КАРТИ ТАРО - VII

• 49 077
  • 784
  •   1
Отговори
# 225
baby777 моята прогнза е, че ще почакаш , но ще стане......ти това ли искаш, ако не е неудобнода питам в 2 чаши има колебания, стари решения, разум освен чувства ?
и да кажеш какво става, че да си правим изводите за подредбите;
Ашли и ти да не забравиш  bouquet
Т - изчакай малко да минат емоциите и сложи какрти лично ( даже и да са развълнувани пак ще кажат нещо)- това, то което сеприетснявам,че  отношенията ви не са стабилни и ти редовно питаш картите ..... така периодът им на действие е скъсен  дай им срок да кажем до 2 месеца (ако ти харесва идеята разбира се)

# 226
Така е. Питам, защото се притеснявам и чувствам , че ако не се случи сега, няма да се случи никога. Просто моментът на развръзката е настъпил. Това, че ми откриха рак също не е случайно. Според мен е като алармен звънец и за двама ни... последен шанс.
Вятър, се пак ще те послушам.

# 227
Вятър, аз никога не съм се колебала за него, влюбих се в него на третия ден хаха. Но се разделихме, защото той имаше колебания и после незнайно как попаднахме в тези странни отношения, които аз не искам. Но не искам и да го загубя напълно. Искам да имам нормална връзка с него, но вече ми е ясно, че той каквото и да иска, май му е по-удобно нищо да не казва или прави. Лошото е, че май наистина ми се очертава чакане, което ми е супер омразно.  Взела съм решение така или иначе, да поставя своите карти на масата в един момент, но все още изчаквам.
Разбира се, че ще кажа как са се развили нещата, та да можем да си извлечем всички нови познания за картите Simple Smile

# 228
baby777 , мерси:) за обртната връзка - колебанията били неговите:(за мен 2 чаши е тясна карта), но после следва "по-широката"  Wink  кои карти смятате за любовни?

MEGGI 76
- имаш нов драматичен аватар Peace

# 229
Вятър , този телефон  не се ли появи отнякъде ?

# 230
Здравейте.Да няма ли развитие по случея с телефона?Аз предположих че няма да го върнат.Момичета колко е пусто и скучно събота във форума нямаше никой моя мъж работи и събота и аз влизах.

# 231
не, не се появиSad  сега ще си давам стария за поправка, че нямам ( щях да забравя на друго място и 2-рия, но се сетих на време  и се върнха)
Daria55,  за съжалени и моят апрогноза беше такаваSad

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 08:22 от Вятър

# 232
Здравейте, мили момичета. Смятам да пусна една по- сложна задачка- закачка и ако може да споделите мнението си.

Въпроса е за отношенията, ситуацията в една връзка в момента и близкото бъдеще. За тези които не са я правили ще запиша значението на позициите:

1 и 2 Действащите сили в момента, които могат да си помагат, може и да си противодействат. В нашия случай това са Висшия жрец (Папата) и 10М
3       В момента водещите сили и влияния- Кулата
4       Силите, влиянията, които нарастват- 7 Ж
5       Силите, чието влияние отслабва- 6П
6       Подсъзнателните импулси- може и страхове, надежди, възможно и да е и да са осъзнати- Кралица П
7       Съзнателните видими импулси, това, което се показва- Паж П
8       На къде води този път- близкото бъдеще- Паж Ж
9       Това е отгова на Висшата жрица за ситуацията и това какво води до нея- тази карта се тълкува единствено, ако е обърнат Голям Аркан. Ако е от малките се връща обратно и не се тълкува, означава, че Жрицата не дава отговор. В този случай картата е Влюбените.
Ще се радвам на всякакви мнения и задължително ще дам обратна връзка, защото ситуацията ще има яснота в някакво близко време.

# 233
Вятър, за съжаление и аз не видях надежда в 7М телефона да се намери. Някой за съжаление се е зарадвал на придобивката Sad не че това ще му донесе нещо добро.

# 234
Аз ще се пробвам Сълза .Ами ситуацията е малко сложна във тази връзка.Може би е започнала добре но после са се появили разногласия в момента те преживяват криза в отнушенията си може би са разделени или скарани в момента или това ще стане,защото има хора който се радват те като са зле и се карат но има намешани и други хора  приятели приателки.Възможно е ако е по дълга връзката да има неудобрение и от родители.Те са преживели много неща заедно и са се наранявали.Има и друг момент че те се съревновават и искат единия да командва другия.За в бъдеще ако искат да са заедно ще трябва много компромиси и от двете страни.

# 235
Дариа, благодаря ти за усилието и отговора. Осъзнавам, че тази подредба е доста сложна и малко хора могат да вземат отношение по нея. Аз не писах коментара си, защото не мога да бъда обективна. Права си за много от нещата, има намеса на доста хора, оказване на вияние, за приятели нямам информация, но вероятно и такава намеса има, права си и за това, че през много трудности са минали.
Според мен нещата не са оптимистични, но моя приятелка ги тълкува по друг начин. Затова пуснах тук подредбата с надеждата, че все пак някой ще вземе отношение.
За мен хубавото при тези двама човека е зад гърба им. Ситуацията е кризисна, Кулата е най- показателната карта, че нищо вече не може да продължи по стария начин. Всичко е поправимо, Влюбените казват, че това е Любов- тази, която идва не повече от един два пъти в живота ни, която заслужава всяко усилие, но разума надделява. В тази подредба Влюбените не ги приемам като избор или, ако има такъв то това е избор м/у любовта и другото. Нужно е върховното усилие, но то е непосилно. Въпреки Паж жезли като близко бъдеще, конкуренцията, външните намеси, разума и вероятно още много други фактори ще бъдат решаващи. Тук не виждам Висшия жрец, който дава силата, не виждам Господаря. В тази ситуация интуицията ще бъде пренебрегната в полза на разума, чувствата ще бъдат подтиснати и нещо ценно и добро ще падне жертва. Но пак повтарям, че имам субективен поглед.
Дариа, още веднъж благодаря   bouquet

# 236
Здравейте.Сълза нали сме тук да обменяме опит Grinningна мен ми е интересно как другите тълкуват картите чета с интерес.Всеки който тълкува картите влага по нещо от него си своя поглед към нещата и с една подредба може да има няколко различни мнения.

# 237
аз искам да коментирам само това
  На къде води този път- близкото бъдеще- Паж Ж
Паж жезил е много хубава карта , на комуникацията , приятелството, успешното общуване , ако го свържем с любовниците и отговора на жрицата, мъжа ще избере този път и ще има положително обсъждане и говорене между този мъж и жена.

# 238
Точно така, Дариа, когато се чуят различни мнения и се даде обратна връзка се вижда кой е бил най- близо и това за мен , предполагам и за вас трупа опита. Аз непрекъснато ви чета, дори и не винаги да пиша. Тези подредби които не ми проговарят предпочитам да не тълкувам "гласно", за да не подведа неволно някой.

Ама Зима, Паж жезли е бърза карта, временна, тя показва насоката на развитие в един кратък период от време. Друго щеше да е да беше излезнало Слънцето например. То явно ще трябва и друга подредба, някоя от партньорските, ама няма да го направя. В тази няма позиция за по- далечно бъдеще. Харесва ми това, че показва действащите сили към момента, отслабващите и увеличаващите се. А най- ми харесва деветата карта. Жрицата дава отговор само тогава, когато трябва Hug

# 239
 не съм сигурна, че  не дава отговор това подеждане.... малко не вярвам на позиции, които не се тълкуват  newsm78 мое мнение

Общи условия

Активация на акаунт