КАРТИ ТАРО - VII

• 49 095
  • 784
  •   1
Отговори
# 195

1 2 3
4 5 6
1. Чем вы занимались, прежде чем потерять это?
2. Чем вы занимались после того, как потеряли это?
3. Как/ почему вы потеряли это?
4. Где вы потеряли это?
5. Где это теперь?
6. Что можно сделать, чтобы вернуть это?

по тази подредба
 рицар пентакли -рицар мечове -паж жезли
8 жезли-паж чечове-10 пентакли

ха сега де: преди д аго загубиш гледам изцяло картинките д ауточня , имало е жест на внеминие от нечия страна към теб
след загубата си се опитвала д атвориш някаква врата , или нещо насила си действала ,  не си могла ад отвориш нещо.
 Кк аси го загубила  странно излизат подобни карти като първата по време на жест, подарък от някого.
 Къде си гозагубила някъде където има подобни неща на твоя телефон , така д акажа сред множество подобни. тук  се затрудних
 къде е сега - ама някой май те пързаля глед ати реакцията не
знам
какво д анаправиш ами поиграй си и ти с него
 това ми дойде на ум по картинките може би сама ще си обясниш по добре 8 жезли и това къде си го изгубила.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 15:08 от zimma

# 196
много мерси  zimma -  не се ориентирам много по картинките  newsm78  и затова ще изчакам, ако други искат да се включат  в сериала " телефон"   Hug  ...но.ми се струва, че .карти те казват да не се ядосвам  общо  взето и ако следя наклонностите  им  на ключове и подаръци ме чакат хубави неща  Wink
 тук паж мечове доста напомян на 7 мечове Rolling Eyes

# 197
Така ... моля помагайте - Въпрос "Какво е здравословното й състояние и има ли опасност от сериозно заболяване?"

1.Как се чувства човека на когото се гледа - 2 мечове - блокаж и на емоции и на чувства .Нищо не "влиза" и нищо не "излиза" от нея
2.Какво е състоянието на организма му - 7 жезли - сякаш се бори срещу някаква болест
3.Какво е душевното му състояние- Висша Жрица - а де ?  Thinking
4.Води ли здравословен начин на живот - Крал Жезли - тука пак съм шах.
5.Страда ли от комплекси ,обиди или чувство за вина -Любовници - мисля,че не ... но не съм сигурна.
6.Влияят ли му стари заболявания (тук се тълкува само ако има Главна Аркана) - 8 мечове  - значи Не!
7.Има ли с кого да сподели проблемите си - 8 пентакли - мисля,че има но не го прави сериозно ,а по -скоро като на шега.Това може би е заради 2 мечове
8.Необходима ли е лекарска намеса - 3 мечове - оооо със сигурност и маи става въпрос за операция
9.Трябва ли са се обърне към нетрадиционна медицина -Смърт - сякаш не
10.Как му влияе материанлното положение върху здравето му -Крал Чаши - ???

11.Резултат - Кралица Пентакли

Някои ако има идеи ... моля да сподели.Мерси

# 198
здравеите

# 199
3.Какво е душевното му състояние- Висша Жрица - а де ? може д ас екаже че добро душевно здраве спред мен с поглед  и вяра за оздравяване.
Страда ли от комплекси ,обиди или чувство за вина -Любовници - мисля,че не ... но не съм сигурна. може би страда от това че е нпарвил грешен избор или му предстои избор.
Как му влияе материанлното положение върху здравето му -Крал Чаши - ??? вероятно материалното му положение е пречка за показавенто на душевното и чувствата му.
Резултат - Кралица Пентакли - ами вижд ами се добръ резултата успешен
 ето какво ще пусна като резултат з акралиц апентакли
Морфин – алкалоид опия, лекарственный препарат из группы обезболивающих. При длительном его приеме возникает болезненное пристрастие – морфинизм.
Героин – производное морфина. При его частом употреблении как болеутоляющего возникает наркотическая зависимость – героинизм. Героин ядовит, в медицинской практике не применяется, выпускается как синтетический наркотик нелегально.
Символический аспект.На поле Аркана молодая, очень красивая дама, которая вдыхает порошок героина или опия через трубочку носом.
Прорицательный аспект.Опасность рядом, берегитесь
 за крал жезли май яде повечко холесеролни храни .повечшени нива на
холестерола от там сърдечно съдови заболявания и проблеми с жлъчката . А човека хапва ли си мазничко и пържено . Крал жезли отговяра з ахолестерола , явно там  е проблема.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 17:35 от zimma

# 200
Little_Girl_   - правя уговорката,че от болести  нищо ен разбирам
аз бих тълувала  8 меча- като да- заболяването е старо и  той има идея за него, която е показан в 2 меча ( ако го питаш ще видищ, че има история); 3 меча можем и буквалнод аго тълкуване - заболване на съдречно съдовата система ( тук бих включила и кръвта);
 извън здравословното състояние, което  явно се настанява като важно - личният му живот  трябв ад претърпи промени на отказване- този човек   живее на приницпа на двойнствеността: при него всичко епо 2: 2 меча, любовниците; всъщност 8 жезли с епоказва- за д аизразяи напрежението и успешността му до момента  да еутрализира ( той или тялото му) нещата; споредли е поблемите си с някои по- нлад от него или такъв, който с епоставя в позиция на "ученик" около него- освен това наличнте 8мици ми говорят, че има какво да се е "случило",за д аима той  2 меча в ума си;
 не бих тълкувла смъртта като- не- по-скоро като :промяна"  ще трябва да/ще му с еналожи да преформулира вярванията и навиците си ;
човекът е доста себичен и едва ли някой може д аму каже  какво да прави  и той  едвали зачита жените, като авторитети ....

да видим ти кажи?

# 201
Привет момичета! 

Тази вечер таткото разговаря с дъщеря си и споделил, че цял ден не се чувства добре. Няма начин, според мен вариантите са два- или го е натиснал свинския грип или още е под влияние на снощните разговори. / малко черен хумор, за тези които го ценят/  Grinning
Аз съответно веднага грабвам картите. Въпросът е „как се чувства той” и изпадат - 6 чаши, звездата, императрицата, паж пентакли. Че се е заровил в спомени, това е ясно, обаче този паж пентакли? Май скоро ще има някаква разръзка.  #2gunfire 
Какво виждате вие?
Между другото темата за здравето вълнува и мен, но за нея по-нататък. Първо да оправим любовта!  Laughing

# 202
Ще има разговор ... без караници ... споко Wink между теб и него. Налегнала го е една яка носталгия по миналото (за вас двамата,вашето минало)

# 203
  • Варна
Вие уморявате ли се като тълкувате карти? Аз не мога да разбера дали се уморявам или просто съм недоспала  Tired
Т гост, при вас нещата докато стигнат до паж пентакли, ще трябва да минат през звездата, което означава че ситуацията още известно време няма да ти е ясна

# 204
Много рядко се измарям ,но често ми става много горещо на ръцете и после цялото ми тяло сякаш дига температува.После минава

# 205
Аш, аз си чакам от доста време и ми се е изчакало чакалото вече, ама явно няма накъде поне засега.   Wink Лошото е, че преди известно време ми откриха и рак на гърдата, та не знам още колко ще мога да чакам .   Thinking  но за това ще редя и ще ви питам следващите дни. лека вечер на всички  Hug

# 206
Добро утро на всички.А за картите на Т от вчера бих искала да коментирам и моето мнение е,че всичко ще се оправи и тълкуването на моите карти за звездата е- Вяра,надежда,Добро предзнаименование.Блестяща идея,ефикасен съвет,чистота на духа,осъществяване на нещо,..разширяващи се хоризонти,възнаграждение за тежък труд .Нова енергиа.Нов живот..Написах ти всичко дословно защото мисля че ще намериш нещо вярно за себе си.А също за здравето мисля че сега нещата са по добре ти сигурно ще трябва да правиш контролен преглед и ще видиш че всичко е по добре. Simple Smileако хвърлиш едни карти ще видиме още.А що се отнася за лиубовта има я при вас и то в големи дози Laughingвие много се обичате но понякога трябва да разговаряме спокойно и да си казваме че се обичаме.

# 207
Дари,

Благодаря за хубавите думи !  Hug

# 208
МОЛЯ пак заповядаи Laughingнали сме тук за това да си даваме малко надежда....с картите таро

# 209
Моля пак заповядаи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт