Ти какво сготви? Снимай, покажи! 51-ва тема

• 105 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Днес отново вкусотии!  Искам да си открадна от много нещица.....
Лабрекс .....онемях от днешните ти красотийки  smile3501
Днешното ти меню е перфектно!!!
За днес свинско с картофи на фурна

салатка

Напоследък  "точа лиги" от вашите чудесни погачи, багети и питки....
Днес с  моите две   "леви"  ръце  сътворих едни питки......, нямат вид, но ни бяха вкуснички.

# 496
Лабрекс, много сте прави  Peace Въпрос на човек е.

Печено пиле класик с  Млечно чеснов пастет

# 497
Пепчо, пиленцето изглежда тоооолкова хрупкаво  Hug, как да не му се дояде на човек

Ето и вечерята у нас
Пълнено свинско по рецепта на Еси и картофки с тен със пържено лукче, много ароматно

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 09:25 от tracy_t

# 498
Не мога да наваксам с четенето и гледането Hug
От толкова вкуснотии,въпреки че отворих темата след като бях вечеряла,така ми се доядоха питки и хлебчета(ограничила съм си хляба),че просто не издържах и в момента във фурната се пече товапо рецептата на Селма,но с черешки и прасковки отгоре вместо ябълки,дано да се получи.Е не е хляб,но както една небезизвестна френска кралица е казала"като няма хляб,да ядат пасти" hahaha
А иначе вечерята тази вечер беше разнообразна и едно с  едно нещата не си отиваха,но пък  ни се бяха прияли Laughing
зелена салатка с риба тон
кашкавал с бекон пане
и картофено пюре със сиренце Heart Eyes
Лека вечер на всички желая  bouquet

# 499
  • Пазарджик/Лондон
labrex, и аз си копирах рецептата с купчинките Embarassed.

рени55 , питките много вкусни изглеждат Heart Eyes.

пеп-4o , аз обичам всичко, което е леко чесново  Wink - непременно ще пробвам пастета ти Heart Eyes.

Вчера направих кекса на Жека, по рецепта на Лабрекс :

Лабрекс, много ти благодаря , че ме насочи към рецептата за този кекс, много вкусен се получи, ще се прави още много пъти  Hug!

# 500
Млечно чесновият пастет на Пеп-4о е мн. вкусен. Аз вместо сметана слагам 2 ч.л.горчица и малко лют червен пипер и също става хубаво.
Направо сте страхотни    bouquet

# 501
Вчера направих кекса на Жека, по рецепта на Лабрекс :

Лабрекс, много ти благодаря , че ме насочи към рецептата за този кекс, много вкусен се получи, ще се прави още много пъти  Hug!

Аелис, радвам се, аз за себе си съм установила, че малчовците разбират от хубаво и вкусно. Колкото неща съм правила, харесвани от деца, все са харесали и на големите.  bouquet

alximika, не знам каква смес си забъркала за кашкавалчето, но изглежда мммм Heart Eyes  bouquet

# 502
За закуска Пълнени ябълки с мед и орехи http://i38.tinypic.com/2608vfl.jpg

# 503
Тези рускини много хубави  рецепти имат.А е всеизвестно,че не ги бивало за домакини,а пък от техните сайтове такива вкусни неща научаваме.Браво на тях
   Дуня....в Съюза винаги е имало дефицит от мъже.Рускините или така наречените рускини полагат страшно много усилия за да си задържат половинките.И доброто готвене е един от начините! Wink

# 504
Селма, не се обиждай ама по-тъпо нещо не бях чела скоро! Не зная от къде знаеш за този дефицит, а и вкусно сготвената храна е последното нещо, което ще задържи един мъж до една жена! Лелеее, много филми гледате май?!

# 505
labrex мерси  bouquet и да ти кажа вкусни бяха хапките Winkаз смесвам галета и брашно равни части,първо топя кашкавалчето с бекончето в яйце овалвам в брашното и галетата после пак в яйцето и го хвърлям в олиото.Предполагам не правя нищо различно от другите. Simple Smile

# 506
Селма, не се обиждай ама по-тъпо нещо не бях чела скоро! Не зная от къде знаеш за този дефицит, а и вкусно сготвената храна е последното нещо, което ще задържи един мъж до една жена! Лелеее, много филми гледате май?!
    Ева,когато не знаеш нещо,просто го попитай!
     Без да пребързваш с класификации! Stop
     Освен това казах,че това е ЕДИН ОТ НАЧИНИТЕ,а не единствен. Naughty

# 507
Ами да, типично по български - всичко знаем за другите, ама себе си не поглеждаме Rolling Eyes

# 508
Ами да, типично по български - всичко знаем за другите, ама себе си не поглеждаме Rolling Eyes
     Joy Joy Joy

Мдам......Как говорится:Поспешишь - людей насмешишь!  Mr. Green
    Подканих те да попиташ първо,но както и да е..... Hug

# 509
Руския виждам, че не го владееш Simple Smile Ама и българския бая ти куца  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт