КАРТИ ТАРО - VII

• 48 974
  • 784
  •   1
Отговори
# 750
  • плевен
Момичета безкрайно благодаря на всички за тълкуванията.Наистина съм объркана защото имаше различни мнения,но относно активността му мисля даже че вече ставам нахална EmbarassedАз го търся,аз му звъня и незнам дали да продължавам.Това "просто приятели" не ми харесва,а и да има причина която не зависи от мен или от него заради която не иска да сме заедно.Но пък Светът щом показва преминаване от един етап към друг може да е за по-добри отношения.Малееееееееее каква оптимистка съм само ooooh!

# 751
zlatna30 , благодаря ти! Пробвай, пък може някой да помогне с тълкуванието!

# 752
Хм.
Как разбирате струпване на десетки една след друга в подредба за описание на сегашно състояние? Например опитвате се да анализирате живота си или нечий друг и се подреждат така - 10 меча, 10 жезли, 10 пентакли. Просто три карти. Аз се опитвам да правя някакви връзки с колелото от  големите аркани, както и с магьосника и глупака, но просто това повторение ми се набива на очи. Някакви идеи?

# 753
потърсих какво би значело три десятки точно в тази последователност както си я дала и според Папюс , това означава предприемане на нещо , / той говори дори конкретно за пътуване и то по море/, което ще се окаже неудовлетворяващо очакванията и предварителните сметки които сме си направили.
 Погледнах и в книгата на ТОТ , според  който 10 мечове е разрушение ,10 жезли е притеснение и 10 пенткали богатство . В контекста на питането за описание на състоянието би могло да се каже , че след като нещата са сотгинали свой предел /разрухата/ , ива наред притеснението ами сега ккаво ще стане , а отговора е че ще има едно успокоение и това е най добрия възможен начин който е можело да стане.

# 754
потърсих какво би значело три десятки точно в тази последователност както си я дала и според Папюс , това означава предприемане на нещо , / той говори дори конкретно за пътуване и то по море/, което ще се окаже неудовлетворяващо очакванията и предварителните сметки които сме си направили.
 Погледнах и в книгата на ТОТ , според  който 10 мечове е разрушение ,10 жезли е притеснение и 10 пенткали богатство . В контекста на питането за описание на състоянието би могло да се каже , че след като нещата са сотгинали свой предел /разрухата/ , ива наред притеснението ами сега ккаво ще стане , а отговора е че ще има едно успокоение и това е най добрия възможен начин който е можело да стане.

newsm10
Много точно. Особено подчертаните неща - те са направо фактически верни.

# 755
сериозно ли ? егати ама за пътуване по море ли става въпрос ? леле .
....това второто по Тот са неговите обеснения на картите с по една дума , другото си го навързах , но явно наистина както предположих и ккато ти казваш това е бил най добрия възможен изход.

# 756
Наредих подредба отговор ,коментар ,съвет,резултат за valkka-въпроса е къде да търси трудовата си книжка?Колодата е Таро на търсещия
1.Слънцето
2.Майка на камъните(Кралица пентакли)
3.Син на камъните(рицар пентакли)
4.Асо камъни(пентакли)
Странно опитах се да кача картите ,но една липсва от фото зоната на Флам newsm78(син на камъните)
Ще опитате ли да тълкувате?

# 757
Хм, на мен от тези карти освен, че трудовата книжка ще бъде намерена, друго май не ми говорят  newsm78 Май ключова ще дойде Кралица пентакли, но тя ли ще помогне да се намери или е при нея и ще се обади....Може и по- млад мъжа да е намесен в намирането. Рицар пентакли излиза като съвет. Да, вероятно е и мъж да помогне.
valkka, пиши и в темата Ленорман, там картите по- конкретно и ясно показват материалното, има и подходящи подредби, а и тук момичетата ще пишат по тези карти. За мен са намесени други хора, които ще помогнат в намирането.

# 758
Наредих подредба отговор ,коментар ,съвет,резултат за valkka-въпроса е къде да търси трудовата си книжка?Колодата е Таро на търсещия
1.Слънцето
2.Майка на камъните(Кралица пентакли)
3.Син на камъните(рицар пентакли)
4.Асо камъни(пентакли)
Странно опитах се да кача картите ,но една липсва от фото зоната на Флам newsm78(син на камъните)
Ще опитате ли да тълкувате?

http://taroteca.multiply.com/photos/album/132/Quest

Опитай се оттук да ги качиш. Преди време на мен редиха за споменатото колие и се падна отговор Обесен, което ме наведе на мисълта, че си е там, където съм го оставила...е там си беше Simple Smile

И при Слънцето и при Асо камъни се забелязват планини. И понеже са отговор и резултат, ми хрумва че може би си ходила по работа в някакви планински месности и си я носила и забравила там newsm78. Майка на камъните плилича на жена в медитация -т.е. да седнеш и да си помислиш спокойно.Сина Камъни като съвет... може би трябва да е свържеш с някого, сякаш изпраща послания до различни хора.
 Моите отговори са преразкази и асоциации по картинки Grinning

# 759
дайте да видим тези карти , как  изгелждат  и друго нещо ми се струва малко неподходящ въпроса към подредбата , извинявай Златна , но някак може би за тази подредба тярваше да се пита дали ще се намери изгубеното , а за това къде е нямаше ли друга подредба ? с домове например.

сигурно ще прозвучи абсурдно но си мисля да не би да е забравена книжката където си била с някой друг човек  .Там си се чувствала с него добре .На топло място.Да кажем преди десетина дни.тези пентакли около кралицита ми напомнят че може да е там където изкарваш пари.Тоест на работното ти място.мале големи съчинения направих , но да не би ...и продължавам , да не някъде до парно да кажем , на топло място в работата ти?

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 16:21 от zimma

# 760
АЗ ЗА ТОВА И КАЗАХ ЧЕ НЕ ЗНАМ КОЯ ПОДРЕДБА СЕ ПРАВИ ,А ВЪПРОСА МОЖЕ И ДА НЕ Е ПРАВИЛНО ЗАДАДЕН НАИСТИНА

# 761
така не исках да те засегна наистина аз  си позволих да нередя с Ленорман карти за това къде е предмета по специалната подредба за намиране на неща . и се падна ето това.
Първи дом. Обозначава лично място на питащия , място или помещение, където той прекарва много време, или съхранява своите вещи. Забравена е някъде много близо и скоро ще бъде намерена. Времето,  на търсения, е за минути или часове. Посока - изток.
 извинявам се че не е тук темата ще я принеса допленението в темата за ленорман.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456595.480

# 762
Zimma, не ми стана много ясно, Embarassed
... разбрах, линка е този
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456595.480;topicseen
А ето ги картите на златна30

Аз все пак мисля, че както и да е зададен въпросът и каквато и подредба да ползваме, ако нещо трябвада ни се каже, то се казва Peace

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 17:07 от ЛуАн

# 763
Ей ,момичета ,че ме запалите и мене по тази мадам Simple Smile нека първо поизуя тарото ,не ме подстрекавайт.
Спомням си че някъде в по-предишни теми имаше спецялана подредба за намиране на вещи/хора- мисля ,че беше астрологичната. Ще се поразровя ис форума.

# 764
ЛуАн,благодаря че си качила картите,аз не успях на 2 пъти ,а това не ми е било проблем,не ми и остана време да умувам над тях-само наредих и трябваше да изляза.

Общи условия

Активация на акаунт