КАРТИ ТАРО - VII

• 49 072
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
Вятър, ти ще кажеш ли мнението си по тая подредба, много разчитах и на теб  Blush

# 241
благодаря за доверието, но в момента не ставам за тълкуване  Confused

# 242
Ако ми позволите и аз бих искала да кажа това което виждам на подредбара на Сълза ,като предварително  искам да уточня ,че нарочно избегнах да чета виждането на другите съфорумници, за да мога да си сверя часовника след малко.:
Папата срещу силата на 10 меча- нещо традиционно ,установено от отдавна си противодейства със силни разрушителни емоции породени от интриги или предателство.
Разрухата (кулата),доминира.Някой наистина смята ,че трябва да се бори с нокти и зъби,за да защити ситуацията и е готов да даде всякакви жертви ,защото си заслужава.Обаче липсва рационално мислене,прагматизма отслабва, може и рисковете да не са дотам премерени...Кралица Пентакли в тази позиция , я тълкувам като подсъзнателни малоценностни комплекси ( кой ли ги няма ) ,като неясна ,но осезаема заплаха.Паж пентакли-обратно иска да компенсира тези малоценностни усещаня-компенсаторно поведениеа ,маската за пред другите.В близко бъдеще мисля ,че просто ще се изяснят недоуточнените очакваня от участниците в тази симбиоза и ще се стигне до споразумение.Особенно като се има в предвид Отговора който е Влюбените -да, има нужда от взимане на решение ,люшкане между 2 амплитуди ,между 2 полюса ,но то е конструктивно и мисля позитивно. Сълза , моля те дай ми обратна връзка.
 А сега тъй като наистина много ми хареса тази подредба , веднага я използвах и ето каво ми се падна (между другото ,не е чак толкова различно ,което ме озадачи определенао). Използвам хармонично таро ,но нямам идея как мога да поместя картинките тук ,за кето се извинявам.Ето какво се получи и моля ви кажете си мнението.Наистина се чувствам супер неуверена.
1-Кулата Simple Smile
2-Светът
3-паж Меч
4-Крал Пентакли
5- Отшелникът
6-Глупакът
7-6 пентакли Simple Smile
8-Слънцето
9-Влюбените Simple Smile
Само да добавя ,че по време на разбъркаването паднаха няколко карти -Папата, 9 пентакли, паж жезли,3 чаши . И като че ли тези карти май да са достатъчни за отговор ..?!??!!

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 04:35 от shopkata

# 243
подредбата на шопката:

1 и 2 Действащите сили в момента, които могат да си помагат, може и да си противодействат Кула и светът.
3       В момента водещите сили и влияния- паж Меч
4       Силите, влиянията, които нарастват-Крал Пентакли
5       Силите, чието влияние отслабва-Отшелникът
6       Подсъзнателните импулси- може и страхове, надежди, - Глупакът
7       Съзнателните видими импулси, това, което се показва-6 пентакли
8       На къде води този път- близкото бъдеще-Слънцето
9       Това е отгова на Висшата жрица за ситуацията- Влюбените

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 09:18 от zimma

# 244
Благодаря ти Зима, Как го правите това..... newsm09

# 245
Добро утро.Днес сте започнали от рано Grinning

# 246
Вятър, с нетърпение чакаме вдъхновението да те посети  Laughing
Шопката, когато има развитие по въпроса непременно ще пиша. Понеже има няколко участника в ситуацията и много фактори на мен ми е много трудно да определя коя карта за кои отношения точно се отнася. Май се надцених с тази подредба  newsm78
Сега по твоята подредба:
Ситуацията се развива към добро за питащия. След много колебания, лъжи, размисли, кавги и манипулации, явно вече има ясна позиция, една осъзнатост, ново начало при това постоянно, не временно. Според мен нещата ще се наредят трайно за добро и това ще стане след дълга битка. Не само действителна, реална, но главно в съзнанието на участниците. Мисля, че връзката или ситуацията за която се пита е ключова, виси нерешена от дълго време и е дошъл момента за решаването й. Не мога да кажа това в какъв период от време ще се случи, но ще се случи. Картите ти са много добри. Мисля, че в основата е мъж и той ще бъде много определящ фактор.

# 247
този път аз ще се въздържа от коментара ми по подредбата.Днес можеби не ми е ден за тълкуване и нискам  да се излагам Embarassedвидях в картите нещо неприятно свързано със здравето и по добре да не коментирам

# 248
 Мисля, че в основата е мъж и той ще бъде много определящ фактор.

[/quote]
Е  естествено ,че има мъж- "Имам мъж -има проблем ,няма мъж -няма проблем" Simple Smile
Благодаря ти, Сълза.

# 249
да кажа и аз набързичко, кулата и светът два големи аркана силите които действат в момента са разрушителни но това е път който е бил необходим да се извърви за дасе открие светът пред очите ви. ти вече каза че има мъж намесен .Тоест това което се случва е много важен етап от връзката или отношенията или затова което питаш. Към монета водещите сили са свързани с интриганство , клюки , но не е задължително вие д аго занете това.Дори по скоро се върши зад гърба ви. нарсатват силите на предпазливостта , но пък  краля пентакли е този на когото можеш д асе довериш който ти дава сигурнсот и стабилност , надежда в отношенията.отслабват разибра се силите на изолацията , дори мъдростта и мислите отстъпват място на импулсивността и нови сили з адвижение.Ами подсъзнателното е именнто това стремеж към новото , макар и безумно д аизглежда или леко глуповато на пръв поглед раззвижване в желанията и действеията. съсвесм съзнателно се показва удоволствие от това. на къде води този път ами към слънцето във вашите отношения или към стремежа ти.Жрицата според мен ви казва че пътя който сте поели е правилния .

# 250
Амин, дай Боже! Мерси,Зима. А накакви коментари за изпадналите карти Папата,9пентакли Паж Жезли, Мисля ,че и силата беше там и 3 Чаши?И въобще , какво ви е мненияето за изпадащите карти?

# 251
Когато паднат карти аз ги тълкувам че някои се меша в живота ви или се опитва да ви влиае с мнения и разговори това може да е майка ви независимо на колко сте години.Също вие имате чуството че дадената ситуациа е можело да се развие по друг начин.

# 252
Абе аз май Крал пентакли го виждам не като приятел, а мъжа намесен в отношенията. Такова ми беше първото усещане. за това мисля, че ролята и влиянието му се увеличават и са ключови в ситуацията.
Шопката, изпадналите карти са също толкова хубави, както и изтеглените. Мисля влизаш в красив и чакан период от живота си  Laughing Не знам семейна ли си и ако си защо ми се върти и сватба в главата?! Каквото и да си чакала и искала дълго време си го дочакала. Сега мога да кажа и кога ще се случат според мен, развръзката. Скоро, много скоро. Въпреки, че при мен май 8Ж не е толкова скоростна карта както се пише за нея.

# 253
Какво ще кажете за обърнати осем меча, дама жезли и три жезли?
Три карти (не минало, настояще и бъдеще, просто три карти) за общо здравословно състояние.
Колодата е на Уейт.

# 254
Сълза ,мисля ,че си имала впредвид Паж жезли,нали. Бях семейна Simple Smileотдявна, а дали ще се стигне в тази ситуация до сватба newsm78, малко се съмнявам....Ама няма да се дърпам много де Laughing,ако се стигне до там. Поне до сега нямам никакви индикации за това.
 Умагума,ако ми позволиш да кажа мнението си, мисля ,че няма нищо страшно,по скоро 8 меча обърната я виждам като известна  фиксация върху проблема , (нещо като "страх лозе пази") дамата жезли е или лекарката ,която ще помогне, която между другото е добра и знае какво прави,или  самия човек за когото се пита който е доста силна и отговорна личност  и изключително оптимистично  настроен-3 жезли. Незнам ,мисля ,че това е лекарка,която пряви нужното ,бързо и решава  казуса. Като цяло резултата е положителен и трябва да се разбере скоро.

Общи условия

Активация на акаунт