КАРТИ ТАРО - VII

• 48 734
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
Simple Smile  и аз разсъждавам положително за подредбата- понякога влюбените дават малко по- нататъшна реализация, така че да не се притесняваш:) магът е някаква мисловно затруденение и ми е интересно по какъв въпрос питаш дали ще се справиш?
как виждате "магът"?
MEGGI 76 - много  еинтересно голямото  редене и се надявам с усоволствие да го разгледам за по- дълго ( даже мислех аз да си го наредя,че д аги виждам)

Желязна ръка
- заповядай

# 436
вятър,за пореден път ме изумяваш,браво. наистина става дума за едно ''трениране на памет '' да го наречем-става дума за учение
Цитат
мисловно

# 437
с тия хвалби ще трябва да черпя Mr. Green    магът много често е като 8 пентакли и понякога като някой крал ( най-често пентакли)

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 19:56 от Вятър

# 438
Днес един приятел искаше да му наредя карти и въпроса му беше

Ще продължи ли да живее с жена си в следващите три години

Излязоха ИМПЕРАТРИЦАТА, 10 ПЕНТАКЛИ, КУЛАТА И една допълнителна карта КРАЛИЦА ПЕНТАКЛИ

Честно казано доста ме озадачи това съчетание с тази Кула, която някакси не ми се вписа при вида на останалите карти,

за мен тълкуването е следното

Тези хора ще се разделят, тъй като между тях с времето са се натрупали много напрежения, ограничения, и това в един момент ще ескалира- може би тези проблеми са породени от жена му, визирам ИМПЕРАТРИЦАТА - а тази КРАЛИЦА ПЕНТАКЛИ - НЕЗНАМ - може това да е друга жена

Вие какво ще кажете по въпроса

# 439
MEGGI подредбата ти е много хубава и мисля да я пробвам още тази вечер
Ще пиша резултати

# 440
В отговор на Вятър за Мага.
За мен Мага е свързнан с решителност, човек знае способностите си , настойчивост.Човек знае какво иска , и пътя по който да го постигне.Човек сам решава от него зависят нещата каквото си направи това ще е .

# 441
МАГЪТ - то по принцип зависи в какво съчетание се е паднал, какъв е въпроса , но като цяло появи ле се МАГЪТ - то тогава става въпрос за осъществяване на мечтите, този който си задава въпроса знае, че има потенциал за сбъдване на мечтите си и е само въпрос на воля и концентрация да направи първите стъпки.Появи ли се Магът той съветва да се преглътне собственото АЗ , за да не се възпира енергийния поток, а напротив да се отприщи, защото е дошло времето да се действа.Като цяло Магът е много хубава карта, но пак казвам зависи много и от съседните карти, защото в друг смисъл Магът може да казва, че всичко при вас е блокирало и нищо не върви, че сте зациклили и докато не погледнете по друг начин на ситуацията няма да можете да излезете от това зътънало положение

# 442
Здравейте момичета.Тази вечер приятелката ми ме помоли да и наредя карти с въпрос :излъгал ли е "х" за една сума пари?Да си призная много ми беше трудно това тълкуване,а може би не съм избрала подходящата подредба,а тя е отговор,коментар ,съвет ,резултат.
1.Еон(Срашния съд)2.7 камъни(пентакли)3.смърта;4.Висшата жрица
Моят коментар е:Мракът преди разсъмване,раждане на нещо ново,предрасъдаците падат,намиране на най безопасния път,времето за промени е дошло,край на тревогите,но враждата все още продължава,което води до влошаване на отношенията(7К).Нужно е търпение и да не се избързва с нещата.Съвета тук е незабавна и пълна промяна,готовност да се посрешне неочаквано развитие на обстоятелствата.Резултата -сама в себе си носи отговора на въпроса,трябва да се обмислят решенията и да се повярва на интуицията,не какво мисли а какво усеща

# 443
Добро утро аз мисля Златна че в тази връска е имало доста лъжи,мъка,страдание и може би нещата са пред разпадане??..но ако има втори шанс трябва да се започне на чисто без лъжи...но смъртта предсказва освобождаване от ненужното и остарялото и идване на ново начало..

# 444
ZLATNA X не само е излъгал ами това за твоята приятелка е съвсем ясно, тоест тя е сигурна в това
Досега тя е живяла със замъглено съзнание, но изведнъж и е просветнало и тя вече знае какво да направи,определено това я тревожи, но пък най - после е прогледнала и това е по - важното
Затова и Висшата жрица я съветва, да се вслуша в собствената си интуиция и подсъзнание, в сънищата си и да действа
За мен тези карти ясно казват, че тя няма какво да се занимава повече с този човек и тя ясно го осъзнава, събудила се е от сънищата, погледнала е съвсем трезво в реалноста

# 445
тя, че е в момента  на преоценка е ясно, но не съм сигурна доколко е готова за промяна.. има нужда от време и не й се "отказва", семейни пари ли са забъркани  или семейството й създава проблем в тези обстоятелства?
zlatna30 , въпрос  не разбирам от здраве - момичето да е имало аборт (или някаква сигнификантан загуба напоследък?)

# 446
благодаря ви за коментара момичета тъкмо получавах обратна връзка,направо е невероятно,Вятър да семейни пари са и някой от семейството и създава проблеми,не е имала аборт в какъв смисъл питаш за тази   сигнификантана загуба

# 447
съвсем кратки значения.

ЗНАЧЕНИЕ НА ГОЛЕМИТЕ АРКАНИ СПОРЕД ПАПЮС

0 Шутът - безумни постъпки, глупост, инат

I Магът - съветник

II Жрицата - съветничка, наставничка

III Владетелката - инициатива, действие

IV Владетелят - воля

V Жрецът - вдъхновение

VI Влюбените - любов

VII Колесницата - триумф

VIII Силата - сила

IX Отшелникът - предпазливост

Х Колелото на съдбата - съдба, щастие

ХI Справедливостта - правосъдие, справедливост

ХII Обесеният - премеждия, жертви

ХIII Смъртта - край

ХIV Умереността - въздържание, икономии

ХV Дяволът - болест

ХVI Кулата - разруха, разочарование

ХVII Звездата - надежда

ХVIII Луната - скрити неприятности, опасности

ХIX Слънцето - материално щастие, плодовит брак

ХХ Страшният съд - промяна в положението

ХХI Светът - сигурен успех

# 448
zlatna30- Може да не съм права newsm78( имах предвид нещо с близка роднинана) или снея, или пък предстои..може би по- скоро това, както и да е ако имаш обратна връзка в някакъв момета моял да споедлиш,за да може да се учимSimple Smile)

zimma, kristiana29- мерси за  мнението; и аз като чели имам някакво усещане, че всичко зависи о тпитащия с мага- каквото си направиSimple Smile

от колко време се занимавате с таро?замислих се, защото  се оказва,че за почти година нямам мнение или усещаен за всички картииииии Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 12:31 от Вятър

# 449
съвсем бегло занимание ,когато си купих преди два-три месеца тарото на уейт. понеже другото е само с 22аркани.
 според мен много зависи всичко от усещане за картите и комбинация от момент и следствие + дар слово+житейски опит и много е важно какви материали ползваш за учене.

Общи условия

Активация на акаунт