КАРТИ ТАРО - VII

• 48 691
  • 784
  •   1
Отговори
# 735
  • плевен
Момичета по вашите тълкувания и моите всичко е перфектно,нали.Нещата ще продължат,само не разбрах защо картите не показват че сега плача.Обади ми се и каза че можем да останем само приятели и то не че няма желание а го е страх да не бъдем разкрити.Мисля че се сещате за каква ситуация става въпрос.Моля помогнете ми Cry

# 736
Цвете за това ,което говориш се вижда в асо чаши ,но глупостта не прощава на никои!Нищо ....

Асо чаши не е сериозна карта,не е хубава !Тази карта е като Краля чаши ,непостоянна ,емоции някакви за кратко,променливи настроения,а Краля чаши е точно такъв и е склонен най-много на изневери от всички други Крале!Говоря за Краля Чаши само като сравнение ,за да ти е по ясно !
Не се радвайте на това асо ,то не е нищо хубаво.Истинската любов ,споделената не е в чашите ,в нито една карта от боя чаши.Нито в Любовниците!
Какво крие - 4 жезли - тук е прекалено ясно ,че крие срещите и контактите си с теб
Какво иска и желае- Паж Жезли -ето го откровенния разговор ,които е провел с теб преди малко.Бил е искрен напълно
Как вървят реално нещата -Светът - тази карта винаги излиза преди раздяла.Светът е карта ,която е завършваща и е последна в Главните Аркани ! Значи прекратяване на отношенията

Картите ти не са цветущи ,но са много точни!Съжалявам обаче за това,че сега се чувстваш така!
Целувам те и горе главата.Пии едно червено вино Simple Smile аз така правя ,като ми се случи подобно нещо!

# 737
  • плевен
Little_Girl_ ти ме тръшна в Земята.Защо аз видях хубавото,защото може би така ми се иска.....Дали няма искрица надежда за оправяне на отношенията Tired

# 738
Ами изчакай малко време.Около седмица и попитай Таро дали има шанс да се оправите и после сподели !

# 739
  • плевен
Ами изчакай малко време.Около седмица и попитай Таро дали има шанс да се оправите и после сподели !

Ще го направя..... в смисъл няма скарване или нещо скандал,а просто го е страх и така.А желание има,но какво му стана не разбрах..Каза че ще се чуваме,може да се виждаме но като приятели,което мен не ме устройва Tired

# 740
Цвете ,наистина съжалявам за случилото се.Аз съм на същия хал от 2,5г почти и напълно те разбирам.Ако виното не помогне -опитай  с водка, не че има  голям ефект де.Да бъда честна ,когато видях 4 жезли и Кралица жезли ,първата мисъл която ми дойде ,че е женен и това е жена му, но после си казах ,това идва от моя личен субективен опит  и потърсих и друга връзка  в картите .Просто исках да не обременявам картите с мойте си тълкувания.Аз обаче продължавам да мисля, че нещата ще имат продължение. Успех.

# 741
  • плевен
shopkata да женен е...благодаря за милите думи и куража,наистина се надявам да има продължение Tired

# 742
Чакайте бе хора , за мен пък света е успешна карта и мисля че все пак ще продлъжат по някаккъв начин нещата между тях. Той сивлозира надеждата. А когато има надежда , значи има желание ,тост има шанс за  продължение.Може да става въпрос и за някакво осъзнаване.Н една от колодите ми си спомних изображението на Светът , раждаща жена и появата на нов живот.Да това означава коренна промяна , но защо тя да е лоша , напротив аз виждам промяна към нещо радостно и щастливо. ако в случая мъжа е казал че иска само приятелство , за мен Светът  означава неговата промяна на мнение към подобряване на отношението.
Какво иска паж жезли - приключение.
 Какво крие 4 жезли - тук може да крие че е женен.
 Какво ще се случи и аз тълкувам  тук кралица жезли като активност , и развитие . Дори си мисля че в случая отгаваря за Цветето , тоест тя ще се намеси по някакъв начин.Може и да греша  , но така смятам.
 .

# 743
  • плевен
Незнам защо но аз също тълкувах картите като Зима.Сега хем имам надежда,хем.............малко ме боли Tired

# 744
Незнам защо но аз също тълкувах картите като Зима.Сега хем имам надежда,хем.............малко ме боли Tired
Цвете,наистина се надявам да те боли по- малко. Rolling Eyesи много ,моного искам да сме прави и не за да си"начешеме ' егото , а просто  защото знам колоко зле може да се чувства жена в тази ситуация.
Сега спецялно проверих в мойте си таро дневници за светът- винаги ми е излизала като КРАЙ на ядовете. Хвърляла съм карти когато сме били пред или във финална фаза ( а те са да не кажа всяка седмица) -и ми е излизала светът (първото появяване  05/11/09 и от тогава 5 пъти)..Съгласна съм ,че е завършек на нещо, но при мен (да чукам на дърво ) поне до сега за моя малък и незначителен опит -винаги е вещаело край на ядовете, след което минавахме на по- горен етап от връзката ни. Според мен  просто се преминава от ниво ,на ниво и когато крят настъпи -ще бъде от само себе си. Просто защото нищо друго не може да ни изненада и това  е най- естественичт завършек.
Незнам- не исках да обременявам чужди подредби с мойте "Радини вълнения".
Пожелавам ти успех  Hug

# 745
Вятър, много точно описание на 5 меча, бих добавила само, че "плаши гаргиге", мята заплахи на ляво и на дясно без реално да мисли наистина да ги осъществи, но го прави толкова убедително, че ако партньора е лабилен самоличността му би се заличила. Той би го позволил. Не съм се замислила, че е стискане на зъби. Ако е така, ще да е до време и бомбата пак ще избухне. Флам на едно място е дала много точно описание на картата, за съжаление в момента не мога да го намеря. Флам, ще те помоля ако е мъзможно и тук да напишеш мнението си за 5 меча по принцип, не в комбинации. По отношение на твоите карти, както и друг път когато се колебаеш ти е излезнала двойка  Laughing Мисля, че въпроса който те вълнува ще трябва да се реши, може би стои висящ от много време и му е дошло времето. Както е и за добро да се реши вече.
Цветенце, аз ще започна от самата подредба. На твое място бих използвала друга подредба при така зададения въпрос. Тази, която си използвала въпросите отговарят за питащия, аз не мога да видя партньора в картите. "Какво показва питащия", "Какво иска и желае питащия" и т.н. Аз не виждам край на връзката от тези карти, освен ако Света не се отнася за теб, но по отношение не на този мъж, а някой друг който ще се появи в живота ти и който наистина ще бъде истинския. На останалите карти моето тълкуване е малко по- различно, но пак пояснявам, че се ръководя изцяло от позициите на картите. Мисля, че ти показваш ревността си по някакъв начин, а тайно в себе си искаш нещо повече от тази скрита и неангажираща връзка. Може би дълбоко в себе си искаш дом и семейство с този мъж и това е нещото, което криеш дори от себе си? За Асо чаши съм напълно съгласна с Little_Girl_. Временна карта е, непостоянна, крехка. Че имате чувства (по- скоро, че ти имаш чувства) е така, но в един незрял вариант, без дълбочината и здравата основа. Очакваш ситуацията да има тласък към развитие, но пак я няма силата на този тласък, пак е някаква временност. Кралица жезли при допълните пояснения които си дала и аз я приемам за друга жена. Смятам, че тя ще победи. В смисъл ще бъде решаващия фактор при вземането на решение от негова страна и то ще бъде изцяло в нейна полза. В смисъл няма да позволи нещо да помрачи добруването й. Аз бих те посъветвала да направиш още една подредба след малко време, като използваш такава за партньорство обаче. Защото тази не ми е съвсем ясна точно в това отношение. Не е най- подходящата, в този смисъл. Ако нямаш такава пиши, ще ти пуснем тук.
Little_Girl_, ти ме замисли сериозно кои карти всъщност показват наистина Любов? Твоята практика каква е? Или по- скоро кои комбинации трябва да е въпроса ми Simple Smile

# 746
мерси на shopkata и   little girl    заотговора по-късно ще поясни  bouquet

Какво крие-4-ка жезли- брак и намерения за по- сериозно обвързване (  тук явно съм разбрла въпроса по- различно като питащия какво крие и /или какво крият от него- човека според мен  има и друга)
Какво ще се случи-Кралица на жезлите-  някаква жена ще с епояви или  човекът, който шита щ се прстраши да се вклщщчи по- активно, но да има наум,че съществува дръга дама в ситуацията ( тази карта може ид а ив е странно но с епоявява често когато цъфне друго обвързване на хоризонта- мъжт определено има  афект към жената, която пита, но  по някакви други причинаи избира друга)- тук е добре cveteto  да се задейства и да покаже присъствие ( и  zimma  май е на това мнение)

Какво означава за питащия-Сила- хм, възможност, но  питащия в момента не вижда изход от ситуацията, в която е- малко се е оплел в други сметки;

Little_Girl-  кофти но и аз се солидаризирам с нея по адрес на чашите.... не винаги, но асо чаши е моментано, влвюбените  не винаги- вигдала съм ги и в "хубава" роля, както и светът ..просто по рядкоSad

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 10:16 от Вятър

# 747
Момичета , включвам се с питане- може ли чрез гадаене с карти таро да се открие загубена вещ? Става въпрос за трудовата ми книжка , която в момента много ми трябва и вече месец не мога да я открия! Ще ви бъда много благодарна!  bouquet

# 748
tunthergoddes го беше направила  за едно колие  с таро на търсещия и има описание как в книгата:) и позна
аз лично нямам опит- може някоя друга дама да се пробва:)

# 749
Аз имам Таро на Търсещия и мога да пробвам ,но не знам коя подредба ,в книгата има само 3 , двете от които са келтски кръст -сложен за мен

Общи условия

Активация на акаунт