КАРТИ ТАРО - VII

• 48 968
  • 784
  •   1
Отговори
# 30
rupert_fan zdawej taka hubawo si se sprawila,mnogo dobre si tylkuwala kartite.
 наистина тези карти от голямата аркана охарактиризяват най-добре една личност или нейното отношение към ситуация.
 прави ми впечатление че твоето мнение като представа за него е карта ''колелото'' движението ни в живота,около целта която си поставяме,но винаги съпроводени от външни сили ,които ни заобикалят. можеби си прагматик.
 при мъжът нещата са на ниво представа за теб- сексуални фантазии. нали знаем мъжете  с какво мислят Joy
за 3 и 4 излизат чаши-знакът на чувствата.
 прекрасни карти са излезли,има малък план за развитие при кавалера.
среща би имало,мисля че дори тя е искана  и  ще се осъществи благодарение на мъжът. тази среща ще внесе яснота в тези ващи отношения. ще останете с добри впечатления т срещата ви.
 мисля че не сте подвласстни на каквито и да са пречки,появили се пред вас. можеби ти се страхуваш от искренноста на партньора.

аз имам две тестета на Таро. едното е универсалното на уейн,а другото е  състоящо се само от 22 гол.аркани.  последните не зная от кои са,изглеждат много строги и остро изрисувани.
хвърлила съм око на ''друиди и 78 врати''
други карти които имам са на ленорман,и отново имам идея за още едни оракуски карти да си набавя.

много хубаво четеш картите.ти книгата към картите ли използваш за тълкуване?

# 31
хмхмх, rupert_fan - страхове, притесненяи едни такива поуплашени надежди - по картите бих казала,че по- скоро имаш поводи от негативен характер в живота и затов амлако си вярваш; има твърде много проекции в картите Rolling Eyes

освен това бих казала, че доста месиш тълкуването на картите с личните си чувства и затова се получва бърканица- красива, но все пак ( аз също не мога да се отстраня от моите карти:))

1.Какъв си представям своя партньор, с който общувам ? Колелото на съдбата- твърде хармонично за моите представи...и поради някаква причина ти смяташ,че нещата са крайни: или..или
2.Как той си ме преставя ? Дяволът- изкусител, нарушител, обикновено това е желания, което  трудно може да бъде осъществено (според питащия) и многооо страх

3.Съответствам ли аз на неговата представа за мен? Асо чаши- ммммм преекспонирана карта, което означава,че те харесва, но аз не бих  й отдавал голямо значение на нещо фактологическо, тя просто показва голямо желани и надежди:)

4.Съответства ли той на моята представа за него? Осмица чаши- това са твоите страхове, които не ти с еказват на глас и тя добре се вързва със света и силата

5.Моит планове за отношенията. Висшата жрица-  не съм сигрна доколко не те е страх от това запознанство имаш усещане за духовно братство, но пак няма стабилн аоснова;

6.Неговите планове. Осмица пентакли- хм той е доста по практичният  явно  и има съвсем конкретни планове ( ще рабереш той/тя ще ги покаже съвсем скоро , ако не ги е), тази карта често се появява в любовни и неясни отношения

7.Възможна ли е срещата? Крал чаши- хм, срещата е жалана и то двете страни опредлено, но дали ще се случи по  твоя начин  не ъсм сигурна - но  тази карта ще се преформулира  и не е постоянна и не дава ясен отговор. положителна е, о и липсва постоянство и мотивция ( освен това е възможно  и/или партньора да има някои други  уговорки за "отхвърляне"

8.Как тя ще повлияе на нашите отношения? Слънцето- положително  и малко наивно в очаквнията ( но това вероятно е от тенденцията в твоята нагласа за "оправяне" на живота, като ми прави впечатление, че картите се лушкат межди: страхове, притесненя и силно желание з апромяна и щастие  и избавление)

9.Резултат, извод за виртуалната връзка; ако в тази позиция се е паднала неудовлетворителна карта,то изтегляме още една за съвет, която показва какво можем да променим в ситуацията. Сила- тази карта е ососбена понякоаг апоказва сила,а друг път задържана такава... ти реши кояе за теб.

за мен за момента ще има забавяне. Картите показват тенденции и често нагласите на питащия и не винаги бъдещето. От посочените тук карти мисля,че  има някаква лека еуфория от запознанството и малко прекалнео позитивирани очаквания, които се базират на миналото... бих препоръчала да си изясниш  от какво имаш нужда и да знаеш, че то е различно от "искам";

пожелавам повече вяра в себе си:) по картите има защо    bouquet

# 32
Здравейте, момичета!   bouquet
Предлагам ви една хубава подредба за връзки и любовни отношения:

....1....
2......3...
4......5....
....6........
7......8....

1)Сегашната ситуация
2) Вашите чувства
3) Чувствата на партньора
4) Вашите желания и нужди
5) Желанията и нуждите на партньора
6) Скрити фактори
7) Съвет
8 Евентуален резултат

Вчера си направих тази подредба и някои от картите, които излязоха малко ме озадачиха. Ако на някой от вас му се помага, ще е супер Simple Smile))
1)   Сегашната ситуация  - Висша жрица (обърната) - И двамата твърде дълго чакаме знак, никой от нас не действа.
2) Аз - чувства - Отшелникът (о) - Около месец избягвах всячески контакта с него, защото имах нужда да избягам и да погледна на нещата от друг ъгъл, но май съм прекалила?
3) Той - чувства - Папата - сериозни намерения и чувства? (Това е първата ми въпросителна)
4) Моите нужди - Дяволът ...  Embarassed точно това искам
5) Неговите нужди -  4 жезли - Той иска да ме види, да поговорим. Има нужда от повече общуване.
6) Скрити фактори - Кралица мечове - Друга жена?? Съперница?
7) Съвет - 5 пентакли??? - Да не се отчайвам, въпреки трудността на отношенията?? .. .
8 Краен резултат - Крал жезли (Асо пентакли+3 чаши като допълнителни) - Положително развитие, той ще се задейства...
Този Крал жезли ми се пада може би за 5 път във връзка с бъдещото развитие на тези отношения и не съм много сигурна как да го тълкувам.                 
Така свършва оооогромният ми пост Simple Smile                               

# 33
  • плевен
И аз ще помоля за тълкуване.Тарото е на Уейт,а ситуацията:мъж и жена,заедно,уж се обичат,но мъжа обръща повече внимание на приятелите си отколкото на жената.Въпрос"ще продължат ли заедно и дали той наистина я обича"

1.Питащият-поведение,отношение-любовниците
2.Партньор-поведение,отношение-3-ка жезли
3.Отношения във връзката-колело на съдбата
4.Бъдеще-съдбата на връзката-2-ка пентакли

Ето какво мисля аз:за жената връзката е основана на дълбока любов;силата на привличане  е огромна;но тя в момента е подложена на колебания и съмнения каво да прави,как да постъпи;трябва да вземе решение но незнае кое;трябва да избира своя път.Мъжът е силен,предприемчив,но полага усилия не за връзката,а за работа,за бизнес,за странини занимания.В момента връзката е на едно място и тъпче ли тъпче,няма развитие,без всякаква промяна.Някакви обрати на съдбата ще ги изненадат и двамата,никой от тях не прави нищо за връзката защото се надяват на благопсклонността на съдбата.За в бъдеще за мен връзката ще бъде ту така-ту иначе.Ще останат заедно,но няма да е една прекрсна и хармонична връзка-ще има и радости,но и пречки,кавги,тревоги.За да има успех трябва много вяра.

Помагайте моля ви   Praynig

# 34
  • плевен
До baby777:в момента се намира в очакване,в готовност за среща.Осъзнава и разбира истинските си потребности и призвание в отношенията.Намира се в преходно състояние към по-зряла любов,заради съхраняване на тази връзка.Желае флирт,чувствена страст,но всъщност това е "игра с огъня".Мъжът желае контакт с партньора,старае се да постигне мирна и хармонична връзка.Взаимоотношенията се осъзнават и оценяват,след като са погледнати отстрани под друг ъгъл.Нуждаят се и двамата от по-решителни действия.В момента са във фаза"прелом" към създаване на качествени,нормални отношения.Всеки от тях си мисли че е изоставен,че никой не го обича.Резултатът е че ще се гордеят един с друг,те са силни и достойни един за друг  Peace

# 35
до беби777-
 мисля че липсва подходящото внимание. нещата са повърхностни,няма добир.
 ти се стархуваш,и затова бягаш,страниш
 той-чове на морала,който би показал едни завидни чувства в любовта
  Embarassed,ясно е че са налице твоите желания за интимност за вас.
 при неща  става дума за едно задоволително постижение.ако се захване снещо то трябва да се доведе до край.
 действа умно,с финес.не би искал да се изложи.
 да се действа за таи връзка за да се развива
 трябва да се подходи с изискана отговорност за да се получат нещата.за допулнението налице е това за което желаеш че наистина би било такова.

до цветето
положежието такова както бих го тълкувала. нещата са някак детински. никой не забелязва околните а всеки гледа себе си или другия.смятат че това което има всеки един от тях е сигурно. като едни влюбени те се изнадват приятно,наслаждават се над себе си и контакта им. те не са напразно заедно,и тряба да продължат. връзката има естествено ще е подложена на изпитания.

# 36
cveteto_2009- жената пита нали?-  тя е сериозна и залага много на тези отношения, но момчето си търси "нова" приателка , партньорка  и не ще да се отказва от тази, която има ( най-вероятно тя  усеща това), резулаттаъ е или неясни отношения за в бъдеще или край ( бтв. картите показват тенденции з абъдещето не само точни отговори- това е отговор за момента ( за края))

baby777- не си прекалила, даже според мен отще имаш нужда от това самовглъбяване, но тази карта е следвана от колелото, затова внимателноSimple Smile, 5 пентали- понякога е карта на подкрепата в труден момент, умението да се комуникира, невъзможността да видите това, което е около вас  и подминавате сигурните и красиви неща ( в случая 5  пентакли е много подобна н аобърнатат висша жрица като информация, която носи)..... за папата- тя е една от картите с 3 човека в нея (рядко съм виждала кралица мечове като съвпеницца, по- скоро би мога да е натрапница)- в главата на момчето се въртят някакви преоценки и ти ще трябва да избираш ( не мисля,че е възможно да я карате на не много ясни отношения вече)

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:09 от Вятър

# 37
Момичета много ви благодаря за отговорите по моя проблем. Работата е там, че аз съм много влюбена в този човек, а за неговите чувства не знам нищо, нямам информация има ли други момичета около него, почти нямаме контакт. Не сме се виждали от няколко месеца. Аз знам, че трябва да взема крайно решение, знам, че трябва да му кажа какво искам от нашите отношения, но се страхувам, че той не иска същото и затова не действам. Нещата вече си опират до Страшния съд...

За cveteto_2009 -  мисля, че доста добре си разтълкувала картите. Връзката е много зациклила, Колелото точно за това говори. Съдбата не е на тяхна страха, колелото е спряло и ще се завърти отново, когато то реши - образно казано. Нищо не зависи от момичето, тя е безсилна и просто пионка в ръцете на съдбата. Бъдещето на връзката е много несигурно, ще бъде на приливи и отливи, стабилност липсва. И може би Вятър в права, че причината е, че момчето чака друг човек.

# 38
колелото на съдбата не спира. то е в постояно ддвижение,и винаги има околокакво да се върти. но каквото и да се предлага в нашия живот,и когато ние нямаме сила и възможност за избор  се казва съдба,колелото на съдбата ни. всичко там е предначертано.там ние не мсв главните виновни или движещи сили а сме странични елементи, това карта-карма. тази карта предвещава :започнат нов етап,прераждане. но все пак късмета няма думата а нашите действия. онова което ни се предлага и как ние ще се справим.

# 39
Меги, ти смяташ, че всичко в живота ни е начертано предварително и ние нямаме никаква възможност да променим нищо, така ли?

# 40
Някой има ли желание да ми хвърли карти за здравословно състояние, постоянно отлагам, но вече се притеснявам

# 41
хммммммм,интересно baby777- значи дяволът  не епокавал това, кеото искаш,а това което те кара да се страхуваш,че го искаш; страшният съд е "кармична" карта  тя задейства остта престъплени наказание, а не даване и получаване Simple Smile както е при теб - по чашите  е твоята, любовниците и т.н. 5 пентакли е = да си говорите, общувайте ( често се появява при нарушена комуникация)

да ви кажа обикновено когато се пита има проблем... някак не съм свикнала да виждам хубавит е неща ( за тях не питаме) Thinking

и аз да питам за себе си ( не са хвърляни от мен)

на въпрос за една моя чакра  са изпаднали  5  карти : обърнат император, четири чаши, колело шест пентакли два меча

Тарото е на духовете

# 42
това което ни е отредено вече с нашето раждане,и нашите действия които вече вървят с даденото ни,и съзадва едно движение=колелото на живота ни.
тази карта е дават като силна ,късметлийска.тя може да отнеме от отрицателните заобикалящи е лоши карти,намалява тяхното лошо знзачение.
също казвеат че може да значи и човек който,идва на помощ.
 колелото започва с нашето раждане и завършва със смърта. ако си се родил негър,няма да умреш бял европеец. но ако си бил богат,кой знае може и да загубиш богатството,в резултат на дейности които са необмислени

# 43
Хаха Вятър, Дяволът в моя случай май е мултифункционален.
За мен Страшния съд има и друго значение - появява се при мен, когато много дълго отлагам някакво решение. Когато идва моментът окончателно да реша нещо, дори да ме е страх от това, което следва. И той доста често си ми се пада напоследък.
А относно твоя въпрос, много ми се ще да изкажа мнение, но тези чакри хич не ги разбирам Simple Smile

Меги, на мен Колелото всеки път когато ми се е падало, не само не ми се случва нищо късметлийско, а нещата са в пълен застой. Колелото  на трета позиция или на важни позиции в подредбата показва застой, забавяне, протакане и знак, че питащият няма властта да промени това. Не искам да споря за картите, просто изказвам мнение и мой опит, както и неща, които съм чела. А принципно в Таро според мен всеки има усещане за картите и значенията могат да варират.

# 44
 аз пък съгласна  и с 2 те виSimple Smile работат е там, че колелото  показва прераждане нов живот, застой , презавъртане.....зависи си от комбинациите ( радвам се че проговорихме теоретично  bouquet) споделете си за колелото кога сте го виждали?

baby777, и аз не разбирам направи се,ч ене виждаш въпроса и те питам " какъв смяташ, ч е проблема на?" (в основата на въпроса е здраве) после ще кажа едни обши разсъжедения по темата,а туй като има и колелото   се пада подсказка Simple Smile

айде момичета включвайте се няма верни и грешни отговориSimple Smile има нужда от повечеSimple Smile

п.п.baby777 много се надявам да не съм права..според мен страсшният съде т преследва за стари любови

Общи условия

Активация на акаунт