КАРТИ ТАРО - VII

• 49 035
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
Nightwish - по тези карти мисля, че ще го вземеш

Sulza - много дейни карти, борбени,  явно проблемът е със степента на обвързване и както казваш ти прекаленото натрупали се неща напоследък като отговорности, ангажимети, очаквания; това е условието да намалиш очакванията в момента просто  и няма как да има забавяне и позичакване, за да се почувстваш готова; да попитам конфикта има ли нещо общо с интимните  физически пеживявания?

# 616
Вятър, всъщност май интимните ни отношения са единствените които са ок. Голяма навалица сме, обаче и всичките с Голямо Его май вкл и аз. Чудя се как Кулата не ми излиза през ден.

# 617
 5 жези е (според мен) сексулан карта тук  Mr. Green затова излиза в точка на напрежение, което си е съвсем ок ( ти се опитваш тази карта да я тълкуваш, като 5 меча... ти само знаеш дали е удачно)
 ммммммммм някои връзки не се вкризяват с кулата, а с колесницата, колелото и 8 (ци обикновено жезли)  при те какво излиза?

бтв. мерси за хубави  пример за точката н анапрежение и положителната й корелация

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 22:46 от Вятър

# 618
Здравейте, момичета Simple Smile

Гледах на приятелка, въпросът й е: "Ще продължат ли отношенията ми с...?"

Какво мислите?

Паднаха се следните карти като последната сама падна:
1. Умереност
2. Рицар чаши
3. VІІ жезли
4. Страшният съд

Благодаря!

# 619
Здравейте отново.На въпрос мъж има ли интимни отношения с ''А''?
1.2 пентакли
2.5 пентакли
3.Крал на чашите
Отговорът според мен е-не.Мъжът е в състояние на безразличие,все му е едно в момента,това е осакатена любов,на която и е обърната гръб,отритната е поради което си мисля че се е отдал и на алкохол от емоционалната депресия.Кряля тук според мен е конкретно този човек-прелюбодееца,играел е ролята си добре но до време,след което стига до самота и нестабилност в отношенията

# 620
1.2 пентакли
2.5 пентакли
3.Крал на чашите
Отговорът според мен е-не.Мъжът е в състояние на безразличие,все му е едно в момента,това е осакатена любов,на която и е обърната гръб,отритната е поради което си мисля че се е отдал и на алкохол от емоционалната депресия.Кряля тук според мен е конкретно този човек-прелюбодееца,играел е ролята си добре но до време,след което стига до самота и нестабилност в отношенията
Здрасти ,най-после и от форума Simple Smile
Значи , този пич определено много се радва/л на внимание от 2 посоки.Ах, великият той... Grinning. И за него една от ''засегнатите' страни е ненандаждна. За жалост май стои и наблюдава и като  че ли се кефи на това. Нещо като котарак който се излежава и казва ''това -да , това -не'' на прескачащите го мишки.

# 621
Здравейте, момичета Simple Smile

Гледах на приятелка, въпросът й е: "Ще продължат ли отношенията ми с...?"

Какво мислите?

Паднаха се следните карти като последната сама падна:
1. Умереност
2. Рицар чаши
3. VІІ жезли
4. Страшният съд

Благодаря!
Ако позволиш Simple Smile .бих казала -''Колото- толкова''. Ако тя не му създаде условия за покоряване на препятствия , на този и без това непостоянен рицар,ще се стигне до едно безкрайно измъчване и тормозене.Възможно ли е това момиче да се опита да бъде по- загадъчна ,по- интересна?

# 622
Хехе Шопктата развесели ме сутринта страхотно сравнение си направила,много точно го каза-котарак Laughing

# 623
 Момичета включвам се  малко offt.
  това е инициатива-протест против Генното  модифициране на храните ( къде и кога  повече на линка)
http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=405280225480&ref=mf

Ягодов сладкиш- справедливостта на последно място ми говори,че нещата  са тръгнали към край, промяната не само е нужна, но е и започнала.. твоята приятелка без бой няма да се дадеSimple Smile което е добре, защото понякога успяваме да променим нещата  аз бих казала, ако не се разделят то 7-8 дена  ( независимо че картите са бавни и показват 2 месеца) да хвърлищ пак карти ( амо не често)

# 624
1.2 пентакли
2.5 пентакли
3.Крал на чашите

този мъж е готов на всичко зада притежава жената.той можеби няма  дълбоки чувства,а  е тип който залага на интимността като средство за близост и задържане на другия при него докато му е изгодно.възползва се от момента зада  си вземе нужното.силно еротичен.

# 625
Меги коя карта ти подсказа че мъжът е готов на всичко ?

# 626
 обраха апартамента на моя близка приятелка и тя нареди  един келатски кръст по въпроса

и се падна: 1) асо пентакли 2) 5 меча 3) 9 чапи 4) асо мечове 5) 9 пнетакли (обърната) 6)колесницата (обърната) 7)8 чаши  (обърната) 8)7 меча 9)крал чаши 10) звездата

какво е вашето впечателние?

# 627
Момичета да ви помоля за едни карти,за мен?

въпросът който ме терзае фомулирам долу-горе е така : Как ще се развият отношенията между мен и мъжа,който уж е до мен?

# 628
обраха апартамента на моя близка приятелка и тя нареди  един келатски кръст по въпроса

и се падна: 1) асо пентакли 2) 5 меча 3) 9 чапи 4) асо мечове 5) 9 пнетакли (обърната) 6)колесницата (обърната) 7)8 чаши  (обърната) 8)7 меча 9)крал чаши 10) звездата

какво е вашето впечателние?
Подредих Bruegel tarot, защото имат много повече фигури в рисунките, но и значенията им се различават като че ли от тези на Уайт.
Била е някъде близо да вода ,когато това се е случило, била е може би с приятеля/партньора си даже.Отишла е за добро прекарване,но е проявила някакво недомисляне ,недоглеждане.Имало е изтичане на информация,по сигнал са действали.Може и да чуе нещо от някой ,но ще е трудно за доказване, и  може да се окаже в някакъв аспект и жена да е замесена в това,или може би ще има улики за това.Може би има мотив на завист и отмъщение.Като че ли картите казват,че има надежда.Тя се надява на някой близък  човек ,не знам как да кажа дали е високопоставен или има достатъчно възможности да помогне, но има такъв човек.И като финал може би 2-ма ще бъдат заподозрени или даже хванати.

# 629
Момичета да ви помоля за едни карти,за мен?

въпросът който ме терзае фомулирам долу-горе е така : Как ще се развият отношенията между мен и мъжа,който уж е до мен?
Той е много земен практичен ,рационален- ти романтичката,хвърчиш по небесата.Той като ,че ли и е доста пресметлив има си и други грижи и много-много не ти обръща внимание , а ти се напъваш да приключиш тези отношения,но не става. Често те боли., чувстваш ,се наранена,ревнуваш го дори и от работата му и неистово го искаш само за себе си.Той пък е доста далече от тези страсти ,но това не му пречи да си върви в същата посока като до сега,няма намерение да къса взаимоотношенията си с тебе, но обича да демонстрира ,че е търсен мъж. Иска той да е водещия. Като цяло връзката ви върви напред в времето.
1.........2
3......   4
     7
5.........6

1-Асо пентакли..... .2-10 Меча
3- 3 Пентакли ........4-!0 Жесъла
              7- Асо чаши
5-8 меча.................6-Асо меча
Използвах Бругел таро ,но нямам време да кача картите. Ако някой има нужда да ги види -утре вечер ще го направя.

Общи условия

Активация на акаунт