КАРТИ ТАРО - VII

• 48 731
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
Sulza, Вятър благодаря ви за отговорите - картата на Господарката е Императрицата -
Сега си зададох и още един въпрос
Ще забременея ли до края на годината
Излязоха ми
7 Жезли+ Силата+10 Пентакли и една допълнителна карта 9 Пентакли
Мисля, че отговора е положителен и че 7 - цата говори за това което искам и към което съм се устремила, а тоест да забременея, 10 пентакли мисля, че казва че това ще се случи, Силата нещо не ми се вписва немога да и намеря значението в тази комбинация от карти и да я свържа с конкретния въпрос , а 9 пентакли, аз тази допълнителна карта я слагам , и за мен тя е като в основата на самият въпрос, в този случай мисля че 9 пентакли казва че това така или иначе ще се случи, защото за мен тази карта си е доста кармична и особенна
вие какво ще кажете

# 421
  • плевен
Ще помоля за помощ.Подредбата е 1--2-3
                                                                    4

1.Отговор
2.Коментар
3.Съвет
4.Краен резултат.Проблемът е:мъж и жена малко отдалечени в моента.Дали ще се затоплят отношенията,дали ще се срещнат пак?

Според мен в отношенията няма много откритост,не се говори за чувства,избягват се преките разговори с партньора.Жената се чувства изоставена,сякаш никой не я обича,че не е нужна на никого,но наближава период на добри дни.Настъпва период на разцвет на чувствата,благоприятен,романтичен период.Период в който всеки ще разбере какво му е нужно да другия и тн.Прекрасни отношения.

Благодаря на отзовалите се  bouquet

# 422
kristiana29-  аз мислех,че той бърза не че  си ти Laughing, до края  на годината има 1 месец,че и толкова няма...картите са успешни за начинанието, но понякога силата дава забавяне на проектаSimple Smile

cveteto_2009 - мммм то нещата ще станат, но  явно човекът има и други "ангажименти" към други дами,а и ти добре  си усетила картите_ усещането е за  предателство,  избягване на риска, твърде сериозно отношение, което няма покритиеSimple Smile- говорете си това ще си сближи- аз не за 1 път виждам тук "пари" newsm78

# 423
Вятър, какво да ти кажа вече и аз незнам кой по точно бърза Grinning аз имах известни опасения дали чувствата са му искрени към мен, въпреки, че показва точно това, но незнам защо съм толкова мнителна или може би това, че е прекалено добър ме кара да не вярвам напълно, незнам....колкото до детето ние правим опити пък да видим какво ще стане...и двамата го искаме...
Благодаря ти за бързия отговор
CVETE в твоята подредба се виждат някакви лъжи , интриги и болезнена любов, да не казвам, че това е нещо като невъзможна любов - в цялата тази история има нещо гнило...

# 424
# 425
  • плевен
CVETE в твоята подредба се виждат някакви лъжи , интриги и болезнена любов, да не казвам, че това е нещо като невъзможна любов - в цялата тази история има нещо гнило...

И аз ги виждам,но пък като резултат 10-ка пентакли и Крал на чашите не са добри карти Wink

# 426
линк нямам. това е една подредба заедно с книжката от тарото което съм купувала преди петнайсетина години.то и самата колода е само от големите аркани. на снимката съм ползвала тях.
 използват се всички 22 г.аркани.
 избира се карта която ще представлява питащия.
 после се редятседем карти в редица, на три реда.
         лк
1-2-3-4-5-6-7-минало
1-2-3-4-5-6-7-настояще
1-2-3-4-5-6-7-бъдеще

1-работа. 2-развлечения. 3-амбиции. 4-приятели.
5-любов. 6-семейство. 7-здраве.
лк-лична карта
Оооо ,Meggi, дай ми малко време...Страхотна подредба, но трябва да и отделя повечко време, а то е недостатъчно ,но подредбата много ми хареса. ..Голямо предизвикателство!!!!

# 427
със картите таро ,имам познания доколкото първо да ми излеле едно значение от пръв поглед,после от книгата на уейт чета.
 за сега съм само в другата тема на ленорман.
 но се уча от вас.
 тази подредба наистина е много добра. рядко съм срещала подредби които изискват само големите аркани,в друг случай съм срещала и на дадени позиции  се иска да се тегли от големите а в останалите места се тегли от малките аркани.колодата предварително се дели на такива.
 ще се радвам да видя  използвана и тази подредба която дадох.
 знаете ли  онзи самоучител по таро,бих искала да си закупя,не е към карти точна. в пазарджик го няма по книжарниците.
 преди време бях пуснала линк за един бг художник на таро. гледах представянето на колодата му от 22 гол.аркани по телевизията.
бяха поканили една дама да му гледа. там тя беше използвала точно тази подредба  коато по-горе пуснах.

# 428
здравейте Laughingаз преди бях казала че мойто таро са само главни аркани Меги мойто е такова Laughingи само на него си гледам и мисля че наистина показват много точно и вярно поне аз като си гледам Wink

# 429
здравейте таро-дами
замислих се над втори х.ред.-маг,об колело.колесница, об смърт,съд,об луд,об дявол.
това е редът на наастоящето-
след това се гледат и вертикалите. аз потърсих 3,5,6,7.
 3 колона амбиции-слънце-колесница-папеса--тук малко се зачудих,обратно на горните послания виждам някакво уравновесяване и подем,прилив на енергия.
 5колона-любов-справедливост об, съд,папа-обърканост и търсене ан справедливост и собствени позици ,защита.всичко под знака на мъдроста/но някак си натрупана мъдрост от спомени ,грешки,от живота/

маг,об колело.колесница, об смърт,съд,об луд,об дявол.
това е редът на наастоящето-  Според мен картите ти говорят  че към монета нямаш, някакви конкретни планове , оставила си се на течението , като че ли не очакваш д ати се случат  някакви промени.Не си настроена за нещо ново.
амбиции имаш  наистина , но просто към монета не са на преден план , и по принцип не са на дневен ред.
 за картите за бъдещето -картите не са ми познати и като колода и ми е трудно. ако бяха по ясни картинките щеше да ми  е по лесно.И на мен ми харесва тази подредба .Дори мисля да я пробваме и при Ленорман.

# 430
благодаря ви момичета.
зима- newsm10

Daria55 -много хубави карти-носят символа на старата ера,студени и в същото време-честни и точни,много хубави карти са. ако коворим за една и съща колода.

# 431
Меги постни някоя карта да видя отблизо и по добре!

# 432

така изглежда смъртта.

а това е едно запитване дали ще се справя,

# 433
Може ли и аз тук да се намърдам? Mr. Green

# 434

така изглежда смъртта.

а това е едно запитване дали ще се справя,

Интресени карти , малко са ми мрачни.
по въпроса струва ми се ще се справиш. Влюбените така изобразени сякаш ще получш помощ, съвет  от някой.Ще ти помогне в избора. Мага пък  се е заел със задачата да направи/материализира/ това което папесата е дала като идея.Магът знае какво прави и с малко помощ  нещата завършват  с положителен за теб резултат.

Общи условия

Активация на акаунт