Ти какво сготви? Снимай, покажи! 51-ва тема

• 105 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
tracy_t, може ли да кажеш как ги приготвяш пикантните картофки?

# 616
  • София
Добър вечер Grinning

От мен:
Пълнени чушки в гювеч

Вкусните питки на Карина

# 617
  • София
И аз на опашката, много хрупкаво-апетитни изглеждат Hug

# 618
  • забравих си мисълта...
И аз на опашката, много хрупкаво-апетитни изглеждат Hug

Не съм tracy_t но ето ви линк към рецептата   пикантните картофки 

# 619
  • София
Здравейте и от мен, нямам сили да ви изброявам всичките, но е толкова вкусно при всички ви.
Аз днес правих какво ли не и нямах накрая търпение да положа морно тяло на дивана с купичка семки. Ето какво готвих:
Питките на Селма, само не знам , защо мойте така цъфнаха, но на вкус бяха върха.Селма за теб   bouquet

Пълнени чушки със сос

Козунак по рецепта на Танита

и накрая сладкиш с мармалад от боровинки

Лека вечер на всички неуморни мами.

# 620
  • София
Овчарски пай, по рецепта на Leo
Парче от пая
Групов секс, както казва мъжа ми Joy (това е от един виц), кадаиф

# 621
  • При елфите ...
Представям ви моите картофки на фурна. Импровизирах и се получи нещо наистина вкусно.

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 20:35 от Aredhel

# 622
  • сред люляците
Пак аз - този път с торта Рафаело на Наталина, вариант с череши Whistling

# 623
Ето нашата вечеря:
-Супа топчета

-Купчинки (благодаря ти пак, Лабрекс!  Hug ) Малко сгафих, но пак обрах овациите на домашните

-Реване

# 624
  • Бургас
лазаня      
салата от моркови с млечен сос      

ilrai78, да имаше за десерт от тортичката ти ... ммммммм   chef

# 625
  • В сърцето на живота!
      За днес пилешко с гъби и моркови.                                               И царевица.

# 626
Извинявам се за повторния пост, уж редактирах, а нещо обърках.
Момичета, гледам да не сядам гладна на компа, че сте такива изкусителки кулинарни!   bouquet

# 627
Ето нашата вечеря:
-Купчинки (благодаря ти пак, Лабрекс!  Hug ) Малко сгафих, но пак обрах овациите на домашните

elica676, гледах, гледах, не ти открих гафовете, някак си ги скрила newsm78. А реваненцето изглежда ммм Heart Eyes,   bouquetотдавна не съм хапвала, ще трябва да.........най-добре да накарам майка да ми го спретне, защото и става безотказно. Grinning

# 628

Момичета, гледам да не сядам гладна на компа....
     На мен и това не ми помага...... Crossing Arms

# 629
Ето нашата вечеря:

elica676, гледах, гледах, не ти открих гафовете, някак си ги скрила newsm78. А реваненцето изглежда ммм Heart Eyes,   bouquetотдавна не съм хапвала, ще трябва да.........най-добре да накарам майка да ми го спретне, защото и става безотказно. Grinning

Забравих, че отгоре се слага майонеза и не бях купила, та разбърках малко кисело мляко, яйце и олио. А другото е, че ги попритисках с ръка, вместо да ги оставя на купчинка.
А с реването имам смешна история-не знаех как се прави и съпруга ми взима рецептата от готвачките в стола на работата му. Гледам пише-40 яйца, не знам си колко килограма захар и пак незнам си колко кг брашно Joy Joy Ми те жените му дали естествено промишлените дози  hahaha Разкарах доста нули и направих любимия му десерт.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт