КАРТИ ТАРО - VII

• 48 714
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
Ето какво стана днес - теглих карта за деня Асо Жезли.После до като прибирах картите изпаднаха три - Кулата,Света и 6 пентакли.Прибрах ги и зададох някакъв въпрос ,отново се паднаха същите карти ,в същата последовталеност.
Таро иска да ми каже нещо и въпроса ,които съм задала не е от значение.Тика ми картите в лицето един вид.Комбинацията е много силна.Аз имам поне 5-ет вариянта като тълкуване на тези карти .Рухването на Кулата е изградило личноста на Света .Комбинацията между Света и 6 пентакли може би показва някаква награда ,не е задължително това да бъде материална.Имам и друг вариянт - може би трябва да променя нещо в мен самата ,за да постигна Света ,а после ще съм възнаградена за това.Много ми хареса Сета и 6 пентакли.Мога да го тълкувам и че Кулата най-после си е свършила работата и периода й си отива .Изкарване на потенциала на Света навън .В нета комбинациите са няколко .На едни места пише инциденти ,на други ,че някои ще ми помогне да събера сили и да започна някакво ново начинание,друг пък споделя ,че ще се заема с дейсност ,която ще помага на хората по някакъв начин!

Мннноооооого ще съм благодарна ако повече хора изкажат мнението си ,защото мисля ,че е много важна комбинация!

Благодаря!

# 376
Каквито и варинти да се погледнат според  мен а и както виждам и самата ти стигаш до едно заключение , кулата преминава , влиянието и отслабва , свършила си е работата , ккато искаш така го разбери  , важен  е резултата.А той е възнаграждение, от което ще се почувставш успяла и по добре .Наистина много добра комбинация.

Кулата също говори че ситуацията се променя в случая към много по добро.
 ако свържа нещата с асо жезли ми се струва че ще вземеш  няккаво важно решение , много бързо и неочаквано , може да е свързано с пътуване ,промяна на местоположението ти. Може да е свързано със  всякакви теми- работа , пътуване ,личен живот /, но с гарантиран успех.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 11:18 от zimma

# 377
 мда и аз мисля като  zimma, но то и преди се беше появявала кулата като "отминаваща"... много рядко харесвам Света,а тук е много хубав и комбинацията е:) за мен 6 пентакли е освен придобивки и любовна карта....да видим как ще мине прехода между кулата и света  ( който предстои)

# 378
Здравейте  бих се радвала да чуя  вашите мнения? Тарото  ми стана страст   надявам се с времето  да    стана  все по добра Simple Smile)

Изтеглих  следните карти :

....1....
2......3...
4......5....
....6........
7......8....

1)Сегашната ситуация
2) Вашите чувства
3) Чувствата на партньора
4) Вашите желания и нужди
5) Желанията и нуждите на партньора
6) Скрити фактори
7) Съвет
8 Евентуален резултат

1 - 9пентакли

2- 2 чаши

3- Обърната кула

4-  Обърната 9  мечове

5-  Колелото на съдбата

6- Обърнат   отшелник

7-  6 жезли

8 - 2 жезли

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 12:58 от Bluevelvet

# 379
Bluevelvet, опитай се ти сама да разтълкуваш картите. Кажи първо своето мнение  Simple Smile

# 380
Да си кажа за Кулата,Света и 6 пентакли

Картите са свързани със ситуации през деня.Майка ми след дълго чакане и провал на някои планове(Кулата) най-после получи предложения и то няколко за заминаване в чужбина (Светът) ,където ще работи и ще си печели добри пари (6 пентакли) .Общо взето това е !
При мен нещата леко се раздвижиха в любовен план ,но не знам тия карти колко са свързани с това !

# 381
Много хубава новина Little_Girl_  !

# 382
Да,така е ! Майка ми много искаше да замине !  Hug Praynig

Как бихте тълкували 9 жезли ,като съвет ? Да сме предпазливи и резервирани или да не сме ?
Въпросът е как ще мине срещата - Отговор - 7 пентакли,Коментар-Асо Чаши,Съвет 9 жезли
Малко скучно ми изглежда с тая 7 пентакли.Може и да значи ,че ще се отложи срещата ,а 9 жезли да ме съветва да очаквам точно това.
Другият вариянт е да не бъда чак толкова мнителна и предпазлива ,резервирана ,а да се отпусна и да допусна човека до себе си.Да не се страхувам !

newsm78

# 383
Ами според мен срещата ще мине успешно , тоест това което си очаквала ще има някаква реална изява. С асо чаши , в сферата на чувствата.Нещата се въртят  не оклоо материален напредък  , а по скоро като разибране на другия човек  и възможност ти самата да се почувстваш добре в ситуацията.ЩЕ ОСТАНЕШ МНОГО УДОВЛЕТОВРЕНА СЛЕД СРЕЩАТА !След нея ще има приятни з атеб последици и промени.
 Като съвет  девятка жезлби може д ате предупреждава да не се притесняваш  и дане очакваш  от ситуацията предварително неуспешна развръзка или трудности.Не подхождай преднамерено.Според мен също така те съветва даразпуснеш малко спри дасе контролираш.
 ..............а ще има среща според мен , нали трябва да се възнагради търпението ти а и коментара към картата е пълен успех .

# 384
Олееее ,като те чета ако знаеш колко си права ! Обещавам да споделя какво е станало!

Много ти благодаря!    Peace Heart Eyes Hug

# 385
Мили дами ккаво мислите за тези карти на въпрос отношения на мъж към жена.
6 пентакли - обърната -колелото на съдбата -умереността.

Дали мъжа е склонил да направи промени към по добро в сегашните отношения?,подозрителен е .Май има някакво движение към положиетлна промяна , но нещата ще се получават бавно , с умереност и примерени действия.
какво възнамерява да предприеме в близките 2-3 мсеца мъжа.
4 пентакли-паж жезли-светът

По принцип не съм провърженик  на обърнатите карти но тук света се падна обърнат и съм по склонна да вярвам че тяка трябва да се тълкува.Четворката в случая го описва мъжа като страхлив пред промените човек, доволен от сегашното положение.Тоест контакта и разговорите ще дойдат но в течение на времето.Отлагане , поради невъзможнсот да се изпълнят нещата.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 14:57 от zimma

# 386
Zimma,Ще се опитам да порасъждавам върху твойте подредби:Мисля ,че има момент на положителна изненада.Нещата според мен в тази връзка не зависят от участниците в нея ,приемам я като кармична връзка.Намират се пред едно ново ниво на взаимоотношенията си, което просто е предопределено  да се случи. Във втората серия от карти виждам развитие на ситуацията. Виждам ,че мъжът иска ревностно да си запази това което има, може и да изпъкне с предложение за брак или поне съвместно съжителство (хъм newsm78 дали пък не е това изненадата и новото ниво на взаимоотношения).Много хубави карти.Дръж ни в течение.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 14:59 от shopkata

# 387
аз ти благодаря за коментара , и на мен ми се виждат като цяло положителни , но ккато и вече писах  промените ще настъпват бавно .Като съдя по действителната ситуация , чак  ми се струват прекрасни резултатите , а това с бавното развитие съм убедена че ще е така.За съжаленеи мота д акажа едва след месеци какво е излязло.
 още нещо попитах картите но малко не мога да разбера посланието им. Значи въпроса е така ще се намеси ли мъж /да навреди/ на други хора чрез действия.
девятка жезли обърната,  -кула - умереност.
Маймного му се иска  но разума ще надделее. В начолот ми се видя , че ще се намеси с разрушителлни дайствия , като ще предизвика продължителни мъчения на хората, обаче след това ми се струва  ,че няма да предприеме ,такива действия, сякаш ще се въздържи и при него има промяна точно към една умереност в действията. Ако беше кулата последна вероятно щях да я тълкувам като разрушение , но тук ми се вигда като преход към по добро.
 искате ли да поговорим малко за умреността , защо я срещнах като бърза карта на няколко места, за мен е точно обратното.
 Ето какво описание намирам  . Карта  умереност представлява връзката между видимите и невидимите светове. В допълнение,освен това  означава скорост (скоростта на светлината).
Умереонстта съчетава в себе си и четерите елемента , вода - въздух - земя- огън и затова нейната "енергия е животворна". За мен е хармония , баланс, обновлние , спокойствие , приспособяване , но не мога да я вържа с бързина .

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 16:08 от zimma

# 388
ето няколко изображения . За мен с една дума е Баланс.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:46 от zimma

# 389
Zimma, много е объркан ,наранен този човек,много агресия  и себеагресия има,люшка се между желания за необмислено нападение и  глупава защита.Той също се чувства преследван,може би от собствените си мисли ,може и от реална ситуация, може би от собствената си агресия.Сериозни промени и душевни терзания има този човек,живота като ,че ли му е рухнал,статута му е променен,всичко е надолу с главата, има нужда от блансиране в настроенията си ,нещо или някой да бъде медиатор, да му се подредят мислите и възприятията, да свикне с новото положение.За това обаче се иска наистина време.
Аз също смятам ,че умереността е дълга карта т. е. изисква врме.,но смятам също така ,че е с положително значение.Като карайна карта по-скоро я тълкувам като добра за питащия отговор.

Общи условия

Активация на акаунт