори то да е свързано с оценка на питащия.
И Меги също вижда решителнст , и промяна в съда за нея, но въпреки това я има.Мисля че силата олицетворява  питащия .Вятър помогна ми твоето виждане по картите , и се надявам да си права , че човекът  вече показва добрите си намерения.Благодаря още веднъж за коментарите.
По картите на Ашли , малко ми е объркано как  д аги тълкувам в един момент ми се струва че ще има действия , и това го виждам в борбата в него самия , ако няма борба , значи няма отношение към жената. В друг момент пък  ми се виждат твърде статични тези карти и как да кажа вглабени , за да донесат действие. но все пак щом  оговора е  в първата карта 5 жезли мисля че ще има все пак  някакви промени в  ситуацията.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 09:15 от zimma

# 94
  • Варна
Момичета мерси за тълкуванията     bouquet
Аз 5Ж я изтълкувах като вътрешна борба, но дали е така? Като външни действия  няма как да се осъществи /предвид ситуацията/

# 95
По картите - 5 жезли,7 чаши и 5 чаши смятам ,че е имало някакви пречки в миналото между тях или дребни несъгласия .Някак си не си пасват напълно .7 чаши показва,че той няма да действа ... иска го ,но няма да го направи.5 чаши е депресивно настроение ... Този човек няма да предприеме никакви действия.

# 96
Попитах за впечатлението на едно момче към мен ,изпаднаха ми 9 пентакли и Висша Жрица ! Доста се озадачих.Понякога Таро не ни дава отговор на нашите въпроси ,а ни показва нещо,което трябва да знаем извън въпроса.

Вие какво смятате за тази комбинация ?Свързана ли е тя с въпроса или по-скоро с нещо друго?Как бихте я тълкували?

# 97
Попитах за впечатлението на едно момче към мен ,изпаднаха ми 9 пентакли и Висша Жрица ! Доста се озадачих.Понякога Таро не ни дава отговор на нашите въпроси ,а ни показва нещо,което трябва да знаем извън въпроса.

Вие какво смятате за тази комбинация ?Свързана ли е тя с въпроса или по-скоро с нещо друго?Как бихте я тълкували?

можеби е възхитен от теб като жена,дама за добра компания.

# 98

а може би сама се досещаш за отговора.Тоест отговора го знаеш и ти самата просто се довери на усещането си.

# 99
И с Меги, и с zimma съм съгласна за Висшата жрица. Наистина тя се появява, когато ние знаем отговора, когато душата ни знае. Но Висшата жрица често се припокрива с образа на Кралица чаши - т.е. любимата жена, идеалът. А в комбинация с 9 пентакли говори за предопределеност, кармичност. 

# 100
 Simple Smile често Висшата жрица е по-висока октава на кралица чаши, на крал чаши императорът, но той се припокрива и с крал пентакли донякъде..
много е интересно това за "знаенето не пътя", а как го опредляте като усещане  на питащия или като правилност на ситуацията?
 имаше един период, когато на въпрос за здраве все ми се падаше, като 3 так карта кралица чаши.... все още не съм и намерила ролята за такъв въпрос, ако имате идеи?

с коя карта се идентифицирате? на мен за известен период от време ми се падаше много вишата жрица и  някак я напсана за себе си...сега много харесах 5  чаши в колодата на  Ашли  и предполагам,че си разпознавам усещането там..

Little_Girl_
и ти сама  го казваш в тези карти  момчето те харесва и никак не е най- важното- предстои доизграждане и промяна за теб, която ти целиш от известно време ( може да е съврзана ис духовни практики да не кажа магьоснически- тук изпозлвам по-широко опредление за неща, които не разбирам не се обиждай)

# 101
  • Варна

Аз мисля че двете карти са много свързани с въпроса, а и си пасват много добре! Усещате се като сродни души, нещо невидимо ви свързва, а и мисля че сте готови да се опознавате, бавно, постепенно..... Предполагам че това не е ново запознанство, по-скоро може би е някой когото си познавала, но си нямала по-личен контакт с него.
Да те попитам за моите карти, за 5 жезли - права си, че се отнася за миналото, но как направи връзка с него, предвид че 5Ж излиза като отговор на въпроса и би трябвало да е за настоящето?

Вятър, абсолютно не си представям да се идентифицираш с 5 чаши  Crazy
Аз да ви кажа ли моята любима карта  Crazy
Ето тази е

# 102
Оле обичам Асо мечове ... стига да знаеш как да използваш силата,влиянието и съвета ,които ти дава в подходящия момент.Няма да забравя моя момент с тази карта.Беше тежко и трудно ,изтеглих Асо мечове и просто действах смело ... Всичко се оправи след това!Прекрасна карта!

Не зная как съм направила връзката.Просто така ми дойде.5 жезли за настояще също бих тълкувала,че човека не знае как точно да постъпи .Иска да направи нещо ,но не знае какво точно.
Ако са се скарали заради него ,то той знае ,че е виновен!

# 103
А за любима карта ,то това със сигурност е 9 пентакли!Много отдавна ми е слабост ,въпреки ,че аз съм я нарекла "празна" карта ,т.к. единствено тя най-много ме затруднява ,като тълкуване.

Преди време бях сънувала,че трябва да си я слагам под възглавницата .Така и направих и след може би 5ед дена си намерих работа Simple Smile ! Но това си важи само за мен ,а при други не знам дали ще има същия ефект.

# 104
мен  ме дърпа 2 меча

Общи условия

Активация на акаунт