КАРТИ ТАРО - VII

• 48 978
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Simple Smile
Гледах си на въпрос за психическото ми развитие, дарби и способности. Подредбата е Келтски кръст, а 3,4,5 и 6 позиция съм ги обозначил какво означават, понеже си гледам по начина на Дж.Бъкинг, която поставя тези карти малко по-различно. Моето тълкуване си го направих, ще се радвам да чуя и вашето Simple Smile

1. Шестица чаши
2. Седмица чаши
3. Десетка чаши ( Основна причина, неосъзнат фактор)
4. Справедливост (Минало)
5. Рицар мечове (Нагласи и убеждения)
6. Двойка пентакли (Бъдеще)
7. Смърт
8. Висшата жрица
9. Паж чаши
10. Асо чаши
[/size]
темата е свързано със себепознаването .Мисля че и ти още не занеш точно мястото си , в смисъл като чели имаш някакви способности , но ги примаш малко илюзорно , не знаеш да вярваш или не на това.Чудиш се още дали да  се доверяваш на усещанията си .Неосъзнатото е че можеш да чувстваш и усещаш , имаш дарба и способности .Не ми е ясен много въпроса но както си писала така и отговарям. минало - нещата които си преживяла някак си е трябвало да станат така , било е спаведливо да са се случвали томно по този начин , за да се стигне и до днес.Нагласите  ти са храбри, поревист човек  си , гледаш напред и защитаваш своите
убеждения дори сцената на конфликти и спорове.
Бъдещето двойка пентакли това е карта на прехода , тоест ти ще осъществиш някакво преминавене в ново състояние .ще осмислиш пътя който си поела и ще постигнеш нещата които си поставила пред теб като задача именно чрез самодисципнираността ти и уменията ти.
Тук  при мен нещо не ми е ясна 7 позиция при мен е дадена в келтския кръст като отношение ,ама незнам дали и при теб е така, така че не мога д  акоментирам ако посочиш остоналите позиции че кажа по нещо. само последната мога д акажа че тя е винаги бъдещ  резултат. Изход .При теб е асо чаши , ами много хубава карта озночава че се намираш на прага на нещо което ще ти донесе спокойствие и хармония.Ще ди донесе приятни изживявания и емоции.Обновление.

# 76
Здравейте Simple Smile
Гледах си на въпрос за психическото ми развитие, дарби и способности. Подредбата е Келтски кръст, а 3,4,5 и 6 позиция съм ги обозначил какво означават, понеже си гледам по начина на Дж.Бъкинг, която поставя тези карти малко по-различно. Моето тълкуване си го направих, ще се радвам да чуя и вашето Simple Smile

1. Шестица чаши
2. Седмица чаши
3. Десетка чаши ( Основна причина, неосъзнат фактор)
4. Справедливост (Минало)
5. Рицар мечове (Нагласи и убеждения)
6. Двойка пентакли (Бъдеще)
7. Смърт
8. Висшата жрица
9. Паж чаши
10. Асо чаши
[/size]
темата е свързано със себепознаването .Мисля че и ти още не занеш точно мястото си , в смисъл като чели имаш някакви способности , но ги примаш малко илюзорно , не знаеш да вярваш или не на това.Чудиш се още дали да  се доверяваш на усещанията си .Неосъзнатото е че можеш да чувстваш и усещаш , имаш дарба и способности .Не ми е ясен много въпроса но както си писала така и отговарям. минало - нещата които си преживяла някак си е трябвало да станат така , било е спаведливо да са се случвали томно по този начин , за да се стигне и до днес.Нагласите  ти са храбри, поревист човек  си , гледаш напред и защитаваш своите
Бъдещето двойка пентакли това е карта на прехода , тоест ти ще осъществиш някакво преминавене в ново състояние .ще осмислиш пътя който си поела и ще постигнеш нещата които си поставила пред теб като задача именно чрез самодисципнираността ти и уменията ти.
Тук  при мен нещо не ми е ясна 7 позиция при мен е дадена в келтския кръст като отношение ,ама незнам дали и при теб е така, така че не мога д  акоментирам ако посочиш остоналите позиции че кажа по нещо. само последната мога д акажа че тя е винаги бъдещ  резултат. Изход .При теб е асо чаши , ами много хубава карта озночава че се намираш на прага на нещо което ще ти донесе спокойствие и хармония.Ще ди донесе приятни изживявания и емоции.Обновление.

7 позиция- Аз
8 позиция- Околната среда
9 позиция- Страхове и надежди
^^

# 77
Може и да греша, но вчера когато редих само 3 карти със същия въпрос, 3тата беше асо пентакли. Това доколкото знам е добре, нали? Твърдо съм убедена да се науча. Simple Smile
Благодаря ти!

Сега имам време да напиша само това: Щом Асо пентакли е 3тата карта отговорът е 100% "да", само че има една уловка. Това "да" може да се осъществи след един ден или след години. Отговорът на това Асо е: "Ще получиш това, което искаш, но когато му дойде времето."

# 78
[/size]

7 позиция- Аз
8 позиция- Околната среда
9 позиция- Страхове и надежди
^^
........продължението ти си смъртта , тоест готова си за тронсформации и промени , нещо старо си отива и идва нещо ново в живота ти и то е свързано с въпроса ти разбира се .Другите навярно смятат че трябва да се довериш на себе си и своите усещания и интуиция .
 Като че ли малко се страхуваш да изразяваш своите способности и усещания , но както казах последната карта е много хубава , довери й  се.

# 79
Може и да греша, но вчера когато редих само 3 карти със същия въпрос, 3тата беше асо пентакли. Това доколкото знам е добре, нали? Твърдо съм убедена да се науча. Simple Smile
Благодаря ти!

Сега имам време да напиша само това: Щом Асо пентакли е 3тата карта отговорът е 100% "да", само че има една уловка. Това "да" може да се осъществи след един ден или след години. Отговорът на това Асо е: "Ще получиш това, което искаш, но когато му дойде времето."
напълно съм съгласна с baby777 само вда кажа че и последната карта на келтския кръст също подсказва добър край и успех .

# 80
искам да попитам за вашето мнение по тези карти въпроса е какво чувства, какво мисли, как възприема ситуацията и какво ще предприеме човек

подредбата е отговор - коментар - съвет - резултат. 6 жезли -съдът -силата-паж мечове
ще се радвам на всякакви идеи , и аз  имам разбира се но искам дачуя вашето мнение по въпроса.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:49 от zimma

# 81
zdravei az jivo se interesyvam ot karti taro.tova mi e xobi  zanimavam se s karti taro ot 15godini kogato se suberem s priatelki a i sama si gledam.Viarvam v tova koeto pokazvat

# 82
Daria55, здравей и добре дошла !
 ще се радвам да се включваш с тълкувания. 15години са богат опит . и като задобре дошла да те попитам какво мислиш па горните карти?  Simple Smile

# 83
  • Варна
Дария, добре дошла и от мен   bouquet
Не си за изпускане с този  таро стаж  Hug Много се радвам, ще си изключително полезна Blush

# 84
понеже аз имам на ует,ще говоря по тези карти. нека да видим...
 6 жезъла-какво чувства- по скоро при него са надеждите засега. стараене за едно удоволетворение от това което върши.
20 съдът-каквао мисли-знаем че тя е картата на промяната. човекът се стреми все в по-високи цели към реализация.
8сила как възприема-не би оставил нещата в никакъв случай без да достигне желаното и правилното. дори и да няма подкрепа от друг той не се отказва. тази карта може би казва че  има силен характер.
рицар меч-какво ще предприеме-бързо се впуска в много  задължения. приел е отговорно нещата,,но тук можеби  ще има някаква разконцентрация.
 човек който ако нещо не му доставя удоволсвие не би се захванал с него.

Daria55 - добре дошла

# 85
  • Варна
Пускам и аз едни карти
Въпроса е - мъжа ще предприеме ли желаните действия спрямо жената?
Подредбата е отговор коментар съвет - пет жезли, седем чаши, пет чаши

Thinking Моето мнение е, че той няма да предприеме желаните действия. Има някакви дребни недоразумения помежду им, или той води борба със себе си, чуди се как да постъпи  newsm78 чувства се уморен, отчаян, усамотен, вглъбен......Вие това ли виждате?

# 86
сякаш иска нещо друго. ако остане би бил нещастен,затворник. той знае какво иска и как да го постигне.  но от друга старна си струва да се опита, смятам че той ще предприеме нещо.

# 87
Пускам и аз едни карти
Въпроса е - мъжа ще предприеме ли желаните действия спрямо жената?
Подредбата е отговор коментар съвет - пет жезли, седем чаши, пет чаши

Thinking Моето мнение е, че той няма да предприеме желаните действия. Има някакви дребни недоразумения помежду им, или той води борба със себе си, чуди се как да постъпи  newsm78 чувства се уморен, отчаян, усамотен, вглъбен......Вие това ли виждате?

Моето мнение е почти същото. Човекът много се колебае, има напрежение и неяснота, бори се със себе си. Изобщо не знае какво точно иска, нито как да го постигне - 5 жезли - една карта на борбата без цел и посока. Има много красиви мечти и желания, но ограничени възможности. Което на свой ред го кара да се изолира, няма мотивация за излизане от това състояние. Може би чака тя да направи крачка към него. Според мен няма да предприеме никакви действия.

# 88
много хубава карта за 5 чаши - самовглубен аккава то сие
 ( мялко има безвремни е в нея), но като времето й свръши, човекът потегля в  намислена от него посокаSimple Smile затова тази карта дои и депрсивна е обвързана с решения...... мъжът го виждам по- скоро в  тази карта, отколко в 2 т епреди това; след 5 чаши идват мечовете  и решенията
5 же;зли покзават,че  ще има неща, които да се случват, но тва е малко  "пуберитетска" ката  е нея има стремеж, намерения и желание, но недоразиграване на истина (т.е. очаквам, че ще има закачка); питаюият е в света на илщзиите и е напълно възможно дои ид а види желан жест да не го разпознае (поради тези фантазии тя ще искам много наведнъж, което е трудно)
 много чаши сасе паднали и те не дават отговор на дуго, освен,че липсва стабилност  на намеренията и малко рица пентакли за устойчивост;

p.s. много интересни карти сте напускалиSimple Smile

# 89
  • Пловдив
zdravei az jivo se interesyvam ot karti taro.tova mi e xobi  zanimavam se s karti taro ot 15godini kogato se suberem s priatelki a i sama si gledam.Viarvam v tova koeto pokazvat
Здравей.Получих ти съобщението,но нямога да ти пратя въпрос на лични,защото не го получаваш...та незнам как да стане.Тук в темата не ми се иска ,но иначе съм навита веднага!

Общи условия

Активация на акаунт