КАРТИ ТАРО - VII

• 49 071
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Шопката, имам предвид точно Крал пентакли излезнал в 4  позиция от твоята подредба- силите, влиянията, които нарастват-Крал Пентакли. А брака го видях в съвсем други карти и се надявам да съм права и да има такива планове поне в главата му.
Ummagumma, да не би човека да е загубил надежда за оправяне? Или има недоверие по отношение на лечението? Ще му трябва повече вяра и на мен ми се струва, че края е добър за него.

# 256
Шопката, имам предвид точно Крал пентакли излезнал в 4  позиция от твоята подредба- силите, влиянията, които нарастват-Крал Пентакли. А брака го видях в съвсем други карти и се надявам да съм права и да има такива планове поне в главата му.

Въпреки, че при мен май 8Ж не е толкова скоростна карта както се пише за нея.

Оооох ,ако аз знаеш колко се надявам да си праваааа.... Но по-горният ти цитат ме накара да се объркам ,защото споменаваш 8 жезли , но това е сегурно в другата ти подредба.
А възможно ли е ( като силно се надявам да не съм права-слънцето просто да показва нещата в истинската им светлина ,и илюзиите и сенките да са придобили реален образ на слънчева светлина ,а от там влюбените да е времето за вземане на избор е дошло.
Въпроса наистина е свързан с мъж:"Какви са чувствата ,намеренията на У към мене". Само Господ ми е свидетел, колко искам ти да си точната , аз да греша...... Rolling Eyes

# 257
Слънцето е много хубава карта , и товате очаква в билзко време с този човек.Прекрасни намерения има.Като че ли остава само още малко увереност да придобие за да избере този път

# 258
Шопката, в подредбата ти аз не виждам илюзии, няма такава карта. Дано сме прави, ще дадеш обратна връзка в близките месеци. Пак погледнах картите ти, само добро за вас двамата виждам.
Къде съм я видяла тази 8Ж  newsm78 до сега рових и не можах да намеря  Blush

Момичета, къде се загубихте?

# 259
 Grinning,Тука съм ,но искам да се извиня ,че по някога млъквам- дневно време спя- нощем работя,а Крал пентакли ми е шеф Embarassed
Ако ви се занимава все още с мене ще пусна още една моя подредба от 26/10 на келтски кръст на въпроса "В следващата 1 год, У ще ми предложи ли бреак?"
1.Къде съм аз в ситуацията, проблема на въпроса-Колесницата
2.Прекръстващата карта - за добро или лошо, възможности и пречки-Императорът
3.Минали влияния афектиращи сегашната ситуация-Светът
4.Близко минало-3 жезли
5.Короната-опции,възможности,идеи,избори,попадения,потенциялни пътища,най-добрите вероятни възможности,съмнения-2 жезли
6.Близко бъдеще,ако се сбъдне-отшелника
7.MySELF-мойте чувства,емоции ,за въпросаОбесеният
8.какво е мнението на другите по въпроса-7меча
9 мойте надежди или стахове-5 жезли
10 Това което ще се случи-Паж мечове (О)
не гледам с обърнати карти все още но тогава така се случи.-Хармонично таро
Ако не ви се занимава ,няма да се разсърдя, знам ,че май ствам нахална.
И благодаря ,за времето ви Hug
до утре сутрин!!1

# 260
Здравей  Simple Smile Ще си кажа мнението по картите ти.
Ти явно си супер амбицирана  да се омъжиш  за този човек, твърдо си си го решила. Само, че всичко остава такова, каквото е било. Императорът е стагнация и застой. Видях, че ти се е падал Крал Пентакли. За мен Императорът и Крал пентакли са много подобни. Не очаквай от този мъж да действа. На него му харесват нещата такива, каквито са и няма никакво намерение да ги променя, защото това би означавало да промени себе си.
В близко минало си имала някаква надежда и очакване, че желанията ти ще се осъществят. Но, аз не виждам изгледи за промяна. Ти трябва да заемеш категорична позиция, много си зависима от този човек - от неговите желания и прищявки. Възможно е околните да смятат, че си излъгана, изиграна по някакъв начин. Страхуваш се от това, че пътят ви сякаш не води наникъде, не искаш да се окаже, че се занимаваш с нещо безсмислено.
Отговорът на въпроса ти според мен е "Не".

# 261
Мерси, Baby777,
Много си права ,че съм зависима от този човек и лошото е ,че  и аз не
виждам изгледи нещата да се променят.Господ ми е свидетел, че опитах всичко...
Такава е наща любов- бездомна ( в една от предишни ,да не кажа първата, подредби излезе 5 пентакли обърната).
Благодаря ти!
Сега дайте някоя задачка и за мен да се поупражнявам и сверя ,часовника си Wink

# 262
Здравейте момичета!Все още не съм си купила карти таро Embarassed затова си нареждам онлайн в нета.Бихте ли помогнали в тълкуването на келски кръст.Въроса ми е:какво да очаквам занапред от човека когото загубих може би завинаги  Thinking -1.Смисъла на проблема-крал на мечовете; 2.допълнителни обстоятелства-9 чаши;  3.това за което си мисля-колесницата; 4.това което чувствам-висшата жрица;причина за възникване на ситуацията-9 чаши; 6.тенденции за развитие-7чаши; 7. гледната ми точка-паж на мечовете; 8.гледната точка на околните-рицар на мечовете; 9.това от което се страхувам-5 чаши; 10.отговора на въпроса-2 мечове  Благодаря на всички които се включат в разгадаването                                         

# 263
хм,  програмата е  дала бъг  имаш 2 пъти 9 чаши  ( или пък едото не е 9 чаши) пъвото ми звучи като пентакли Thinking нека и другите д аси кажа мнението

# 264
да повтарят се 9 чаши Sad

# 265
питай пак  Wink

# 266
Добре Вятър направих го-въпроса е същия-какво да очаквам занапред от човека когото загубих може би завинаги.Вророто ми подреждане изглежда така1.Смисъла на проблема-рицар на чашите;  2.допълнителни обстоятелства-паж на чашите; 3.това за което си мисля-сила;  4.това което чувствам-паж на жезлите; 5.причина за възникване на ситуацията-жрецът; 6.тенденции за развитие-5 мечове; 7.гледната ми точка-влюбените;  8.гледната точка на околните-асо чаши; 9.това от което се страхувам-паж на чашите ;  10.отговора на въпроса- 6 чаши.  Е то това е но пак има повторение-паж чаши  Sad

# 267
След като се ядосах от това повторение реших да изтегля 3 карти за същия въпрос(може би това не е правилно ,кажете ако е така)1-5 мечове; 2-асо чаши; 3-умереност

# 268
След като се ядосах от това повторение реших да изтегля 3 карти за същия въпрос(може би това не е правилно ,кажете ако е така)1-5 мечове; 2-асо чаши; 3-умереност
Добро Утро,момичета,
Златна ,това което виждам ,е че накой наистина се опитва да се измъкне (тръгне) от връзката по подличък начин ( Да не би ти да си згафила нещата),но пък за сметка на това, като че ли се отваря възможност ,за комуникация за да се изяснят нещата из основи.Нещо има недоразбрано и недоизказано.Освн това аз мисля ,че ти дълбоко в себе си знаеш отговора на леко обркващия ти въпрос. В комбинация с Умереността, асо чаши говори за стабилност и нормални отношения.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 07:32 от shopkata

# 269
zlatna30 ,  те сайтовете затова са тъпи, но какво да се прави:(
 хм последнат акомбинация показва нетърпение и раздразненеи, а резултата и е примирение.... не бих казала, че са показателни за събития, а по- скоро за емоции
не е странно повторението на чашите, но като гледам предишните пподреждания  си питала малко повече и живееш някак в минал свят по скоро в "да те обичат", отколкото  "дали те обичат".. много те е страх да не те боли и да н еби това да е края ( всъщност вие вече не сте в предишните отношения, независимо от това, че имат еконтакт) - можете  даподължите да живеете в заблуда...явно всички са много сърдити и крайни и опредлено има намеса на  3 човек дост апо- авторитете в тази ситуаци, от когото  се е получил  съвет;
 питай следващият апът с 3 карти:), но изчакай 2-3 дена, че много са се "очашили" картите "чуват" даже и да не питаш по темата-просто  остави за малко питането:)

Ашли и аз не свързвам себе си  с 5 чаши, но на  явно ме  е викала и сега е много тъпо:( както казах това често е карта "преди тръгването" когато гледаш към реката  и нещата които няма са същите; не я намирам за мазохистична, а за тъжна ката; това е катата н аголемия компромис със собственит еидеи за нещата и да получиш нещо, което не е достатъчно за теб ( в случая мен)- намирам я за философска карта с много вътрешни въпроси;

Общи условия

Активация на акаунт