КАРТИ ТАРО - VII

• 49 060
  • 784
  •   1
Отговори
# 285
Здравей Ягодов сладкиш,осмелявам се да тълкувам като искам да уточня че това ми е първия коментар.Та нека да опитам и аз.Асо чаши страхотна карта,имало е любов ,щастие и много положителни емоции,всичко върви добре,10 мечове-появила се е разруха,внезапна болка,неприятности,внезапен край на отношенията,всичко ти е наопаки надеждите ти умират,душата те боли .Дяволът-изкушение,лошо стечение на обстоятелствата с неблагоприятен изход,фалшиви взаимоотношения и липса на възможности за каквото и да е в момента

# 286
Здравейте!
Ягодов сладкиш и аз бих казала, че няма да ти се обади. Смятам, че тези карти са емоции на човека, за когото питаш. Наистина е имало някакъв порив на чувства, но реалността е коренно различна и направо е ударила шамар на човека. Сърцето му сякаш е изтръгнато. Прекалено се страхува да те потърси.
Обикновено при гледане с 3 карти, което е много любимо за мен:
Първата карта  се отнася до миналото, корени на проблема, как са седели нещата в миналото, причини;
Втората карта е нагласата към сегашния момент, а отговор на въпроса е третата карта.

# 287
Благодаря Ви много, момичета   bouquet   bouquet   bouquet

Въпреки всичко тайничко ще продължа да се надявам... 

# 288
ягодов сладкиш от тези карти си личи, че ти искаш да се обадиш-защо не започни на чисто и бз страх (много си се овъртяла  във фантазии)

# 289
Вятър, права си - искам, но този път мисля, че няма да го направя... Страхувам се, че ще бъда отблъсната и излъгана. Предпочитам той да го направи...
Благодаря   bouquet

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 00:16 от Ягодов сладкиш

# 290
Здравейте ,момичета, ако може и аз да се включа.Не ,че е нещо пи-различно .Ягодов сладкиш, имало е флитр, после ,някой е бил наранен, но сега има и изскушение.За мен дяволът освен всичко друго е и изскушение в най висша форма.Кой е наранения и кой се изскушава ,нямам ясна идея ,защото няма кралска карта да подскаже, но може би е той ,тъй като въпроса е зададен конкретно за него и това ме кара да попитам ,той ли е този който се е обидил за нещо?За мен Дяволът също е и много сексуална карта- хормоните доста често си правят лоши шеги с нас (изскушавайки ни ),като ни карат да правиме неща с които не винаги сме горди, да не кажа че и доста често ни подвеждат да объркаме любовта със секса...

# 291
Ягодов сладкиш според мен няма да ти се обади.Наранен е много и в момента е  в някаква емоционална или подобен вид криза.Обезнадежден е и не вярва в бъдещето на връзката ви или на отношенията каквито и да са те.Явно сте се скарали за нещо и кавгата е била прекалено сериозно ,защото картите определено са тежки ,като емоции и състояние на духа!

# 292
Попитах " Какво ще реши за мен?" ,т.е. какво ще иска от отношенията си с мен
Сила,8 меча,2 чаши .... Пък как се зарадвах на тая 2 чаши няма да ви кажа.Та според мен още не може да реши и доста се измъчва.Опитва се да стигне до някакво решение ,но не може.По нататък във времето май ще иска връзка с мен! Вие как мислите ?

На ето този отговор на Таро се смях много "Как да го спечеля?" - Дявол,9 чаши  Laughing Laughing секс ,секс и яки купони .Ех луда работа ...  Laughing мъже!  Laughing

# 293
  MEGGI 76, чудя се дали  нещата не са по- сериозни и  да е упражнено в/у него някаква мярка за неотклонение? човекъ в чужбина ли е?
от някоко години не се знае нищо за него.

# 294
Здравейте момичета,днес си купих таро на търсещия,някой знае ли нещо за тази колода? Като начинаеща как да започна,да отделя ли малки от големи аркани

Здравей, към колодата има книга на български ,най-добре да си купиш и нея, ще ти даде нужните отговори.По-принцип можеш да ползваш уневерсалните,значения на картите,публикувани на много места в нета, но някои понятия се разминават, например пентаклите в Търсещия са камъни.
 (Като лично мнение мисля, че това не е най-подходящата колода за начинаещ.)
Като начало, колкото по-лесни подредби ползваш, толкова по-добре ще се справиш.
Добре дошла в "клуба" Peace

Момичета,чета ви редовно,но не ми остава време да се включвам Sad

# 295
Какъв е шанса за среща до една седмица?

# 296
здрасти златна а така ли бяха обърнати? аз мисля че няма да стане до една седмица ти много бързаш  може би трябва повече време зада се успокоят нещата.

# 297
Zlatna няма шанс за среща до една седмица,а и смятам ,че този мъж дори не е подходящ ,като партньор за теб!

Ти си решаваш ,но това виждам аз в тези карти .

# 298
Здравейте момичета,това по- горе показаното е опит от моя страна да покажа картите които са изтеглени.Забравих да уточня кои са,вероятно не се разчитат добре от всички.Всички карти са обърнати-1.6 чаши ;2.глупакът ;3.слънцето

# 299
  • плевен
Да попитам и аз:имат ли шанс двама души да бъдат заедно? Крал на мечове,Императрица,Император.Много сложни ми се видяха тези карти  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт