КАРТИ ТАРО - VII

• 49 033
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, да Ви помоля за помощ нахлувам при Вас.
 Искам да стартирам с една идея в сферата на иновационният бизнес. Млада съм и нямам необходимият опит, за това искам да си намеря партньор, но за сега удрям на камък - предложих на двама човека, с които имам сходен начин на мислене,но те са с повече практика и опит от мен, но ми отказаха. Въпросът ми е да продължавам ли да търся човек който да ми помогне да реализирам идеите си, и къде да го търся или да разчитам на собствените си сили? И още един ? - ще успея ли да реализирам поне една от идеите си през тази година?
Praynig

има онлине сайтове- изтегли там карти и ние ще ги тълкуваме:http://www.taroastro.com/

# 646
Благодаря, Вятър   bouquet

Избрах си карти в подредба "Келтски кръст". Не мога да намеря изображенията на картите като тези който са в сайто и затова ще ти изпиша със имената им.

Петица жезли            Крал на чашите

Десятка мечове        Кралица на жезлите                   Паж на пентаклите

Тройка чаши              Крал на мечовете                  Асо жезли

Паж на чашите         Магьосникът

Въпросът който си зададох преди да ги изтегля и докато ги теглих бише :
Да започна ли сама бизнес сега?

# 647
contesa -  те в сайта са под номера- така е малко трудно    и ще се опитам да ти ги подредя ( дано не бъркам някоя позиция )

1)Тройка чаши   
2)  Крал на мечовете
3)Петица жезли 
4) Паж на чашите 
5)Десятка мечове
6)  Кралица на жезлите
7) Магьосникът
8 ) Асо жезли
9)Паж на пентаклите
10)Крал на чашите

възникнали са някакви ситуации, които са те притеснили ( ти искаш съдружие с друг чове, даже моеж и да сте 3) проблмеът е,ч е според теб нещата ще станат абавано и, че с амалко затлачени и ти не виждаш как да се "развихрят", нещо се е случило, което те е отчаяло, но твоята теория е, че всичко заивис от теб и  това означава, че ако се напрегнеш и работиш нещата ще са ок; Подозирам някакъв мъж в  намеса на ситацията, който малко те  еразколебал, но всъщност си смиля, че решението да имаш собствен бизнес е малко емоционлано ( ако в бизнесът  ти има море или алкохо или някакви  такива енергии ще е ок)
 аз не разбирам много от келтки кръстове ( малко са ми големи) както с аподредени картите си заслугава да опиташ, но резултат е неясен  или бавно и трудно постижим ( мммммм целта на започването н а самостоятелен бизнес каква ти е?, защоот освен бзнес тук се виждат някакви отношения ?)

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 18:13 от Вятър

# 648
Благодаря, Вятър!   bouquet

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 20:13 от contesa

# 649
Момичета, може ли с таро да се познават букви, цифри и сезони?

# 650
---тото едва ли ще хванеш. Joy

доста  нашумя този въпрост от няколко дни с буквите и цифрите.

сезон -да,зодии -да.

# 651
 LaughingНе съм се сетила за тотото ,ама що пък да не пробвам. По скоро ме интересуват букжи ,числа и мемсеци. мерси Меги.

# 652
 в другият форум пуснах нещичко,ще видиш. имаго и тук но в ленорман-4старница,ако не се лъжа 3 тема.

# 653
флам- да използвам че си тук, как мислиш ти по този въпрос със буквите.
 можеби трябва да се потърси отговор в номерологията,кой знае...но пък има колоди сила и умереност ли бяха,които са им сменени номерациите в позиция-8-11. значи не би трябвало да търсим някаква зависимост в числата при тях,но това само в житейския смисъл на преминаване през арканите.

# 654
  • София
флам- да използвам че си тук, как мислиш ти по този въпрос със буквите.
 можеби трябва да се потърси отговор в номерологията,кой знае...но пък има колоди сила и умереност ли бяха,които са им сменени номерациите в позиция-8-11. значи не би трябвало да търсим някаква зависимост в числата при тях,но това само в житейския смисъл на преминаване през арканите.

Меги, сега видях, че си ми писала, но пък аз тъкмо и бях отговорила в другия Форум по въпроса  Simple Smile

# 655
Момичета, много ви моля питайте тарото вместо мен. Ще ми се обади ли? Ще си оправум ли отношенията? Благодаря.

# 656
*МЕГИ*- май си търси аватар предишния беше много библейски Simple Smile този е по- дарк в мой стил Mr. Green

echka - има онлайн линк  можеш и сама да попиташ Wink

# 657
Вятър -засмях се Mr. Green Heart Eyes-*МЕГИ*- май си търси аватар предишния беше много библейски Smile този е по- дарк в мой стил Mr. Green

и аз акто теб харесвам черно белите снимки- много по-''цветни са ''

# 658
темата ни беше изпаднала на зад,та да  цъкна.

# 659
 айде и аз Mr. Green
 тези дни си мислех за образите на някои хора в картите.. как понякога  имаме 2 кралици една до друга а те показват  1 и същи човек, а не 2 жени или мъже

ще си позволя да ползвам една не моя подредба, но интересна по въпроса- 8 чаши, кралица пентакли, кралица чаши

всъщност нова, което ме учуди е, че на края логически идва не кралица чаши,а кралица мечове ( това аз бих очаквала) но чвоекъ явно не е готов, или не иска мечове или пък аз бъркам Thinking  някак няма я градация ..идва отказване

Общи условия

Активация на акаунт