КАРТИ ТАРО - VII

• 48 708
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, помогнете ми за едно тълкуване, въпросът ми е важен, а комбинациите се оказаха сложни. Мога да ги тълкувам, но не съм сигурна в себе си в този случай.
Въпросът е как ще реагира Р, ако бъде потърсен от С до края на годината. Това ще бъде ли добро за връзката.
Подреждането е отговор, коментар, съвет, краен резултат
1. Отговор- Звездата
2. Коментар- Върховната жрица
3. Съвет- Смъртта
4. Асо пентакли
Използвала съм 78 карти, не само главните аркани. Подобна комбинация ми се пада за първи път. Аз също ще мисля и ще споделя мнението си.
Нека да помогнем, ще бъда благодарна на колкото може повече мнения.  PraynigАко има нужда ще кача и картинките.

ЛуАн, една от любимите ми подредби, много ясна е и изяснява действително ситуациите. Поне при мен де.

# 361
RoZZi80, трудничко е за разбиане- сложи 3 карти  с въпрос, който да не е "да " и "не"

Sulza - катите н еми говоят много тези дни..но не казват как ще реагира, казват ч няма даима прекъсване на връзката (от което явно им страх С)  и малко С има  нужда да разбере,че не този разговор е важен ,а общат аартин аи истаироят аи промените. МАлко С е ригидна в подходя, в мислите някак боксува..спешно трябв апромяна Simple Smileкартите разкават какво има да се случи и, че ще- първо ще срещне стена макар,че тръгва с надежда, после  ще има чувството,че е сама в усещщаията си, но то ва не е повод за спиране

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 00:22 от Вятър

# 362
За 2 ка мечове - нищо няма да се случи ,всичко е блокирано ,до като не се отвориш и не махнеш мечовете  и превръзката на очите.2 мечове е с много ясно послание.Освен,че е преход.Тя показва,че се усмихваме въпреки ,че от вътре се чувстваме тъжни,че не споделяме проблемите си и не даваме воля на чувствата си - блокаж!Промени това и всичко ще започне да се раздвижва в зависимост от следващата карта!

# 363
Сълза ,картите съветват девойчето да започне на чисто и хич да не му звъни.Надеждите й няма да бъдат оправдани!

# 364
Сълза ,картите съветват девойчето да започне на чисто и хич да не му звъни.Надеждите й няма да бъдат оправдани!
Литъл гърл , разибрам те за коментара ти за  съвета и смъртта ,/ да не го търси че няма да и отговори/ , обаче като резултат се появява асо пентакли . Не трябва ли тези карти съвет  резултат някак да се гледат като взаимовръзка? Според мен тук нещата опират до друго , съвета аз го свързвам и по точно смъртта като съвет с трансформация, изменения ,  промяна , която все пак  след осъществяването й ще доведе до нещо много хубаво , пълнота и щастие за девойката.Трудно ми е да разбера посланието във случая на смъртта дали казва е да не го търси наистина , защото нещата ще се наредят по естествен път, или пък и по скоро съм склонна да тълкувам нещата като необходимост от внезапно  вмешателство , кардинални промени които ще доведат до асо пентакли. съгласна съм с вятър че трябва спешна промяна и това го виждам в съвета и асо пент. като резултат.Споредмен  Р няма да реагира лошо поне вътрешно , сякаш  ще се замисли .Прилив на сили отностно обаждането в добрия сисъл.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 10:52 от zimma

# 365
Смъртта като съвет наистина може да се тълкува в две направления, според мен. Че е необходима трансформация това е ясно. Въпроса е в каква насока да бъде тази трансформация. Момичето да се трансформиа, да се откаже от тези си намериня изобщо и да започне живота си на чисто извън връзката, или да се извърши трансофрамцията в нея по отношение на връзката и с нов поглед да я продължи. Понеже въпроса ми е свързан с тези двама човека като връзка, аз мисля, че по- скоро е второто. Съвета е да се излезе от блатото и застоя, да се сложи край на стационарното положение, за да дойде Асо пентакли като резултат.

# 366
за мен е много интересн осъчетанието Звезда- жрица ,и ако трябва даго вържа като реакция , то за мен е нов поглед вурху ситуацията.Вие ккаво мислите за това съчетание?
 освен това звездата е надежда, Жрицата интуиция най общо казано, то тогава като вържем какво се получава все едно интуицията извежда същността на надеждите , има вътрешното усещане за  някакво просветление ,откритие, ново начало , разбира се няма спор че звездата е бавна карта , з атова това е зараждащо се, интуитивно  чувство според мен.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 12:17 от zimma

# 367
Сега се разтършувах из нета - Висша Жрица и Звезда като комбинация значи духовно извисяване.Тя просто трябва да се съсредоточи върху себе си ... Смърта е трансформацията тук ,която й е нужна!

# 368
и за мен развръзката като раздяла не е възможна ( за момичето то пита предполагам) ще трябва да "порасне"

преди време бях питала често за здраве (по мой проблем) все изскачаха висшата жриза и най-вече кралица чаши...времето на проява е сигурно около 5- 6 месеца ( доста!) , но май ми става ясно за какво е била...понякога  чашиет  като крайна карат създават усещането, че няма отговор просто е трудно да им с еопределят границите

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 12:59 от Вятър

# 369
и за мен развръзката като раздяла не е възможна ( за момичето то пита предполагам) ще трябва да "порасне"

преди време бях питала често за здраве (по мой проблем) все изскачаха висшата жриза и най-вече кралица чаши...времето на проява е сигурно около 5- 6 месеца ( доста!) , но май ми става ясно за какво е била...понякога  чашиет  като крайна карат създават усещането, че няма отговор просто е трудно да им с еопределят границите
Вятър сеге се порових да видя за Жрицата с какво се свързва и се изненадах свързва се с калия в организма , а при теб има и кралица чаши ,тя се свързва с  мляко - калций. Освен това жрицата се свързва с храносмилателната система. роблемите ти явно са свързани с микроелементите и витамините.

# 370
много мерси за  информацията  bouquet

# 371
Здравейте отново.На въпрос какви са отношенията на 2 души в момента.Колодата е таро на търсещия,а подредбата-отговор,коментар,съвет,резултат. 1.6 пентакли -обърната; 2.Крал на жезлите;3.3 мечове-обърната; 4.4 жезли-обърната.Моят коментар е нестабилност в отношенията,прави се опит да се излезе от създалата се ситуация с лицемерие.Тук Краля на жезлите не ми се връзва с личноста и затова не знам как да тълкувам,лечението ще продължи доста време,но недоверието си остава.Как мислите ориентирам ли се с тълкуването или греша

# 372
Здравейте момичета!

Позагубих се за кратко, но с причина. Сигурно си спомняте моят проблем. Е, мъжът ми се прибра у дома, след кажи речи 5-6 години раздяла.   ooooh! Не е за вярване! Не съм се консултирала с таро от тогава, но май е време, защото е адски мълчалив, изглежда много измъчен и изобщо не споделя какво мисли.  За сега имам един въпрос към вас, Глупакът винаги ли означава питащия?
Поздрави на всички!  Hug

# 373
Хммм .... не винаги.Ако Глупака изпадне ,значи че задаваш глупав въпрос ,на които знаеш отговора вече или просто въпроса ти няма смисъл.Ако е последна карта е много хубав знак ,това бележи нов,свеж старт.Много е вдъхновяваща тази карта на последна позиция и има едно безгрижие при нея в този случаи.Понякога отговаря с "Не" на въпрос.

Зависи много .

# 374
.Ако Глупака изпадне ,значи че задаваш глупав въпрос ,на които знаеш отговора вече или просто въпроса ти няма смисъл.

и аз съм забелязала това Peace на глупости излиза често глупакът-
тази точно карта без комбинации е трудна за "разчитане" много черсто показва обесения

zlatna30 , позволявам си да дам съвет - остави се малко ти да починеш от тематиката,за да могат картите да ти партнират за отговорите;зная,че е имаш много нужда да "знаеш" какво става, но се страхувам, че с често питане рискуаш да няма ясни отговори  bouquet

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:00 от Вятър

Общи условия

Активация на акаунт