КАРТИ ТАРО - VII

• 49 076
  • 784
  •   1
Отговори
# 165
Уххх 5 мечове е много гадна карта .... Хич не ти завиждам !Очаквай кофти събития ,скандал ,нещо което може завинаги да скъса връзки и отношения с този човек.5 жезли подсилва скарването ,нооо Колелото тук ме хвърли в шах.Съвета мисля ,че значи да не предприемаш абсолютно никакви действия .Може нещо да те изкара извън контрол ,да искаш да викаш и крещиш ... просто недей.Съдбата си знае работата.

Последния път като ми се падна 5 мечове на въпрос "Как той реагира след срещата" просто след 5мин имахме такъв грандиозен скандал ,че не е истина и приключихме окончателно.... !

# 166

Подозирам, че скандал може и да има , но по-скоро с нея като се прибере, тъй като и тя е имала претенции днес да присъства на тази среща, но това си беше абсурд.  Значи кротувам си и чакам.  Twisted Evil
И сега, хвърлям за логичния въпрос , как ще се отрази тази среща на техните взаимоотношения и подат 9 чаши, 10 чаши, кулата. Това не означава ли, че идва краят на идилията?! Гадно звучи, ама какво да се прави като си искам мъжа обратно! Боже , дано съм права!  Praynig

# 167
Т, здравей! Аз искам да се включа, зашото картите ти са доста красноречиви.
Относно 5 мечове, 5 жезли и колелото - обстановката е много напрегната - 5 мечове според мен са твоите емоции - не си се отказала от войната, не си се примирила, макар да си загубила битката. 5 жезли- готова си да се бориш, очакваш нещо да се случи, но не знаеш какво. Колелото на последна позиция доста го обсъждахме, моят опит с тази карта, които не е малък, казва само едно: забавяне, протакане. Нищо не очаквай като развитие в близко бъдеще, по нататък да, но не и сега. Просто не е дошъл момента.
А за тяхната връзка - и аз виждам катаклизми - 9 чаши, 10 чаши - това са много хармонични отношения, но с тази Кула, която ги следва в тях се случват промени и то не към добро. При това тези промени са такива, които оставят дълбока следа. Дори и да не прекратят отношенията си, те със сигурност ще се разклатят силно и никога няма да бъдат същите.

# 168
Здрасти и от мен Т. Ако на място на Кулата сложим Колелото, а на мястото на Колелото Кулата нещата ще си дойдат на мястото.  Laughing
Тук условно приемам, че първата подредба касае вас двамата, а втората тях двамата.
За мен 10 чаши е най- хубавата карта за семейни отношения и изобщо отношения надграждащи първоначалното влюбване. Може би при тях има такива планове (дори и неосъзнати напълно и от двете страни), но не са на здрава, истинска основа. Не знам на този етап осъзнават ли го, но им предстои да го разберат по жесток начин.
Моя съвет е да не се плашиш от конкуренцията, а смело в битка, въпреки 5М (а може би тази карта е твоето оръжие?). Съдбата е на твоя страна.
baby777, много хубаво тълкуване си направила.

Момичета искам да ви попитам. Чували ли сте за някакви подредби за кармична връзка м/у двама човека? Мисля бях срещала някъде нещо такова. Изобщо ще се радвам на всякаква информация по този въпрос.

Ашли, Вятър, Зима, Little_Girl_, Дария, благодаря ви още веднъж за коментарите по моето подреждане   Flowers Bouquet

# 169
И аз се вълнувам от подредба за кармична връзка между двама !

Т ... съжалявам за ситуацията в която си.Стискам ти силно палци нещата да се развият по най-добрия начин за теб!

# 170
Благодаря,че коментирахте и моите карти момичета.Действам пък ... квото стане.Момчето си няма приятелка ,това със сигурност .Ще пиша по нататък как се развиват нещата !

# 171
тази сутрин попаднах на ето това ,интересно е че за моята зодия имам две от подхождащите ми тестета карти .
http://www.avvallon.ru/N1.htm

# 172
  • Варна
Т гост    bouquet дано мъжа си заслужава!
Мисля, че си готова да направиш всичко за да си го върнеш, дори може би малко да го шантажираш. за сега и аз не виждам развитие при вас, нещата спират до едно определено положение, може би след като при тях започне действието на кулата ситуацията ще е по-ясна. за тях двамата - изненадвам се че има спокойствие, дори да не е стабилно  Thinking мисля че те са се изкефили на всичко станало, обаче ако знаят какво ги чака  Peace

# 173
момичета   имам  нужда от спешна помощ- вчеа ходихме на  ресторант   и аз там си извадих 2-та телефона ит.н., обаче тази сутрин не намирам единият ( работният и ми е супер криво и притеснено) 1- всички, контакти работни са ми там, което е ужас,ако не се появи и 2) телефонът не беше мой и сега трябва да купя някакъв на човека  Cry Cry

дали ще се намери тел.?  1) рицар пентакли 2) крал на мечовете 3) 7 меча

# 174
Момичета!

Реших, че може да ви е интересно как се развиват събитията /имайки предвид какво показаха картите последния път/, затова се включам отново. Преди това обаче- Ашли, искрено ти благодаря, че сподели своето мнение!!!   bouquet
И така, днес имах меко казано драматична среща-разговор с мъжът-беглец на която смело и безотговорно "сложих картите на масата".   Не че имаше някакъв супер ефект, но ми се струва, че поне го накарах да се замисли. Прибирам се и естествено веднага подредба! Въпросът е "какво ще се случи след този разговор" Излязоха 5 мечове, 5 жезли и колелото! Та си мисля, възможно ли е да съм хвърлила ръкавицата и да влизам вече в бой?!   Rolling Eyes И това колело, дали е там защото предстои нещата да се преобърнат или пак много ми се иска?!  newsm78
Моля ви помагайте[/size]!
извинявай досега не успях да коментирам по твоите подредби не че не съм искала , сега ще пробвам. След този разговор ще бъдете настроени един срещу друг , макара и е възможно и да се усеща само вътрешно това.Всеки ще е готов при лека напдка от другия д асе защитава остро. борба , напрежение между вас.Просто ще бъдете един срещу друг .Важното в случая е колелото на съдбата , другите карти описват ситуацията , колелото решава .Според мен ще се случи това което е трябвало да стане , независимо дали ти харесва или не.Но все пак съм склонна да мисля че ще се завърти в добрата посока за теб .аз доста съм позакъсняла с това но няма д аго изтрия
 за следващата подредба и аз мисля че ще има промяна към влошаване на отношенията с другата жена . Ако сравним кулата с колелото спор няма кой е в по добра позиция нали? Кураж и успех и от мен!

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 09:47 от zimma

# 175
момичета   имам  нужда от спешна помощ- вчеа ходихме на  ресторант   и аз там си извадих 2-та телефона ит.н., обаче тази сутрин не намирам единият ( работният и ми е супер криво и притеснено) 1- всички, контакти работни са ми там, което е ужас,ако не се появи и 2) телефонът не беше мой и сега трябва да купя някакъв на човека  Cry Cry

дали ще се намери тел.?  1) рицар пентакли 2) крал на мечовете 3) 7 меча

Вятър имам чувството че мъж ще ти помогне за телефона.
 да не би на срещата да е останал при някой твой познат?

# 176
добро утро.Вятър би ли качила картите да ги видя?Аз си намирам по нещо и в картините а всеки модел таро е различен Laughing

# 177
  • Варна
Вятър, ще си намериш телефона, но трябва да действаш бързичко, сега, веднага! Според мене потърси при обслужващия персонал, чакаме добри новини  Hug

# 178
    на уейт е:

# 179
пуууууууууууу че грамадни станаха.. ..ами почват работа след 11 сутрин и  сега чакам поне 10 да стане да звънна, че да намеря някой
 zimma-и другото е, че на един мъж се надявам ( до го е прибрал по погрешка) но той ще може да провери след около час...
мен ме притеснявам 7 меча Thinking

Общи условия

Активация на акаунт