КАРТИ ТАРО - VII

• 49 083
  • 784
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Дария55,получи ли ми мейла вчера?

Извинете ме за офф-а       Crazy

# 211
да получих го после ще ти отговоря

# 212
колко е скучно когато няма никой във форума. Cry

# 213
  • Варна
Дружно сме забегнали всички  Mr. Green Надявам се да си прекарвате добре където и да сте  Hug
Следващите два дни би трябвало да вали, но след това идват  отново хубави дни, поне за моя град  Crazy пожелавам си такава зима до края  Praynig
Малка задача: дали да се захвана с тази работа? подредбата е отговор коментар съвет - паж жезли, колесница, 5 пентакли

Аз после ще кажа какво виждам в картите, да не ви подвеждам  Mr. Green

# 214
И така ... да си кажа за момчето .Нито си има приятелка ,нито пък е влюбен в някоя или привързан.На всичкото отгоре като се свързах с него много се зарадва.Между нас има някаква химия и привличане и той го показва открито.

Нещо не ми харесва тази подредба с това АСО жезли на първа позиция .Не мога да ги  тълкувам ,но не ми е на тамън !

# 215
Ашли дали да се заемеш-в момента наистина този въпрос те е развълнувал,очакваш известивето и същевремено се отдаваш с доверие към човекът който би трябвало да ти донесе веста за работата. реултат е положителен за мен,устремът е към печалба от предприетото. но ми се струва че май не трябва да се действа самостоятелно а с близки на които да се разчита.

# 216
Ашли, струва ми се, че си чакала този шанс, чакала си новини за тази работа и сега си готова да се впуснеш смело и да положиш каквито трябва усилия. Картите според мен предупреждават, че началото ще бъде трудно и наистина може би е по-добре да има някого, на когото да се опреш. 

# 217
И аз имам една комбинация - нагласата на даден човек към отношенията ни?
2 чаши + Паж жезли + Влюбените.
После ще споделя и моите виждания Simple Smile

# 218
baby 777 картите ти са от ясни ,че по-ясни ! Подредбата е отг.,ком,.,съвет нали ? Влюбен е ... начално влюбване .Плюс това те смята за много добра компания и те вижда като някои с когото може открито да говори.Много добра комуникация ,без задръжки,без лъжи и е време ти да решиш нещо,да направиш своя избор ,ако си го направила просто се наслаждаваи на любовта,която е около теб сега!

# 219
Ох, Little_Girl_ доста по-сложни са нещата при нас. Затова и се изненадах, че се падат 2 чаши, която лично за мен е най-хубава за любов - началото, когато всичко е хубаво и зареждащо.
Подредба тук всъщност няма  - и 3те карти са отговор.
Този човек има много резерви към отношенията ни, той е май този, който е на кръстопът. 

# 220
Ама не може така ... всяка карта мени по-малко значението си в зависимост от позицията .В тази подредба не бих могла да ти тълкувам картите ,но другите сигурно ще могат!

Долното ми тълкуване тогава не е вярно,защото аз ги тълкувах по подредба отговор,коментар,съвет!

# 221
  • Варна
Първоначално в моите карти видях едва ли не смяна на работата  Confused с тази колесница.......но явно само аз го виждам  Mr. Green Като цяло тълкуването ми не е по-различно от вашите, отваря ми се възможност, дава ми се шанс, тази петица пентакли малко ме смущава  Thinking почти обратното е на колесницата. Работата съвсем не е такъв шанс както изглежда по картите /освен ако впоследствие не излезе нещо/, дори и не съм я чакала щото знам за нея от една година и повече, но и аз така мисля че трудничко ще тръгнат нещата, а също и да не очаквам кой знае какво.

Бейби, нагласата на твоя човек към отношенията ви - той определено е увлечен и го знае, но още не е решил дали в коя посока да продължи /с тебе или без тебе/. Има ли нещо нестандартно в отоношенията ви?
Девойче малко, за какво асо жезли говориш?

# 222
baby777,  забелязала съм ,че когато искаме нещо много и сме ангажирани с идеята и имаме надежди - картите се "очашват"..... не знам коя е най- любовната карта, но 2 чаши е "заземена" карта тя не дава воля на въображението, а само добра възможност  да решиш ( все пак е 2 и и нямам много довереие) при мет тя идва неочаквано и оикновено с идеята за компромис от моя страна.. пажът показва,че ти трябва да действаш ( но чакаш жест) е според мен ще дойде можеи да е до около 6 месеца;

Ашли, от тази комбинация и аз помислих,че е някакъв нов проект.... поред мен съвсем скоро ще научиш нещо разочароващо по въпроса - изчакай го да мине и  смятам,че тогава ще имаш  шанс за промяна - ти имаш нужда от промяна това показвта колесницат  и пажът (когато с епояви колесницта често има забавяне..тук не изглежда така)

# 223
Момичета!

За тези, които са в течение на моята сагата, нещата търпят развитие или поне така изглежда.  Днес отново имах среща с моят мъж на която той каза, че обмислял какво да предприеме (дали да се върне при семейстовото или да остане с нея), но имал нужда от време. Трябвало да помисли добре, защото ако избере нас, тя щяла да бъде наранена.  Shocked като че ли сега ние не сме! Както и да е, толкова съм притеснена, че не мога да мисля адекватно, затова ви моля ако някой има желание да хвърли едни карти и да ми каже какво вижда.  Praynig

# 224
Ашли, да, отношенията ни са всичко друго, но не и нормални. Сега се виждаме много рядко. Той има желание да се виждаме, но постоянно ми прави някви номера, сякаш нарочно иска да ме наранява, да го моля и т.н. Отскоро даже не си пишем много-много, не се чуваме, камоли друго.
Днес пак ми избиха нервите и реших да питам картите.
Вятър, ти си права аз наистина чакам знак, че си струва да действам. И получа ли го, ще направя всичко без да се замислям. Обаче с това непостоянно поведение, той ме кара само още повече да се затварям в себе си.

Благодаря ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт