КАРТИ ТАРО - VII

• 48 976
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
zimma za 2
 дамата има нуждта сама да взима рещенията си (все едно не сее отърсила от нечии намеси) и си мисля,че тя си има собствена интуиция дали да с еобади или не: работат е там,ч еинтуицията и я забавя,а  обаждането и се струва логически издържано;
мисля си, че тя има повече планове, отколкот осподеля и  всъщоност 2 ите кати отговая повече на нейното себеусещане по въпроса. обвързването също я питеснява.
казртите казват,че ако не се обади ще се забавят нещата  и ще  трабва тя да започне по нов начин тази "работа",а това определено ще отнеме врем еи  търпение;
всъщност си мисля,че тя еготова да чака и го знае и е по-сконна на това ( ще се успокои)

# 61
Благодаря ти Вятър за тълкуването , твоето мнение винаги е било важно .Май картите показват повече състояние отколкото предсказание.

# 62
много естествени  3Д-карти,зимма чия е колодата.

# 63
Май картите показват повече състояние отколкото предсказание.

bouquet-  да много често показват състояние..затова ми е трудно собствените си да тълкувам ( обърквам се кое е състояние и кое информация)

# 64
Pictorial Key е Меги

# 65
Наскоро научих, че мъжът ми (с когото сме разделени) планира да заживее под един покрив с приятелката си и да създаде ново семейство, а аз продължавам да чакам и да се надявам, че ще се върне при нас. Опитвам се да гледам на таро, за да видя какво ще излезе, но съм абсолютно начинаеща и резултатите много ме объркват. Не знам защо, но все ми се падат лоши карти и това ме отчайва още повече. От друга страна, не съм убедена, че ги тулкувам правилно. Моля, ако някой има време и желание да помогне.

# 66
zimma можеш ли да разкажеш повече за картите на Ленорман? По какво се различават от Таро?  Simple Smile

# 67
водят ги карти оракул. всяка картинка носи послание.
 много е важно и тълкуването им в комбинация със съседната карта.
 има отрицателни карти които влияят на околните-облак.
 там са използвани природни елементи,хора,предмети и животни. много приятни и лесни карти,и най вече точни. ела в темата и разгледай.

# 68
Мерси Меги, не знаех, че има такава тема, ще прочета  Simple Smile

# 69
 картите на Ленорман първи ме пиближиха ( педи таро) , но кой знае защо аз само чета за тях без да ги ползвам Confused

Т - хвърли си едни карти  и ги напиши да видим, ако можем да помогнем:) Wink

# 70
Здравейте Simple Smile
Гледах си на въпрос за психическото ми развитие, дарби и способности. Подредбата е Келтски кръст, а 3,4,5 и 6 позиция съм ги обозначил какво означават, понеже си гледам по начина на Дж.Бъкинг, която поставя тези карти малко по-различно. Моето тълкуване си го направих, ще се радвам да чуя и вашето Simple Smile

1. Шестица чаши
2. Седмица чаши
3. Десетка чаши ( Основна причина, неосъзнат фактор)
4. Справедливост (Минало)
5. Рицар мечове (Нагласи и убеждения)
6. Двойка пентакли (Бъдеще)
7. Смърт
8. Висшата жрица
9. Паж чаши
10. Асо чаши

# 71
здравей Вятър,

Четох доста, но в крайна сметка в главата ми стана пълна каша. Не бях сигурна коя подредба да избера, затова се спрях на келтски кръст, а въпросът, който зададох беше дали ще се върне при нас.
1.6 чаши - О
2.3 чаши – О
3.принц мечове - О
4.върховна жрица
5.асо пентакли
6.8 жезли
7.2 мечове
8.крал жезли
9.светът
10.6 жезли

Може и да греша, но вчера когато редих само 3 карти със същия въпрос, 3тата беше асо пентакли. Това доколкото знам е добре, нали? Твърдо съм убедена да се науча. Simple Smile
Благодаря ти!

# 72
baby777 , понеже си ме питала з аЛенорманд , но Меги вече е отговорила да ела втемата и чети ,ще се радваме на още хора там.
Вятър , защо не пробваш сигурна съм , че при първиятти опит за тълкуване с тези карти и ще се запалиш .

# 73
  • Варна
Вие с тази мадам съвсем ще опразните темата  Mr. Green

# 74
наистина,къде одидоха всички...

Общи условия

Активация на акаунт