КАРТИ ТАРО - VII

• 48 718
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
Някой има ли желание да ми хвърли едни карти ? Praynig Peace

Пиши на лични.

# 316
Подиграва ли се с мен ? -Кула,Асо Жезли,Асо Пентакли

Идеи ?
сигурно ще прозвуча сатранно, но картите казват,че "така ти се пада".....каквото и да означава това newsm78
1)  не смятам,че отношнията са сериозни и е страно, че с епадат такив акарти ( ти щ екажеш), но имат потенциал
2)имат отношение към минали събития и в момента тече период по завършване на процесът около кулата (също така  бих предположиа,че процесът скулата е от около година и ще е ощ емалко)
3)не, че отношеието не  елично, но не е злонамерено- просто е част от твоя си процесSimple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:49 от Вятър

# 317
Здравейте,на въпрос какви са неговите намерения изтеглих тази комбинация:1.7 пентакли ;2.отшелникът ;3.кулата Според мен никак не е добре
[img]http://media.snimka.bg/4939/016132654.jpg

# 318
# 319
ами..не е готов да се разделя, но това му е целта.. малко е мазохистичен към себе си- сега е темеут и затворен, но идеята му е видна:( иска да работи в тази посока бавно,ч е не може бързо

# 320

ЛуАнще с ерадвам да пишеш  bouquet

Вятър, писах ти в един друг сайт Simple Smile

# 321
Здравей,zlatna30, щом си си спряла на това таро, продължавай смело напред. Peace Ако усетиш че не ти се получават нещата, винаги можеш да си купиш друго. Аз винаги гледам първо изображенията, и в този ред на мисли ще се опитам да отговоря на твоя въпрос
(приемам трите карти за отговор,коментар и съвет)
Мисля,че има грижи,проблеми,които му тежат като "камъни", затова иска да се оттегли от светската суета и всичко земно, да се отдаде на други ценности -отшелникът-, за да не разруши всичко постигнато,изградено до сега -кулата. Не виждам добре картата на кулата,но не ми изглежда толкова разрушена като в другите колоди.

# 322
Не Вятър , не ти е правилно тълкуването !

Асото в края е много положително.Събитията се развиха за около 2,3, часа.Момчето буквално ми се обясни ... един вид ! Аз лично много се изненадох ,защото не съм очаквала да има толкова високо мнение за мен.Място за подигравка няма ,нито пък така ми се пада.Отговора на Таро ... просто е много хубав!

Кулата показва кризата през която минах ,период които вече приключва ,а двете аса силното ,много силно ново начало ,което вече започна и момчето е част от това прекрасно начало ! Wink

# 323
 за здраве следните 6 карти.
об.умереност,   об обесен
 об.смърт    ,        2 жезъла
 крализа меч,     рицар меч

няма подредба,-да речем минало,произход на здравословния проблем
                          -моментно състояние при заболяването
                          -бъдеще,резултат,развитие

при мен тълкувам като нервни кризи,прилив и отлив,нещо с което не би се справил болния.търси.трябва  специалист за да се даде точното лечение,насока.
тези мечове и смърт ме притесняват.

# 324
Благодаря ЛуАн,права си с тълкуването,а и кулата наистина не е разрушена видимо.За сега колодата ми харесва,даже ме учудва с точните отговори

# 325
Здравейте,на въпрос какви са неговите намерения изтеглих тази комбинация:1.7 пентакли ;2.отшелникът ;3.кулата Според мен никак не е добре
[img]http://media.snimka.bg/4939/016132654.jpg

Здравей, Златна. Не са ти толкова лоши картите. Кулата не бива да те плаши толкова. За да имаш нещо истинско, стъпило на здрава основа, Кулата е необходима. Имам вече някакъв опит с тази карта и не я намирам за страшна. Мисля, че излиза когато има натрупани илюзии, злоупотреби, манипулации, лъжи,  нещо не истинско, мръсно. За да се поправи всичко това мозъка ти се взривява в определен момент, пелената се вдига и погледа вече е ясен. Първо, не очаквай бърз резултат по въпроса си. В тези отношения има нещо добро, за което и ти и той можете да се хванете, но му дай времето и свободата да открие себе си и вас двамата в тази връзка. Нека си зададе необходимите въпроси. Не го претискай. Задай и на себе си въпроса, къде е вината ти за да се стигне до тук. Да не би да си била доминираща, да си изисквала прекалено, да си била подчинена на твърде голямо Его?

# 326
Не Вятър , не ти е правилно тълкуването !

Асото в края е много положително.Събитията се развиха за около 2,3, часа.Момчето буквално ми се обясни ... един вид ! Аз лично много се изненадох ,защото не съм очаквала да има толкова високо мнение за мен.Място за подигравка няма ,нито пък така ми се пада.Отговора на Таро ... просто е много хубав!

Кулата показва кризата през която минах ,период които вече приключва ,а двете аса силното ,много силно ново начало ,което вече започна и момчето е част от това прекрасно начало ! Wink

радвам се, че не съм права Simple Smile пожелава още по- хубави преживявания  bouquet

а и защо да не ти се е "падало" нещо хубавоSimple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 23:36 от Вятър

# 327
Да , Sulza бях доминираща,изисквах но не получавах,не очаквам бърз резутат(само се надявам),вината си е изцяло моя

# 328
Цитат
радвам се, че не съм права  пожелава още по- хубави преживявания

а и защо да не ти се е "падало" нещо хубаво

МЕРСИ ,

Тъпкано да ти се връща !  bouquet Hug Heart Eyes

# 329
Здравейте, момичета Simple Smile

На въпроса: "Какъв човек е ...?" ми се паднаха следните карти:
1. V мечове
2. ІV жезли
3. VІІІ пентакли

Какво мислите?

Доколкото знам ІV жезли и VІІІ пентакли са положителни карти, но V мечове...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт