КАРТИ ТАРО - VII

• 48 726
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
shopkata, Little_Girl_ - благодаря ви   bouquet  bouquet

Да, скарахме се. Той ми се обиди...  Sad

# 301
Ягодов сладкиш имам предложение за теб .Ако наистина държиш на този човек попитаи си картите въпроси от рода "Какво мога да направя аз за да се сдобрим?" или "Как е най-добре да постъпя в тази ситуация?" , "Какво иска той?Какви са неговите намерения?"

Не чакай !  Peace

# 302
Да попитам и аз:имат ли шанс двама души да бъдат заедно? Крал на мечове,Императрица,Император.Много сложни ми се видяха тези карти  newsm78

Не са сложни !Кажи каква е подредбата все пак ?Минало,настояще ,бъдеще или Отговор,коментар,съвет ?

# 303
  • плевен
Отговор,коментар,съвет  Peace

# 304
Здравей ЛуАн,имам книгата без нея накъде,знам че тази колода не е подходяща за начинаеща като мен ,но нямах голям избор затова избрах нея,така е пентаклите са камъни.Благодаря ти за приветствието
 Little_Girl_ абсолютно си права -нямам шанс,а и наистина не е подходящия за мен,както казва една моя позната не е шлифован за мен,но какво да се прави любовта е сляпа
Daria55-всички карти бяха обърнати така,знам че избързвам такава съм си

# 305
 zlatna30,
картите показват,че нямаш илюзии  и че си готова на доста компромиси със социален статус и идеи за "добро", а по отношение на времето те показват -"сега"за тази седмица не, но мисля,че за по- далечна среща може д асе говори друг върпос е каква ще бъде; не намирам картите за лоши,а за открити  нещата са ясни -а 6 чаши, както и 6 пентакли чсто съм ги виждала в любовни отношения.... за мен тук нещата са "отворени" може и да имаеш възможност да с енамесиш, но с епосаряй да не е много емоционлално и  да си ясна кратка и точна с аргументи и честна

таро на търсещия е интересн аколода ( на мен лично не ми допада много, о всичко се изменя newsm78 преди много ме дразнеше...сега  понякога ме вдъхоновява)

ЛуАнще с ерадвам да пишеш  bouquet

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 01:55 от Вятър

# 306
Cveteto всичко зависи от жената .Тя трябва да вземе крайното решение.Ако иска да подновят отношенията си ,нека тя да действа .

# 307
Благодаря ти Вятър  bouquet,а дали ще я има тази среща някога за да питам каква ще е Thinking

# 308
zlatna30 , за мен свреща е възможна, но няма да е детиска и инфантилна.... не съм сигурна обаче че това те сутройва- трябв да си сериозна newsm78 ти искаш ли така?

# 309
Вятър на този етап ме устройва каквато и да е Sad

# 310
можеш да попиташ дали това искаш тия дни  ... ще бъд еинтересно или той какво иска:) лека вечер

# 311
ще попитам,лека вечер и на теб Simple Smile

# 312
Някой има ли желание да ми хвърли едни карти ? Praynig Peace

# 313
MEGGI 76, мисля си още за този мъж- ти как се присети за него "сън", "усещане". "напомняне".. може и да е не  е лично твой?

# 314
Подиграва ли се с мен ? -Кула,Асо Жезли,Асо Пентакли

Идеи ?

Общи условия

Активация на акаунт