КАРТИ ТАРО - VII

• 48 711
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Предполагам ,че е отговор,коментар ,съвет

5 мечове показва,че е човек ,които е готов на всичко,за да постигне целите си .Дори и на подли действия само и само да е на неговата.Може и да е крайно отмъстителен ,когато някои го нарани.Също така е и злопаметен !
Но смело мога да твърдя,че човека не е лош.Контактен,весел и обича да се забавлява!
Всички ние си имаме подобни недостатъци Simple Smile

# 331
Да , Sulza бях доминираща,изисквах но не получавах,не очаквам бърз резутат(само се надявам),вината си е изцяло моя

zlatna30, няма нищо по- добро от това да осъзнаем грешките си и да извършим трансформацията в собствените си глави. Ще си позволя малко спам и ще напиша следната притча:
" Стар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл- той е гневът, завистта, недоволството, отрицането, алчността, надмеността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризъм. Другият е добър- той е радостта, мирът, любовтта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, съсраданието и вярата.
Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:
- И кой вълк побеждава?
- Този, когото нахраниш.- отговорил стария чероки"
Моят съвет е, ако истински желаеш да се бориш за този човек (според мен е възможно връзката ви да има продължение), в най- голямата си дълбочина да извършиш тази трансформация- заради себе си и след това за вас двамата. Ако не, по света има много мъже (и жени, разбира се), на които им харесва да имат доминиращ партньор. Убедена съм, че рано или късно ще попаднеш на такъв Simple Smile

# 332
Ягодов сладкиш, ако отговора на въпроса ти "Какъв човек е..." е 5М, аз лично на момента бих спряла да се занимавам с него. За мен тази карта е най- лошата, касаеща отношения м/у хора, или характеризираща даден човек. Имам съмнението, че днес не ти е ден за карти. Бих те посъветвала да ги оставиш малко да си починат от въпросите ти и след седмица да зададеш пак въпроса си.

# 333
Sulza,хубава притча чела съм я,опитвам се да направя тази трансформация и мисля  че се справям,като допълнение ще ти кажа че на него му харесваше да доминирам ,причината е другаде

# 334
Момичета снощи се осмелих да си наредя първия келтски кръст,знам че ще кажете че ми е рано още но не се стърпях.На въпрос какво мога да направя се подреди така:1.обесеният ?(обърната)2.императрицата: 3.син на жезлите-тук не мога да разбера тази карта на коя отговаря на рицар или на паж,в моята колода рицарите и пажовете са син и дъщеря-някой има ли идея коя на коя отговаря? 4.асо пентакли ;5.луната ;6.слънцето ;7.крал на жезлите; 8.кулата ;9.звездата; 10.кралица намечовете.Когато последната карта е дворцова как се тълкува отговора на въпроса.Ето как изглежда наредбата видимо

# 335
Ох Златна ... каквИ карти трудни са ти се паднали .

Ще останеш разочарована в крайна сметка .Аз лично не мога добре да тълкувам келтски кръст ,защото е много по сложен от колко си мислиш,но само от последната карта мога да ти кажа ,че ще останеш наранена !Той да не би да си има приятелка ?Няма какво много да направиш,да не кажа ,че въобще не зависи от теб.Ти си красива ,но това няма да ти помогне особено.Много се надяваш ,толкова си изпълнена с надежда ,че ... уффф и на теб не ти е лесно !

# 336

" Стар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл- той е гневът, завистта, недоволството, отрицането, алчността, надмеността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризъм. Другият е добър- той е радостта, мирът, любовтта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, съсраданието и вярата.
Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:
- И кой вълк побеждава?
- Този, когото нахраниш.- отговорил стария чероки"
Моят съвет е, ако истински желаеш да се бориш за този човек (според мен е възможно връзката ви да има продължение), в най- голямата си дълбочина да извършиш тази трансформация- заради себе си и след това за вас двамата. Ако не, по света има много мъже (и жени, разбира се), на които им харесва да имат доминиращ партньор. Убедена съм, че рано или късно ще попаднеш на такъв Simple Smile
Много мъдро.Надявам се да я запомня тази притча.Хареса ми.
Но от тук ми идват размишленията за Луната- там има Вълк и Куче.Жената на изобржението кого храни?!?!Кучето или Вълкът?Как мислите?

# 337
здравейте и на мен много ми хареса притчата много е поучителна

# 338
Little_Girl_, много ти благодаря за коментара относно картите!
Много точна, както винаги...   bouquet

Sulza
, благодаря ти за съвета   bouquet
Другата седмица пак съм с въпроса тук  Laughing

# 339
  • София
Здравейте момичета,
Отново съм с едно допитване до вас за следните карти: Звездата, Паж мечове и Кралица мечова. Тези карти от тарото на Райдър-Уейт изтеглих при въпроса ми: Как ще понесе Л. тази новина?
Ще се радвам да чуя вашите мнения, а след това ще Ви кажа и моето.
 Hug специално благодарности на Вятър, тя може и да не знае защо Simple Smile , но просто се вслушах в отговора й на мое предишно питане.

# 340
за здраве следните 6 карти.
об.умереност,   об обесен
 об.смърт    ,        2 жезъла
 крализа меч,     рицар меч

няма подредба,-да речем минало,произход на здравословния проблем
                          -моментно състояние при заболяването
                          -бъдеще,резултат,развитие

при мен тълкувам като нервни кризи,прилив и отлив,нещо с което не би се справил болния.търси.трябва  специалист за да се даде точното лечение,насока.
тези мечове и смърт ме притесняват.
набързичко само за смъртта об. липса на желание з апреодоляване и трансформация.Мечовете като резултат ,зависи изцяло от нея и проведеното лечение струва ми се че има решение , просто трябва де се приложи.
Смъртта отговаря на енергиите на чакрите, тоест зависи от нейнто желание за подобряване , психично здравея а двойка жезли отговаря з анивото на йод в организма , като отколичеството му зависи изцяло желанието за борба и съпротибление с блолестта.
 За бъдеще само ще напиша какво означават самите карти  като болестен процес
Дама мечове се свързва с жлъчнокемнна болест, а рицаря с проблеми с кожата.
 .............тази жена се е лекувала май повече с природни медикаменти и вегитарианство.

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 09:26 от zimma

# 341
Здравейте момичета,
Отново съм с едно допитване до вас за следните карти: Звездата, Паж мечове и Кралица мечова. Тези карти от тарото на Райдър-Уейт изтеглих при въпроса ми: Как ще понесе Л. тази новина?
Ще се радвам да чуя вашите мнения, а след това ще Ви кажа и моето.
 Hug специално благодарности на Вятър, тя може и да не знае защо Simple Smile , но просто се вслушах в отговора й на мое предишно питане.

Тази новина е свързана с нещо,за което Л. се е надявал/а и е очаквал/а с нетърпение.Може и да е чакал/а отдавна това.Пажа и Кралицата тука обаче никак не ми харесват,а и на нея няма да й хареса.Възможно е да се ядоса много или да остане доста разочарована в последствие.

# 342
За тази комбинация Звездата, Паж мечове и Кралица мечове, аз мога да кажа нещо подобно. Според мен Л. е имала известни подозрения по въпроса, не е имала пълната информация, но вероятно е подочувала по нещо - клюки, слухове. Новината изобщо няма да я зарадва, напротив, ще се почувства разочарована.

# 343
хм, за здраве ли иде реч?  или за тежък период ..както и да е картатат звездата прилича на умереността- промяна в ежедневието  и то сериозна (неприета промяна)

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 15:21 от Вятър

# 344
  • София
Права си Вятър за здраве става въпрос и понеже познавам Л. добре се притеснявах от начина, по който ще приеме новината. А картите си мислех, че ми казват това, което аз си мисля и затова се допитах до вас...но мненията ви съвпадат напълно с моето виждане и ми остава само да видя как да се справя
Благодаря Ви Wink

Общи условия

Активация на акаунт