КАРТИ ТАРО - VII

• 48 706
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
1. Кралицата е реализаторката, а тази на жезлите има касателство най-вече с кариерата.
2. Девятката е много силна карта и обикновенно ни дарява с това, което искаме, а пентакли говори за задоволяване особенно откъм материалната страна.
3. Пажът е новото начало, новината, а пентаклито я свързва с пари.
4. Глупакът е изпълнен с мечти, понякога граничещи с безрасъдство, но шансовете да успее са реални, защото торбичката му е пълна и има всичко необходимо.

Твоят приятел наистина има шансове за издигане в кариерата и за повишаване на доходите.  Ако това е неговият приоритет може да върви смело напред.

# 691
  • плевен
Здравейте и от мен....Загубих се но нещо сякаш не говоря с картите на един език в последно време.Затова реших да си изтегля 7 карти всяка която съответства на седемте дни от седмицата.Мога ли да ви помоля с две думи според вас какво ме очаква тази седмица Praynig Тарото е на Уейт
1.Крал на жезлите
2.Отшелникът
3.2-ка чаши
4.Рицар на жезлите
5.9-ка чаши
6.4-ка чаши
7.Рицар на мечовете

Благодаря  bouquet

# 692
1. изпълнена си с енергия, мотивация и нови идеи
2. по-скоро време за почивка, за дома, за семейството или близък приятел
3. ако си сама огледай се , възможно е да откриеш своята половинка
4. пътуване
5. прекрасен ден, ден в които се сбъдват желания
6. скука, избягвай злоупотребата с алкохол, цигари или секс
7. отново е възможно да има пътуване

# 693
  • плевен
Wookie благодаря ти много  Hug

# 694
Благодаря ти Wookie,как разбра че рицарите са пътуване,от това че са на кон ли? за първи път чета подобно нещо

# 695
Цветенце,
1.ентусиазирана си рискувай и печели
2.търси реалността,отговора е вътре в теб,отстрани нещата които те разсейват и остани сама със себе си
3.до Отшелника-ще проявиш любопитство и интерес към нещо
4.действаш без да мислиш внимавай да не се забъркаш в неприятности
5.явно действията ти ще те удовлетворят,нещата са се стекли добре но може и да съжаляваш после
6.емоциите са ти дошли в повече,знак за апатия
7.гняв,конфликт може би след емоционална близост или с близки,прояви търпение

# 696
Златна,

Рицарите са мобилни и носят духа на новото. Отговарят на елемента въздух и се свързват с промяната, най-често някакво двужение или пътуване. Жезлите  удължават пътя. Ако се касае за човек, то той е млад , енергичен, с чист дух и неопорочени идеали.

# 697
  • плевен
Zlatna30 благодаря и на теб.Между другото и аз съм била близо до истината само че аз си тълкувах много подробно всяка една от картите за да видя в коя светлина ще ме огрее Peace

# 698
http://www.taroastro.com/izbor.php   това  е подредбата
въпросът е дали да  дам едни пари ( не са  много но въпросът е позицията) въпросът е свързан с работата ми

3)  6 чаши, 1)  7 чаши  5) светът ( това ако направя както съм намислила т.е. да редуцирам сумата);

4) крал мечове 2) колелото 6) 2 пентакли; ( резулаттъ ако не го направя)

и седмата карта е смъртта

как мислите?

# 699
6цата е преоткрит баланс, равновесие и решение. според мен вече си взела решението. 7цата разваля баланса,  говори за загуба на контрол върху ситуацията и натиск отвън. май нямаш много време, но се опитай да спечелиш , за да обмислиш още веднъж + и -. 7цата предупреждава да не бързаме. светът показва човек, който не притежава нищо, защото всъщност целият свят е негов. успех в края на пътя.

сега нямам време да пиша за другото

# 700
въпросът е дали да  дам едни пари ( не са  много но въпросът е позицията) въпросът е свързан с работата ми

3)  6 чаши, 1)  7 чаши  5) светът ( това ако направя както съм намислила т.е. да редуцирам сумата);

как мислите?
Вятър ,на мен не ми е много ясен въпроса ти -един път ,да дадеш ли някакви пари и втори път да ги редуцираш ли,това ме обърква определено.
Но ако приема първият въпрос за валидан тогава светът ти казва "Да".Чашите ми говорят ,че може би преекспонираш последствията от действията. Мисля ,че няма съмнение ,че ще го направиш, има категоричност в "колелото". "Смъртта" ми казва ,че притесненията ти идват от това ,че ще загубиш нещо и то няма да са пари.

# 701
  • София

как мислите?

Вятър, отчиташ ли:"- Колелото на Съдбата - питащият няма избор, това е неговият път каквото и да прави
- Влюбените - изборът е направен подсъзнателно в тази посока
- Звездата или Светът - това е мястото на питащия в тази ситуация, това би трябвало да бъде основното направление
- Съдът - тук питащият би намерил своето съкровище "?   

Според това, излиза, че е добре да "направиш, каквото си намислила...", но всъщност няма да стане?!

# 702
flam мда, отчитам ( в тази подредба конкретно)

"Според това, излиза, че е добре да "направиш, каквото си намислила...", но всъщност няма да стане?!"- и това го знам, но се бунтувам;

картите са доста красноречиви-  ясно е кое е моето решение и е ясно, че нямам контрол Sick

Wookie - благодаря, има нещо такова като спешност в начинанието;

shopkata - наитин апроблемът е по-скоро "политически"

много благодаря за отговорите

# 703
На въпрос какъв е шансът да се осъществи желанието ми до един месец?
1.8 пентакли
2.Висшата жрица
3.3 чаши
Начало на нещо за което трябва да се потрудя и ще има удовлетвотение.Доверявайки се на интуицията си и следвайки мечтите си колкото и нереални да са те ще има радост макар и кратка,но все пак ще има ''пирова победа'',дано не прекаля с насладите Simple Smile
С тези бавни карти обаче, едва ли ще стане до един месец

# 704
http://www.taroastro.com/izbor.php   това  е подредбата
въпросът е дали да  дам едни пари ( не са  много но въпросът е позицията) въпросът е свързан с работата ми

3)  6 чаши, 1)  7 чаши  5) светът ( това ако направя както съм намислила т.е. да редуцирам сумата);

как мислите?
Вятър привет аз мисля , че смъртта говори з аедно бързо разрешаване на дилемата и като причина според мен изтъква точно твоето двоумение по въпроса и по скоро следствието от решението ти ако по стъпиш по определен начин .Искам да кажа вътрешното ти решение за постъпката и какво ще последва.Според мен ако постъпиш така ккато си намислила /редуциране/ няма да има за какво да се притесняваш , нещата ще изглеждат  естесвени за решението ти. Искаш  да постъпиш по първия начин това го пакзва 6 чаши /удоволствие/ и 7 чаши/ желание и въодушевление/ емоции. Просто това искаш да напрвиш и светът  показва че резултата ще е добър за теб.
твоята твърдост в крал мечове , ще завърти нещата в поска на лека нестабилност тоест ще е необходимо уравновесяване. освен  това пише в одредбата коуто си направила , че ако се падне колелото на съдбата то нямаш право на избор и обратно за света , че това е вярната посока . .....ама аз  нерзабрах защо мислите с Флам  че няма да стане, заради смърта ли? но тя отговаря в позицията си  като причина , а не като изход от ситуацията. За мен  така както си питала няма отговор как ще постъпиш , а само как  е най добре да го направиш.

Общи условия

Активация на акаунт