КАРТИ ТАРО - VII

• 49 068
  • 784
  •   1
Отговори
# 150
ще сложиш ли една пояснителна на кулата? за психика ли става дума?
за каквото и да е твоята приятелка е упражнила повече контрол ( малко е насилила нещата, агресивна е някак), отколкото има  нужда  и това може да и се отрази  не особено добре

baby777 - има някаква жена, но далеч не кралица чаши- според мен тя е желата жена ( на него му трябва светът това му е целта)

да става въпрос  за психика доколкот и аз съм запозната. просто въпроса беше във връзк ас това скоро ли ще излезе от състоянието в което е
сълза със цялата колода и на мен  ми направи впечетление това коагот иказах моя коментар

# 151
  • Варна
Много сте творили   Hug
Меги, честит рожденник      bouquet много да те радва  Hug
Аз съм на работа, пищовите не са в мене, да видим как ще се справя  Mr. Green
Бейби,  мъжа може би все още не изпитва любов, но нещата вървят в тази посока – питащата да е любимата му.
Сълза, дали има смисъл да продължи връзката ви – бих казала да, има голям шанс, ако преодолеете застоя /обесения/, ако започнете на чисто. А  ти питаш ли се как се озова в това положение? Нещо може да не си  изтълкувала  правилно, или някакви недомлъвки....
Т гост, и аз виждам нещата горе долу като тебе. С нея ще има изясняване, ще хвърчи перушина  Mr. Green Предвид твоите карти може да се каже, че тя остава сама, той се обръща към тебе, осъзнал се е, и при вас нещата няма да са много стабилни, но продължава по пътя си с тебе
Вятър, днеска си в стихията си   bouquet
Мерси на всички за мненията  по моите карти Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 12:15 от Ашли

# 152
zimma , ммммм кажи на жената "да се разпадне" да докара по - скоро кулата, този магьосник не  и се отразява добре ( според мен) тя сег аси мисли,че има контрол върху нещата.. това я натоварва да се отпъсне и да се разпадне  ..и после ще има място да дойде звездата ( може да звуча лошаво, но според мен това ще й помогне)

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 12:11 от Вятър

# 153
  • Варна
Не смогвам да чета, да пиша, да мисля, да работя    Mr. Green
Днес на всички ви е дошла музата  Hug
Вятър, много ми харесва начина по който поглеждаш върху картите, някак не отчиташ позициите, докато аз пък съвсем се придържам към тях и смятам, че събитията ще се случват по реда на теглене на картите, а то май не е така  Rolling Eyes отчитам си го като грешка
Зимма, и аз щях да те питам що са само големи аркани.

# 154
По последната подредба на зима моето скромно мнение:
Явно при тази жена ( за която се пита) има голямо натрупване, не са от скоро факторите довели до това състояние. Правила е много компромиси. Случвали са се несправедливи неща в живота й, които тя е приемала с идеята, че това е проява на смелост и е за добро, жертвала се е един вид за нечие чуждо спокойствие и на друг да му е добре или на други.
Смятам, че трябва да спре с това и да сложи ред в живота си, дори и това да струва сигурността на някой друг. Да започне да живее Своя си живот, да помисли за Своето си добро и че тя е най- важния човек в живота си. В компромисите няма нищо лошо, необходими са, ако са в определин граници обаче. Няма карта указваща, че има намесен мъж, но някакво вътрешно усещане ми говори, че точно мъж е в основата на всичко това. не знам.. newsm78

# 155
  • Варна
За големите аркани на Зимма   Hug
нещата са започнали с радикална промяна. мисля, че все още има нещо от миналото с което жената не може да се раздели /психически/ или не може да се примири. може би нещата след промяната не се припокриват с очакванията? сега тя се чувства измамена, може би много лесно се доверява, а не трябва да е така. предполагам опитва се да мисли позитивно и по този начин да променя нещата /може би и в повечето случаи да успява/, но предвид кулата - бих казала че това са напразни услиия. тука съм съгласна с вятър, че жената трябва да се "разпадне", това просто е неизбежно! няма да й е никак лесно! тепърва предстоят събития, които няма да са радостни /съжелявам/ но всичко ще е за добро.  търпение, търпение, много търпение, което за мене означава че нещата няма да свършат скоро.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 14:53 от Ашли

# 156
Благодаря ви момичета з акоментарите по големите аркани , аз също накратко отново ще кажа и предвас какво мисля , имало е енощ ново в живота на тази жена , някаква трансформация която се е случила , промяна в положението . Магът олицтворявайки сегашното положение на нещата , някак ми подсказва че има планове , има смисъл в това да се изживеят нещата, има движение , енергия надежди , а кулата подсказва наистина че това чаканото спокойствие няма да дойде толкова бързо и даром.Според мен дори усещам че е необходимо това" пречистване " или разрушение както казавате и вие да се случи , з ада се разчисти пътя към по добро .

# 157
Между другото бях чела ,че когато се паднат три главни аркана от подредба с три карти ,значи дълбока ,голяма трансформация.За това обикновенно ,когато за първи път хващаме карти Таро ни се падат три главни аркана .Живота се променя ,когато се докоснеш до Таро ... ти се променяш! Simple Smile
Момичета какво мислите за тези карти - Отговор-Рицар Жезли,Коментар-Глупак,Съвет-Крал Чаши ... Въпрос - Как е най-добре да постъпя в тази ситуация ? Става въпрос за едно момче ,та се чудя как да постъпя ,да изчакам ли негови действия или аз да си действам както знам Simple Smile . Вие как мислите?
Ще се свърже ли с мен - пак отговор,коментар ,съвет - 10 мечове,Рицар Пентакли,Любовници
При въпрос "Иска ли контакт" излизат - 5 жезли,К-а Мечове,6 чаши.
Давам всичките въпроси и отговори ,защото картите са навързани по между си .Забележете Любовници,Крал Чаши и Кралица Мечове .Има друга жена .Не е задължително те да имат връзка ,но така или иначе е пред или ще е пред избор.
Кажете си вашето впчеатление от всичките карти ,като извод ... ако искате Simple Smile

# 158
  • Варна
Little_Girl_ мисля че той няма да се свърже с тебе, поне действията му са такива. а той като го гледам хич не се е забързал наникъде. може би ще избира между две жени, другата е жена от миналото му, и си мисля че тя е с една крачка преди тебе, възможно е да имат връзка, или по-скоро с нея натам отиват нещата. не бих казала, че не иска контакт с тебе, може би по-скоро малко го дразниш и това го спира. за твоите действия - ако си решила да го изненадваш със среща, бъди готова да приемеш реакцията му по-леко.

# 159
Между другото бях чела ,че когато се паднат три главни аркана от подредба с три карти ,значи дълбока ,голяма трансформация.За това обикновенно ,когато за първи път хващаме карти Таро ни се падат три главни аркана .Живота се променя ,когато се докоснеш до Таро ... ти се променяш! Simple Smile
Момичета какво мислите за тези карти - Отговор-Рицар Жезли,Коментар-Глупак,Съвет-Крал Чаши ... Въпрос - Как е най-добре да постъпя в тази ситуация ? Става въпрос за едно момче ,та се чудя как да постъпя ,да изчакам ли негови действия или аз да си действам както знам Simple Smile . Вие как мислите?
Ще се свърже ли с мен - пак отговор,коментар ,съвет - 10 мечове,Рицар Пентакли,Любовници
При въпрос "Иска ли контакт" излизат - 5 жезли,К-а Мечове,6 чаши.
Давам всичките въпроси и отговори ,защото картите са навързани по между си .Забележете Любовници,Крал Чаши и Кралица Мечове .Има друга жена .Не е задължително те да имат връзка ,но така или иначе е пред или ще е пред избор.
Кажете си вашето впчеатление от всичките карти ,като извод ... ако искате Simple Smile
е за рицар жезли мисля че трабва ти д анаправиш нещо както и за глупака като коментар , действай нестнадртно .Съвет Крабл чаши покажи му какво мислиш и чувстваш . Май и от вотарта подредба се вижд ад ане разчиташ на него , по добре ти го потърси.Като че ли му се иска контакт с теб , но моног вероятно и да има друга жена, и това да го спира.
 Утре ще разгледам по подробно картите .

# 160
момичета благодаря за поздравите  Hug

# 161
  • Пловдив
тук съм и чета,да знаете.... Party
Дария55,пратих ти мейл Flutter

# 162
Desert Rose Stop Stopще го вида

# 163
смърт-маг-кула
 и трите карти са много силни,и трите говорят за промяна,трансформация. още повече че са и големи аркани,а както по-горе
Цитат
Между другото бях чела ,че когато се паднат три главни аркана от подредба с три карти ,значи дълбока ,голяма трансформация.
за миналото смърта показва една болезнена промяна. всичко което е било като навици,идеи обвързаност е трябвало да бъдат изоставени.
 магът се явява в настоящето където след настъпилата промяна трябва да со подходи с интелек,но каточели за момента просто човек разчита на интуация,не на точна преценка.
 за кулата в бъдещето ще кажа че слсед като е имало толкова тежък период идва и моментъ на успокоение на напрежението. това е удърът на ''смъста'' от миналото, дори болезнен,той е важен зада се изправи пред истината и да бъде стимолирана. като дума за връзка-край,искан и очакван край.

# 164
Момичета!

Реших, че може да ви е интересно как се развиват събитията /имайки предвид какво показаха картите последния път/, затова се включам отново. Преди това обаче- Ашли, искрено ти благодаря, че сподели своето мнение!!!   bouquet
И така, днес имах меко казано драматична среща-разговор с мъжът-беглец на която смело и безотговорно "сложих картите на масата".   Не че имаше някакъв супер ефект, но ми се струва, че поне го накарах да се замисли. Прибирам се и естествено веднага подредба! Въпросът е "какво ще се случи след този разговор" Излязоха 5 мечове, 5 жезли и колелото! Та си мисля, възможно ли е да съм хвърлила ръкавицата и да влизам вече в бой?!   Rolling Eyes И това колело, дали е там защото предстои нещата да се преобърнат или пак много ми се иска?!  newsm78
Моля ви помагайте!

Общи условия

Активация на акаунт