КАРТИ ТАРО - VII

• 49 033
  • 784
  •   2
Отговори
# 630
Меги коя карта ти подсказа че мъжът е готов на всичко ?
кралят на чашите.
 и тези двйка и петица пентакли са каточели самоцел към тзи интимност.все едено е като запоследно,единственото нещо за което да се хване. може да се използват всякакви средства за постигане на интимността.
 като казвам ''готов на всичко'' то трябва да се разбира на всякакви игрички а не на личната му саможертва и готовност зада се бори ,той просто граби и показва че е завоювал веднага след като е удоволетворен.

# 631
Момичета да ви помоля за едни карти,за мен?

въпросът който ме терзае фомулирам долу-горе е така : Как ще се развият отношенията между мен и мъжа,който уж е до мен?
Той е много земен практичен ,рационален- ти романтичката,хвърчиш по небесата.Той като ,че ли и е доста пресметлив има си и други грижи и много-много не ти обръща внимание , а ти се напъваш да приключиш тези отношения,но не става. Често те боли., чувстваш ,се наранена,ревнуваш го дори и от работата му и неистово го искаш само за себе си.Той пък е доста далече от тези страсти ,но това не му пречи да си върви в същата посока като до сега,няма намерение да къса взаимоотношенията си с тебе, но обича да демонстрира ,че е търсен мъж. Иска той да е водещия. Като цяло връзката ви върви напред в времето.
1.........2
3......   4
     7
5.........6

1-Асо пентакли..... .2-10 Меча
3- 3 Пентакли ........4-!0 Жесъла
              7- Асо чаши
5-8 меча.................6-Асо меча
Използвах Бругел таро ,но нямам време да кача картите. Ако някой има нужда да ги види -утре вечер ще го направя.

Направо не мога да повярвам колко точно описа отношенията ни и колебанието ми да прекъсна отношенията ни. Благодаря   bouquet

# 632
Благодаря ти Меги Simple Smile

# 633
  • Sofia
Ето ме отново мен с един казус. Зададоха ми въпрос относно любовни отношения и дали ще има реални такива между жената и мъжа М. в близките 3 месеца? Подредбата е кръст, картите са на Уейт.
1. Сегашна ситуация - Асо мечове
2. Какво пречи - 10 мечове
3. Какво помага - 9 мечове
4. Тенденция - Крал чаши

Аз го разчетох по следния начин:
В момента има зараждащ се контакт, комуникират, начална искра между тях. Това което пречи е страха от нараняване и болка, да не би връзката да навреди. Това, което помага е свързано малко с предната карта, точно страха от нараняване и хиперболизацията на проблема помага на жената да не прибърза и да не се впусне. Но този крал чаши ми е леко неясен. Аз го разчетох като достигане на пълнота в емоциите, като положителна развръзка, мъжа може би ще предложи начало на връзка.

Ще съм благодарна и на вашето мнение по въпроса, как вие виждате отделните карти? И какво ще кажете за този Крал чаши?

Но пък по мои сметки квинт есенцията на подредбата излиза 20 - Слънцето. Значи в крайна сметка има шанс за положителна развръзка  newsm78

# 634
Здравейте, момичета Simple Smile

Гледах на приятелка, въпросът й е: "Ще продължат ли отношенията ми с...?"

Какво мислите?

Паднаха се следните карти като последната сама падна:
1. Умереност
2. Рицар чаши
3. VІІ жезли
4. Страшният съд

Благодаря!
Ако позволиш Simple Smile .бих казала -''Колото- толкова''. Ако тя не му създаде условия за покоряване на препятствия , на този и без това непостоянен рицар,ще се стигне до едно безкрайно измъчване и тормозене.Възможно ли е това момиче да се опита да бъде по- загадъчна ,по- интересна?

shopkata, благодаря за отговора Simple Smile   bouquet Да, напълно възможно е. "Страшен" план е замислила  Laughing

Момичета включвам се  малко offt.
  това е инициатива-протест против Генното  модифициране на храните ( къде и кога  повече на линка)
http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=405280225480&ref=mf

Ягодов сладкиш- справедливостта на последно място ми говори,че нещата  са тръгнали към край, промяната не само е нужна, но е и започнала.. твоята приятелка без бой няма да се даде:) което е добре, защото понякога успяваме да променим нещата  аз бих казала, ако не се разделят то 7-8 дена  ( независимо че картите са бавни и показват 2 месеца) да хвърлищ пак карти ( амо не често)

Вятър, благодаря за отговора Simple Smile   bouquet След 7-8 дни, ако ме помоли ще погледна отново.

# 635
Здравейте отново, момичета Simple Smile

Преди минути реших да си пречистя картите на запалена бяла свещ. Опуших картите и започнах да ги подреждам, по начина, по който са представени и описани в книгата на Уейт.... Но ми се случиха 2 странни неща:
1. Забелязах, че на Звездата се е появил голям опушен кръг  #Crazy  Другите карти са си ОК.
2. Изпуснах няколко пъти и ІІІ пентакли.

Дали това, че докато ги пречиствах си мислих за един човек е повлияло по някакъв начин? Какво мислите?

Благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 23:49 от Ягодов сладкиш

# 636

използвам колода близка до ует но е само от голями аркани.затова си позволявам да пусна тези карти.
 тези дни с мойта приятелка си поговорихме че тя вече си е на 40 а няма мъж,дете. за детето и е най болно. изтеглих тези карти със мисълта'' коренът на проблема при нея за да няма това което иска''
 картите са обърнат съд. обърнат луд. обърната императрица. и отшелник
 отговорът е като един упрек за пропуснати възможности.
 тя се е откъснала от света и една неангажираност към себе си за в бъдеще.
 изглежда посоката по която е тръгнала преди време не е правилната. може би е имало доза суетност,или някаква доза душевно страдание.
 отшелника  някак си като гледам тук е една сборна карта от трите предни.може и да греша,но така ги усещам. ясно е че има едно вглеждане ,тълкуване на миналото и търсене на отговора за в бъдещето  именно там. като резултат май трябва да подходи доста дипломатично с мислите си и да предприеме действително нещо.
 понеже нейната майка почина когато тя беше завършила току що, дали тази обърната императрица не се явява като поетата отговорност в семейството има,и така  идва ред на ''об луд-който аз тълкувах,като  откъснала от света.

# 637
Здравейте, да Ви помоля за помощ нахлувам при Вас.
 Искам да стартирам с една идея в сферата на иновационният бизнес. Млада съм и нямам необходимият опит, за това искам да си намеря партньор, но за сега удрям на камък - предложих на двама човека, с които имам сходен начин на мислене,но те са с повече практика и опит от мен, но ми отказаха. Въпросът ми е да продължавам ли да търся човек който да ми помогне да реализирам идеите си, и къде да го търся или да разчитам на собствените си сили? И още един ? - ще успея ли да реализирам поне една от идеите си през тази година?

# 638
                питане за моята приятелка,несемейна,задаваща си въпроса''защо нямам личен живо ,изпълнен с любов и детски плач'',а годинките си летят...

личност държаща в ръцете си собствената съдба.  с изключително умение да развива себе си,стига да не действа прекалено плахо,а да е сигурна в собствените си сили.
 с поглед към ''крал чаши'' би искала да опита от неговото вино в чашата можеби.
защо  се страхува от ''дявола''-срам,изневяра на себе си,огънят който гори че пари.понеже ви запознах с нейните години,дали не изпитва неодобство от хората по някакъв начин,защото са свикнали да е милсят за ''ст.мома'' а пък си търси някой. хора всякакви.
 тя сама трябва да си изясни желанията,дали ще желае да ги осъществи или просто са някаква тъга по нещо което не е в ръцете и.картата''звезда'' е една духовна карта и тя изключително трябв ада е водещата,но каточели ''дяволът'' се меси като блокаж, тук не го усещам като порива който връхлита от една интимност.
 трябва да търси пътя към контакта с другите.има хора които черпат  енеергия от нея,но тя остава сама.
 жертвата-трябва да жертва това което в момента е заобикаля,досегашният живот.
 но сякаш не би го направила.
 а всъщност там е ключът,когато човек се докосва до любовта винаго дава жертви.
какво би и пречило,много мисли, които ако се приведят на практика биха се задействали някои неща  за развитито на нейния проблем към добър изход.именно затоа излезе и  че тя е исключително добър събеседник,но за жалост 'отшелник''
 като резултат излиза'' рицар пентакли''- начало,или поглед към едно такова.има мотив,и не би се отказала от едно добро предложение.

( 1 ) - настоящето състояние на питащия, неговата готовност да срещне любовта или мястото, което той вижда за себе си в едни отношения

( 2 ) - това, което питащият иска да получи от една връзка, което очаква от нея

( 3 ) - това, което не би искал да получи, от което се страхува

( 4 ) - това, към което питащият трябва да се стреми

( 5 ) - това, от което трябва да се освободи, над което трябва да работи

( 6 ) - това, което питащият е готов да пожертва, би допуснал компромис

( 7 ) - това, което не би пожертвал, с което не би направил компромис

( 8 ) - това, което ще му помогне

( 9 ) - това, което ще му пречи

(10) -  вероятен краен резултат, възможно ли е питащият да има пълноценни, щастливи отношения

2-3
4-1-5
8-10-9
  6-7

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 09:15 от *МЕГИ*

# 639
от извстно време моя близка не се чувства добре-духовно. емоционално се срива,донякъде  и семейната среда е вличеща.

всичко в момента което се случва е едно движение на  самооценка,и преоценка на материално у духовно. ситуацията нетрябва дс е подценява,а дълбоко да се отмерят положителните и отрицателните и' черти. да се попита ''защо''. ако има причина за това какво се случва-то тя е в нея самата или  в заобикалящият е неин свят. впускане в живота без обисляне отново на риска.но  като целе трябва да се постави преодоляването на проблема. но това нетрябва да е водещата самоцел,на всяка цена, а да се водим от прецизността и практичността едновременно. възможно е с този ''глупак'' да има една нерешителност,за да  има онези сила на тръгване на път. но пък и  така е на лице импулса,но с предупеждение към внимателнос от позиция (2-отрицанието).
 като резултат ще се стигне до решение,но това ще е един компромис със себе си,направен от нея. няма да е задоволена, значи ситуацията  ще се развива и за напред.

после теглих  и четири карти,зада уточним.

всичко се върти около умението да се действа твърдо,но възможно е да подсказва че би трябвало да се потърси и помощ от висш човек(баща,а сега ми идва на ум-религия. от там вярата да се върнев себе си за една дейностност от нея). ще се почувства добре тогава ,когато сама си вкара в ред височината на целите си,а това което желае. а нещата ще се развиват както сама ги твори,заедно със тези  движещи сили около нея-семейството в случая. съветът  е при този кризисен момент,да не остава нещата така,,да не са в един застой(лична примиреност0 а да търси нови пътища. резултатът е оставане,макар да вярва в това което трябва да направи,тя ще се жертва,няма да има напредък в движение,а само едни движещи се мисли.

после теглих две карти
-провесен-какво е кара да мисли позитивно
-светът обърнат-кое е кара да мисли негативно

навярно  в ''провесения'' вижда доброто решение за момента,спокойствието на първо място
а за ''обърнатия свят''-нежелание да се заеме с неприятни нете неща,зада се сложи край на ситуацията.вероятно страх от нараняване.

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 10:00 от *МЕГИ*

# 640
Момичета може ли да ми наредите карти и на мен? ( Тарото изобщо не ми е ясно...)
Въпросът ми е ще ми се обади ли той? Ще си оправим ли отношенията? Благодаря предварително.

# 641
тежки въпроси се показват  тези дни..

много хубава карта на колесницата...  не ми е ясен точно въпроса, но  визулано дамата излгжледаче не регистрра никакво фвижени в никаква посока, но всъщност вътрешно е разкъсванаа между нещата, които й се иска да направи и тези , които  не иска да изсотави. В нейният речник  е " не може да изостави". В нея им аголямо количество вина и усещане за дълг, но те не са градивни  и всъщност това, което става е да на ранява сбее си и близките около нея  и това я кара да се чувства още по- кофти;
много неща има в тези карти- такъв е периодът и тя трябва да го изживее има д аминава оттам, но идеята е да стане самостоятелна и да взима сама решения за сбее си Simple Smile

провесен-какво я кара да мисли позитивно-  тя е решила засег ада с е"жертва" и е наясно, че тази "поза"  не я устройва, но тя може д аиздържи още, защото смята, че така помага и прави добро на друга страна или на 3-та такава; донякъде за нея е справедливо ( дори и да се оплаква)

светът обърнат-кое я кара да мисли негативно- е това са нейниет страхпве  нея я е страх,ч е може нещата да свършат и се опитва да задържи някакво положение, което не е релано,а предимно в нейната глава;

как си представям нейното душевно състпяние: много подтсинат аагресия, много "спиране" на себе си да направи нещо, много вина ( дори и тя да не  е логически вярна)

(п.п. от близките й някой има ли сериозно заболяване? не разбирам от здраве само питам)

shopkata,  благодаря за тълкуването - с майка си е била и явно наистина е било по сигнал ;

# 642
Отдавна не съм писала, но редовно следя темата.
Включвам, за да ви честитя новата 2010 година.  Nature Snowman cheers
Пожелавам на всички вас много здраве, любов и разбирателство в семейството, както и много сбъднати мечти!

Меги, относно приятелката ти...
( 1 ) - настоящето състояние на питащия - Явно тя работи много, полага много усилия.
( 2 ) - това, което питащият иска да получи от една връзка - Иска романтика  newsm78
( 3 ) - това, което не би искал да получи - Страхува се от предателство, не се доверява на хората, не е сигурна..съмнява се.
( 4 ) - това, към което питащият трябва да се стреми - Не трябва да губи надежда за едно по-светло бъдеще.
( 5 ) - това, от което трябва да се освободи - Прекалено е затворена в себе си и мнителна.
( 6 ) - това, което питащият е готов да пожертва - Тя вече е готова за нещо ново.
( 7 ) - това, което не би пожертвал - Не би се унижавала, не би загубила достойнство.. тази карта ме затруднява..  Thinking
( 8 ) - това, което ще му помогне - Правелната й преценка и възможността да постъпи правилно, да направи избор.
( 9 ) - това, което ще му пречи - Интриги, слухове, скандали. Трябва да е уверена и да запазва хладнокръвие.
(10) -  вероятен краен резултат - Ще има стабилност в отношенията, но явно всичко става много бавно..

# 643
Здравейте, да Ви помоля за помощ нахлувам при Вас.
 Искам да стартирам с една идея в сферата на иновационният бизнес. Млада съм и нямам необходимият опит, за това искам да си намеря партньор, но за сега удрям на камък - предложих на двама човека, с които имам сходен начин на мислене,но те са с повече практика и опит от мен, но ми отказаха. Въпросът ми е да продължавам ли да търся човек който да ми помогне да реализирам идеите си, и къде да го търся или да разчитам на собствените си сили? И още един ? - ще успея ли да реализирам поне една от идеите си през тази година?
Praynig

# 644
благодаря ви момичета.

вятър- както винаги точна,а твоите изказвания и тълкуване винаги са ме впечатлявали,истински разказ в картини.ти описа ''душевният мир'' на жената в момента и нейните терзания,в това което видя в картите и'.

Catherine Legoix - от доста време се изгуби ти и още много Знаещи по Таро.
честита и да е на теб новата година.
 ясно и точно тълкуване. макар и да те озадачава тази карта
Цитат
( 7 ) - това, което не би пожертвал - Не би се унижавала, не би загубила достойнство.. тази карта ме затруднява.
-навярно е така ,но аз самта не мога да го предам с думи сега. познавам е и виждам характера и,живота и.

Общи условия

Активация на акаунт