КАРТИ ТАРО - VII

• 48 729
  • 784
  •   1
Отговори
# 405
  да, по приницп краля дава "меч" за разплитане, но човека чака (  и е вярно,че иска и още да чака) не защото не иска да говори,а защото е го естрах да не се натрсес на краля (импулс от отхвърляне или пък момчето да се окаже с меч)... в това подреждане аз "чувам " само кралицата и умереносттаа ( която тук показва промяна, преход)

дамата се  е оказала в 2 любовни истории  и някак  е  оплела нещата Mr. Green и сега не съм сигурна коя карта за кого е .. някак не са "чисти" мислите и съответно картите. Благодаря  за отговорите  bouquet

честити нови аватарчета:) много са ви хубави
Вятър ,не ми се смей ама това което ми излиза веднага в главата е ,че момичето просто трябва да ги "балансира " и двамата,може и по-цинично да се изразя:всички под ножа  Laughing,ама тази умереност  на мен това ми казва - ту в едната чашка -ту в другата ,"за всекиго по нещо от сърце".Може би не е точно отговор на въпроса ,а по скоро съвет ,за благото на всички.

# 406
Здравейте момичета,потърсих съвет от картите на въпрос:какво да направя,да се откажа или не ?Подредбата е какво,как ,резултат
1.Императрицата; 2.9 пентакли; 3.рицар на чашите;изпаднала карта 8 чаши
Според мен като видях изпадналата 8 чаши отговора е да се откажа-всичко е стигнало границите,изчерпени емоции и надежди,момент в който трябва да реша дали да потегля в нова посока.1.Какво е най доброто ,което би било добре да направя?-  Императрицата ми казва че мога да дам живот на нови идеи,успех в начинанията,чрез женственоста може да властвам 2.Как е най добре да го направя?9 пентакли доколкото четох и разбрах е кармична карта,успешно преключване на етап от живота,миналите заслуги се изплащат,но не трябва да взимам решение под въздействие на емоциите.3.Какво е най -доброто,което бих могла да очаквам от действията си?Рицар на чашите-нови възможности и предложения,напредък в ново напавление.В крайна сметка трябва май да се откажа от действията си за да дам начало на нов етап от живота си
Zlatna,Имератрицата по-скоро ти казва да се попиташ себе си -отговора го знаеш най-добре ти ,твойта интуиция няма да те излъже, 9 П ги разбирам като заложени вече капани ,опитомяване на "дивото", нещо което не зависи от тебе ,съдбовно,не е в твойте възможности, а резултатът в лицето на рицарят е като моментен импулс ,спонтанност ,която те подтиква да го направиш ,но е мнго временнен и може и да съжаляваш.За мен отговорът е най-вече в 8 Чаши, остави нещата ,които не са за тебе и ти пречат, да си отидат сами,когато им дойде времето, не ги насилвай да ги пъдиш.
Здравейте момичета!Послушах съвета ви Вятър и Сълза хвърлих само по три карти на въпрос.На мен също често ми се пада глупакът.Сега също ми се падна.
На първия въпрос - ще изляза ли скоро от тази ситуация в която се намирам в момента от доста дълго време насам, ми се паднаха следните карти:
1.Императорът
2.Кралица чаши
3.Кралица пентакли.
На втория въпрос скоро ли ще срещна подходящ човек:
1.Кралица петнакли
2.Висшият жрец
3.Глупакът
Зададох си и трети въпрос до колко време ще стане това и ми се падна пак Асо камъни.Бихте ли дали и вашето мнение Hug   

Rozzi80,да не би да се намираш в любовен триъгълник? newsm78 и коя от дамите си ти не знам ,но май по-върви да си Кралица Пентакли ,защото тя присъства и във втората комбинация. При всички случаи излизаш от ситуацията ,но после те очаква пътуване към себе си. Асото потвърждава ,че ще срещнеш някой нов ,но трябва да "изореш почвата" преди това за да можеш да посееш новите семенца.
Дано да съм ви била полезна и ще се радвам ,ако ми дадете обрата връзка.

# 407
Здравейте момичета Благодаря за съдействието,ситуацията е следната от една година съм разделена с мъжа ми,а от два месеца
сме разведени.Напуснах го защото много ме тормозеше,пиеше не се прибираше и т.н,имаме две деца.След като го напуснах разбрах че има и друга жена.
Скоро тази жена го е зарязала и той се опитва пак да се съберем,но аз не искам,категорична съм не мога да преглътна всичко което ми причини.
Виждах се с друг мъж,но отношенията ни бяха само сексуални,свободен е,но така се получи,а аз не искам само това,затова почнах да се дистанцирам и от него.Сега не се виждаме,чуваме се по телефона,само като приятели.Въпроса ми е по скоро дали ще срещна нов човек в живота си и до колко време,дали ще има някакво раздвижване на нещата защото това положение е от почти една година и не издържам вече въпреки,че развода ми мина.Бях и шест месеца безработна,сега си намерих работа но съм със срок на изпитание 6м.и мястото не ми е много сигурно.На Асото камъни иначе има период 12-1-2 и има нарисувани снежинки т.е.зима.Това означава ли,че е възможно да стане до три месеца? newsm78
Честит Празник на всички празнуващи днес!

# 408
Благодаря ти отново shopkata за коментара    bouquet,все още се двуомя newsm78 ,в един момент си казвам край предавам се,а в следващия-не не мога аз не се отказвам лесно от каквото и да било
Честит празник ,на празнуващите!

# 409
Здравейте пак!Вятър сега се сещам,че има един човек за когото често се сещам и си мисля.Срещнах го преди един месец когато бях в командировка
и наистина го чувствам доста близък,въпреки че не съм го виждала от тогава и когато хвърлях картите се сетих и за него и си помислих дали ще го видя пак,
да не би картите отчасти и за него да ми говорят.Вие как мислите?Благодаря Ви за кометнарите отново много неща изясних за себе си.Много пъти съм си мислила дали да му звънна и все се отказвам...   

# 410
Благодаря ти отново shopkata за коментара    bouquet,все още се двуомя newsm78 ,в един момент си казвам край предавам се,а в следващия-не не мога аз не се отказвам лесно от каквото и да било
Честит празник ,на празнуващите!
Zlatna , страх ме е да не те объркам повече, но в най-добрия смисъл искам да ти обърна внимание  на това което картите ти/ми казват (според мене де ) -нито пъдий ,нито притискай  човека, нещата ще си се случат от самосебе си ( имам в предвид дали ще се разделите или съберете) ,независимо дали ти или той го искате или правите нещо.Писано е....И още нещо ,кагато императрицата ти казва ,че само ти знаеш отговора ,гледай да не объркаш интуиция с амбиция.Тези 2 приятелки някога така ме люшкат ..... Crazy,че ми е много трудно да различа кое е баш интуицията и кое е амбицията да имам нещо си или някой си. На мен лично ми е трудно да ги различвам, но пък ти може да попиташ картите по този въпрос ( как го възприемаш и какви са ти мотивите да го искаш)>позволи на нещата да приемат естественият си хо и развитие.
 Party

# 411
Здравейте момичета, попаднах случайно на вашият форум и много ми хареса , затова реших и аз да се присъединя към вас - аз също се занимавам с Таро - по този повод нека се включа и с една подредба от три карти, за да си кажете и вашете мнение по въпроса
Въпроса ми е - Какви са му чувствата към мен и отговора е 8 жезли, влюбените, висшият жрец и една допълнителна карта слагам аз като допълнение към тези три , тя е господарката

# 412
здравейте таро-дами
 някоя от вас да е редила само с големи аркани подредбата от всичките карти. тази сутрин пробвах.

замислих се над втори х.ред.-маг,об колело.колесница, об смърт,съд,об луд,об дявол.
това е редът на наастоящето-би трябвало да се изисква от магът силна воля,за желание да се преминат тези подискащи  и неподвижни карти които го следват.да не се действа прекалено прибързано.момента е зациклен и има зависимост от друг човек и обстоятелства.
 следващия ред трети за в бъдеще пак носи поражения,тъкмо ахааи да се вкараш в ''релси'' и ново десет. за мен няма никакво развитие в тези карти,ако има движение то ще е унищожаващо. просто се вижда липса на самоконтрол,вероятно от зависимоста за която споменах по-горе. вероятнои сега и за напред нещата няма да излезнат ,да тръгнад да се подредят. има заастой,няма ясни цели,тъпчане по едни пътеки.

след това се гледат и вертикалите. аз потърсих 3,5,6,7.
 3 колона амбиции-слънце-колесница-папеса--тук малко се зачудих,обратно на горните послания виждам някакво уравновесяване и подем,прилив на енергия.
 5колона-любов-справедливост об, съд,папа-обърканост и търсене ан справедливост и собствени позици ,защита.всичко под знака на мъдроста/но някак си натрупана мъдрост от спомени ,грешки,от живота/

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 09:10 от MEGGI 76

# 413
MEGGI 76 ,  дай линк да видим подредбата кое какво е?

kristiana29
- здравей Hug, коя карта е "господарката"? по тези карти само хубави неща могада се кажат ( поне за мен те не отразяват само твоите мисли иначе нямаще да излезе папата) теб може би малко те притесняват  скоростта на преценката или  заявленията?
RoZZi80 - да, явно това, че си го помислила се е отразило в картите... щом се е появило като импулс и мисъл в питането се отразява- проблемът е, че така става неясно за кое точно се пита Wink и излиза объркване;
shopkata - няма повод да се смея:)  хубав съвет е Mr. Green

# 414
линк нямам. това е една подредба заедно с книжката от тарото което съм купувала преди петнайсетина години.то и самата колода е само от големите аркани. на снимката съм ползвала тях.
 използват се всички 22 г.аркани.
 избира се карта която ще представлява питащия.
 после се редятседем карти в редица, на три реда.
         лк
1-2-3-4-5-6-7-минало
1-2-3-4-5-6-7-настояще
1-2-3-4-5-6-7-бъдеще

1-работа. 2-развлечения. 3-амбиции. 4-приятели.
5-любов. 6-семейство. 7-здраве.
лк-лична карта

# 415
MEGGI 76 - аз някои от арканите не  ги разпознавам на картинката
за мен дългите редения са по- сложни и се ориентирам по - трудно Embarassed

# 416
разбирам те,примерно втората карта обърната,много е неясна,това е силата,има още две-три такива Whistling.
 нищо-допълни към тези карти които съм описала-
Цитат
-маг,об колело.колесница, об смърт,съд,об луд,об дявол.
Цитат
3 колона амбиции-слънце-колесница-папеса
Цитат
5колона-любов-справедливост об, съд,папа
.

# 417
kristiana29, картите са от ясни по- ясни. Намерението му е да се жените и да си раждате деца. Може да има още някакви колебиня и донамествания в главата си, но това е голямото което аз виждам  Laughing

Zlatna, прочети много внимателно последния пост на Шопката за теб, казала ти е големи истини. Това, разбира се, е от мен съвет.

# 418
трия си Whistling

мммммммм да си кажете мнението нарежданео е за мен ; може ли да с екаже,че нещо есъдбовно
1)паж жезли; 2) кулата3)висшата жрица

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 13:58 от Вятър

# 419
Отново голямо мерси на Шопката,чета всичко по няколко пъти даже,съгласна съм с написаното,интуицията отдавна ми е дала отговор,винаги съм си казвала че каквото е писано ще стане,а ето и сега картите ме съветват същото.Ще послушам Шопката и ще попитам картите както ме посъветва.Благодаря ви момичета,с всеки ден ми просветва по нещо като чета коментарите ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт