КАРТИ ТАРО - VII

• 48 728
  • 784
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ти и аз так атълкувам умереността като последна карта.

# 391
  • плевен

подредбата е 2--3--4
                            1
                             5
1.Питащият
2.Минало
3.Настояще
4.Бъдеще
5.Скрити влияния

Ще се затоплят ли отношенията защото малко са разклатени.
Мисля че жената в момента си спомня за топлината и добрината на мъжа,мечтае си за тях,но и  в същото време е разочаровна и тъжна(малко са се сдърпали по телефона).Но мисля че ще се оправят и нещата ще продължат,но тя сякаш трябва да направи крачка за да премине от влюбване към истинска връзка и стабилен съюз.Ще с изгладят споровете

# 392
Cvete,ще се пробвам за твойта подредба.Това което ми се струва е ,че проблема идва от нечий завишени очакваня,имало е усещане за сигурност във взаимоотношенията ,но като ,че ли не са били реални ,защото идва някакъв срив.Ще има втори шанс,но мисля ,че твойта приятелка е по-склонна да поеме инициятивата.

# 393
cveteto_2009  д акажем,че картите с егрупират така : паж жезли- асото-   в главата на жената... а резултата е  3 мечове и  паж пентакли
 обче 1 карта е 7  чаши- това ми дава повод а даси мсиля,че цялата ситиация  е малко насилен аи иазмислена не защото  не сее случила, а защото  питащият има голями очквания и подхожда предманемрено  към ситуацията - поняког атова означава  много надежди..всъщност 7  чаши я дава и тя обикновено е в сферата на любовни въпроси и обикновено  предоставя възможности, която обаче има шанса  да бъд еподценена или заобиколена, като малка или  недостатъчно лъскава
какво казват картите:, че жената иска да търси мъжа и го прави и че е насочена към него и в найната глава това е специален човек и специален път  и тя гледа на него, като на "освобождение"  (асото пентакли) .... мисля,че жената има основание да го сичта за важен, но  е лесна за разочароване ( 3 мечове) -показват ясно настоящето състояние и да тя може много вероятнод аима конкуренция
а е възможно и мъжда не иска да  нарани друга персона,с която е във взаимоотноения.

картите не са объркани, но са  разказвателни и  в тях няма много движение- движението е по-скоро в главата и очакванията на жената, отколото в реалната ситуация.
не вярвам жената да се откаже лесно- наумила си нещо по въпрос аи щ его следва
паж пентакли е като всички  пажове- нетърпелив, започващ, искащ стабилност и е малко едностранчив във мисленето сиSimple Smile не мисля,че иам смисъл да се отказва от отношенията поне засега, но да с еконцентрира върху реални неща;
дамата има доста енергия - да обърне внимание на здравето си ( упражнения и тн) и да усети материята около цялата работа,защото има замесени пари ( което сигурни е от мжка страна newsm78)

zimma- много интересни карти за умереността- аз пък хич  не я долюбвам при  мен все е биал застой, а пък показва промяна, май по-често търпение... смяна на старо с ново.. тази карта често поражда страх от помяната странното е че се намира межди смъстта (промяната) и дявола ( страха) често съм я виждал апод ормата на 7 меча, 7 пентакли и 8 пентакли и 8 чаши.. някак затсава между тях  преди промяната  и повреме на наструпването й; в умереността всички идва по 2

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 11:00 от Вятър

# 394
Вятър , не съм се замисляла за мястото на Умеренността, но много и отива. Аз продължавам да мисля , че означава баланс , сега вече знам между какво блансира от едната страна е промяната , осъзната и желана/устойчивост на желанията / , от другата страна е страха.
 Умереннсотта не ви ли напомня на процеса на непрекъснатост и повторяемост.Въпроса е в това да се преодолее страха и препядствията.Все пак има промяна и то добра ако е след лоша карта ,показва че е избран верен път. Наистина става въпрос за търпение .
Както е превеждат УМЕРЕНОСТ-ВЪЗДЪРЖАНЕ да означав застой в този смисъл тоест въздържане от действие , но по важното е желанието за промяна което го има и от тук  идва временното забавяне според мен.
Хареса ми това изречение за нея .Не знаем какво ни очаква но се доверяваме на вътрашният  ни глас и  усещане за нещо хубаво.

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 11:57 от zimma

# 395
Вятър , не съм се замисляла за мястото на Умеренността, но много и отива. Аз продължавам да мисля , че означава баланс , сега вече знам между какво блансира от едната страна е промяната , осъзната и желана/устойчивост на желанията / , от другата страна е страха.
 Умереннсотта не ви ли напомня на процеса на непрекъснатост и повторяемост.Въпроса е в това да се преодолее страха и препядствията.Все пак има промяна и то добра ако е след лоша карта ,показва че е избран верен път. Наистина става въпрос за търпение .
Както е превеждат УМЕРЕНОСТ-ВЪЗДЪРЖАНЕ да означав застой в този смисъл тоест въздържане от действие , но по важното е желанието за промяна което го има и от тук  идва временното забавяне според мен.
Хареса ми това изречение за нея .Не знаем какво ни очаква но се доверяваме на вътрашният  ни глас и  усещане за нещо хубаво.
Ей,Zimma,как не съм се сетила до сега ,че това е процес на повторяемост и непрекъснатост -Perpeto Mobile.Браво как си се сетила! Страхотно! newsm10

# 396
 ето комбинация с уемреността като средна карта:
 време ли е един човек да говори с друг?
1)кралица чаши 2)умереността 3)крал мечове

според мен - не; вие как мсилите

# 397
ето комбинация с уемреността като средна карта:
 време ли е един човек да говори с друг?
1)кралица чаши 2)умереността 3)крал мечове

според мен - не; вие как мсилите

Според мен  - да. Човекът като че ли е склонен все още да изчаква, обаче кралят мечове на последна позиция говори за категорично решение, изясняване на заплетена ситуация. Може би, ако Умереността беше последна, би означавало, че все още не е дошъл моментът. Така мисля аз  Simple Smile

# 398
Напротив ... Вятър.Крайно време е даже.Картите ти са много ясни.Особено с краля Мечове в края!

Аз ще ви кажа нещо за Умереността.Имах проблем и не знаех как да го реша ,попитах Таро и като крайни карти ,което е решението ми излезнаха Рицар Чаши ,Умереност и Рицар Мечове .Ето тези двата Рицаря аз трябваше да ги обединя и да получа Умереност.

# 399
  да, по приницп краля дава "меч" за разплитане, но човека чака (  и е вярно,че иска и още да чака) не защото не иска да говори,а защото е го естрах да не се натрсес на краля (импулс от отхвърляне или пък момчето да се окаже с меч)... в това подреждане аз "чувам " само кралицата и умереносттаа ( която тук показва промяна, преход)

дамата се  е оказала в 2 любовни истории  и някак  е  оплела нещата Mr. Green и сега не съм сигурна коя карта за кого е .. някак не са "чисти" мислите и съответно картите. Благодаря  за отговорите  bouquet

честити нови аватарчетаSimple Smile много са ви хубави

# 400
Здравейте момичета,потърсих съвет от картите на въпрос:какво да направя,да се откажа или не ?Подредбата е какво,как ,резултат
1.Императрицата; 2.9 пентакли; 3.рицар на чашите;изпаднала карта 8 чаши
Според мен като видях изпадналата 8 чаши отговора е да се откажа-всичко е стигнало границите,изчерпени емоции и надежди,момент в който трябва да реша дали да потегля в нова посока.1.Какво е най доброто ,което би било добре да направя?-  Императрицата ми казва че мога да дам живот на нови идеи,успех в начинанията,чрез женственоста може да властвам 2.Как е най добре да го направя?9 пентакли доколкото четох и разбрах е кармична карта,успешно преключване на етап от живота,миналите заслуги се изплащат,но не трябва да взимам решение под въздействие на емоциите.3.Какво е най -доброто,което бих могла да очаквам от действията си?Рицар на чашите-нови възможности и предложения,напредък в ново напавление.В крайна сметка трябва май да се откажа от действията си за да дам начало на нов етап от живота си

# 401
Здравейте момичета!Послушах съвета ви Вятър и Сълза хвърлих само по три карти на въпрос.На мен също често ми се пада глупакът.Сега също ми се падна.
На първия въпрос - ще изляза ли скоро от тази ситуация в която се намирам в момента от доста дълго време насам, ми се паднаха следните карти:
1.Императорът
2.Кралица чаши
3.Кралица пентакли.
На втория въпрос скоро ли ще срещна подходящ човек:
1.Кралица петнакли
2.Висшият жрец
3.Глупакът
Зададох си и трети въпрос до колко време ще стане това и ми се падна пак Асо камъни.Бихте ли дали и вашето мнение Hug  

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 22:27 от RoZZi80

# 402
Rozzi80,както виждам от третия ти въпрос имаш колода таро на търсещия,на Асо камъни има нарисувано часовниче в горния ляв ъгъл,аз мисля че там е отговора ти,не напразно ти се е паднала тази карта на въпрос свързан с времето

# 403
Вятър, не е ли възможно двете дворцови карти да са точно участниците в ситуацията и м/у тях Умереността?

RoZZi80, Таро няма как да ти отговорят на третия въпрос "колко време". Можеш да попиташ до месец, до година и т.н. предварително, но да ги питаш по този начин няма как да бъде изтълкуван отговора им.

# 404
Sulza  в това е поблемът, ако тя е чаши- тпй е меч (катите могат да бъдат разглеждани и като преди и след)

RoZZi80- за асото пентакли( камъни) времето и пространството са р малко различни от нашите, то просто ти е казало да не се притесняваш и ти дава утвърдителен отговор, който  дава отговор и на втория ти въпрос...и на това какъв е първият Wink
предполагам, че нещата са любовни: ти имаш  усещането за "стена" с човека той е създал определена дистация, но всъщност тис ечувстваш доста доближена ( възможно е да ти се явява насън или  да имаш друг подтик неосъзнат към него)..ти също проявяваш определена доза инат, която не ти дава възможност да се отърсиш от случилото се..не умееш да с еотказваш,а в случая  това, кой ще победи не е важно;
 за втората комбинация- тя идва повече като съвет, отколкото отговор ( отговорът ти е в асо пентакли).. имаш нужда се свържш със себ еси,  възможно е да започваш обучение или  някаква друг вид групова активност е препоръчителна в този момента;  тук е съвсем възможно и да ооткриеш подходящ "учител"- съветник, който да превърне твоят опит от миналото в мъдрост ,а иначе ще трябва даго направиш сама; в момента е доста препоръчително да се насочиш към  заниманията с по- гоелми групи хора и да се свършеж с твоето аз...имаш възможност за начало

Общи условия

Активация на акаунт