КАРТИ ТАРО - VII

• 48 965
  • 784
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Desert`Rose, здравей! Таро си е Таро, няма колоди, които познават повече от други. Няма такива, с които има повече подредби. Единственото правило, когато си купуваш колода Таро е, ти да я харесваш, да я усещаш като твоя. Никой не може да ти каже кои карти да си купиш.
Пожелавам ти успех!
Много благодаря.Тези дни ще пообиколя книжарниците да видя, коя колода ''ще ми говори''Wink

# 16
  • Пловдив
Искам и друго да попитам...Кои дни не се гледа,кои са ''хубавите дни'' за гледане?
Преди да си гледам за 1-ви път с Таро,какво трябва да направя?Има ли нещо специално,ритуал и т.н...

# 17
когато си купих моите имах същите въпроси....
 гледай когато искаш,реди както искаш, в началото все ще ти се иска да правиш подредби -това е хубаво така ще се научиш.
 аз имам на уейт ,то е универсално ,просто няма човек който се занимава с таро да не го познава.
 ритуали всеки сам си прави нещо сигурно. аз имам едно камъче,планинско е но е много красиво,като стъклено е.
за дни и дати имаше нещо такова,но всеки си чувтва.

# 18
Здравейте,
Напоследък нямам време да се включвам в тълкуванията, уви , но затова пък редовно чета Simple Smile

ThunderGoddess, ако се сещаш преди време беше питала твоето таро за един мой изчезнал медальон.
Като един от отговорите, беше ОБЕСЕНИЯТ, което ме наведе на мисълта, че си стои,където съм го оставила.
В крайна сметка, за  N-ти път прерових куфарите и го намерих да си ме чака в едно от джобчетата (явно пропускано при предишните търсения)
Благодарности още веднъж  bouquet

# 19
Ашли, много сладка снимка! Благодаря за новата тема! На мен ме ми е оставало време наскоро да се занимавам, най-вече на близки ако са ме помолили, дори на себе си не съм подреждала.  Rolling Eyes

# 20
ЛуАн,  аз си спомням че се издирваше медальона , радавм се  че си го намерила беше скъп спомен за теб!

# 21
ЛуАн,  аз си спомням че се издирваше медальона , радавм се  че си го намерила беше скъп спомен за теб!

Да така е Simple Smile ...
Благодарение на Таро на търсещия Hug и съдействието на ThunderGoddess  Hug

# 22
ЛуАн, и аз много се радвам, че си намерила една толкова ценна за теб вещ, както мога да разбера от коментарите ти. Включвам се, за да ви покажа една доста хм ... интересна колода. Тоест ... много ми харесаха написаните характеристики на картите, може да видите сами за какво говоря въпрос:

http://taroteca.multiply.com/photos/album/363/Color#

# 23

привет   bouquet

може ли да ми дадете тълкуване за следния въпрос

отношението на XXX към мен е  2 пентакли, 7 пентакли(обърнати), Светът (обърнат)
втори опит 5 пентакли, 6 чаши(обърнати), 10 мечове

благодаря

# 24
подредба сън.
как да ги разтълкуваме.
 1-10жезъла
2-3 меча
3-9 пентакли
4 -обърната 2 пентакли
5-8 чаши

1,2 сънят подсказва за тревоги и притеснения. дали ще се справя ? 3 меча за мен са като необходимото ''Зло''. това което трябва да се премине,няма как.
3,4-реалността-каквото търсиш,ще намериш. оттърси се от подсъзнателните ''скрупули'' и тревоги,дай път на желанието,на сърцето и ще получиш,заслуженото. ако не си доволна от сегашното положение,просто не дей показвай задоволство. така сама ще се задушаваш.
 каточели все още не си задоволена,не си открила онова нещо специално за теб. все търсиш.

това е от мен. подредба за една млада дама и нейният сън,относно ''любовни терзания''

# 25
Здравейте!
Гледах на моя приятелка, дали приятелят й е прекратил окончателно отношенията с бившата си. Излязоха 5 мечове + 6 жезли (обърната)  + Рицар мечове (обърнат). Моето мнение за картите е, че той е прекратил отношенията, но в никакъв случай не се чувства добре и като победител, а дори до известна степен съжалява за това. А това, го кара да се държи враждебно (той наистина се държи така с нея). Какво е вашето мнение за тези карти? 

# 26
дали се чувства победител? това което е искал го е направил.
 позицията му е наистина е на  победител в тази''игра'', но за момента.
 можеби наистина съжалява,можеби  нещата сега ги приема като необмислени,незадълбочени и непроучени.
рицарят наистина показва един напрегнат,строг човек, при него това се дължи на неспособност да се справи със сегашното положение.
 някои хора казват''внимавай какво си пожелаваш,то може да се сбъдне''

# 27
какъв е проблема-6 жезъла,кралица чашиу,3 меча.
- нежна,любяща жена,с разбито сърце, която очаква нещо,нещо закъсняващо.можеби иска да се раздели с нещо,и така да направи път на идващото.

# 28
Меги, мерси за отговора ти.  Simple Smile
Относно 6 жезли,кралица чаши,3 меча - много зависи какъв е бил въпроса, защото картите винаги отговарят на конкретен въпрос. Тази комбинация на друг въпрос би могла да означава съвсем различно нещо.
Това, което ми хрумва веднага, е влюбена жена с много очаквания и добри перспективи, само че нещо се обърква - изключително шокиращо и болезнено за нея и сърцето й е разбито.

# 29
Здравейте, мацки =)
Имам нужда от различни мнения. Попитах картите (работя с колодата на Уейт) как ще се развият виртуалните ми отношения с един приятел. Подредбата е следната:

1.Какъв си представям своя партньор, с който общувам ? Колелото на съдбата
2.Как той си ме преставя ? Дяволът
3.Съответствам ли аз на неговата представа за мен? Асо чаши
4.Съответства ли той на моята представа за него? Осмица чаши
5.Моит планове за отношенията. Висшата жрица
6.Неговите планове. Осмица пентакли
7.Възможна ли е срещата? Крал чаши
8.Как тя ще повлияе на нашите отношения? Слънцето
9.Резултат, извод за виртуалната връзка; ако в тази позиция се е паднала неудовлетворителна карта,то изтегляме още една за съвет, която показва какво можем да променим в ситуацията. Сила

Моето тълкувание е следното:

#
Приемам * като повратна точка в моя живот, човек, който ще ме разкъса от оковите и ще ме избави от монотонността; ще ме накара да почувствам движението. Никога не знам какво да очаквам от него, не мога да предвидя изненадите.
Той ме приема като изкушение, загуба на независимостта, обсебеност, ограничение, поквара. Странното е, че така се явявам КЪМ него, но напълно отговарям на представата му за мен като личност- емоционално силен, интуитивен, в синхрон със себе си, както и желание за сближаване и свързване.
Той обаче се е оказал коренно различен, на едно по-дълбоко, неосъзнавано от мен ниво ме е разочаровал и наранил с "абдикиранията" си, чиято цел е била да ме накарат да осъзная, че цикълът е приключил. Очевидно обаче не е била успешна.
Моите планове- Мистерия, неактивност, изчакване
Неговите- Усилие, прилежност, внимание
Ако се срещнем, то ще е след повече от десет години, когато сме улегнали, мъдри и спокойни. Тази среща ще бъде изпълнена с нов живот, жизненост, увереност, просветление.
Извод- Нужни са търпение, толерантност, сила. В никакъв случай не бива да се отчайваме или отказваме.

Направи ми впечатление, че от 9 карти, 5 са от Големите Аркани- Висши сили далеч над ежедневните проблеми и тревоги, което говори за една по-голяма задълбоченост на отношенията ни, на по-високо ниво, различни от повърхността.

Ще се радвам да чуя всякакви мнения ^^

ПП- Интересно ми е коя е най-красивата колода според всяка от вас?

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 20:49 от rupert_fan

Общи условия

Активация на акаунт