Не кепувайте бойлери от ЕЛДОМИНВЕСТ

• 57 446
  • 79
  •   1
Отговори
# 15
Имаме вече Горенье,ама това дето сте го написали за България сервиз не ми се нрави хич,ужас.
Относно търсенето на права, аз съм винаги за,ама посред зима без топла вода,болни с малчо, мъжът ми не е водопроводчик или майстор,неможе да го откачи,как ще го нисим и ще ни дадат нов!! Само 60 лв. ми искаха да го демонтират и сигурно още толкова за монтажа после,е нали като е в гаранция би трябвало да е безплатно.
Да, писах жалба на сайта на елдоменвест. Даже и се обаждах,казаха,че имали същите телефони и нищо не могли да направят. И в комисия за защита на потребителите писах.
Снимах клипче да видите как изглежда бойлера http://vbox7.com/play:56d68476
Дано не се налага скоро да пускам тема не си купувайте от Горенье бойлери Grinning

# 16
От Елдоминвест би трябвало да се ангажират по-активно, а не просто да ти казват, че и те имат същите телефони - нали имат договор с този сервиз - как си осъществяват те контактите? Също така - съгласно ЗЗП задължението за привеждане на дефектна стока във вид годен за употреба е на търговеца, който ви е продал бойлера, а не на сервиза. Може да има се обадиш и на тях. То вече сте свършили работата (аз така преди година-две се сдобих с втори хладилник благодарение на некадърните "поправки" в продължение на два месеца - юли и август!!!на Пансервиз) - като ти трябва нещо, не можеш да седиш и да си търсиш правата с месеци. Поне за новия бойлер е добре да се знае това. Включително мисля, че задължението за демонтаж и транспорт до сервиза е тяхно. Ако се опъват - КЗП.

# 17
  • с/у ОколоМръсТното

Много патетично клипче... Бива те в речите Wink

Със същия успех можех да снимам вече повредените ни 2бр. бойлери (Фламина и Теси), както ти си направила с ЕлДОМ Инвест-а Wink
Та не е толкоз в марката (да не мислиш, че чуждоземските не се пробиват), а в късмета ти/ни.

# 18
Шани, нямаш грижи ще снимам Grinning Само да съм яхнала метлата и ще стане супер Joy
Права си разбирасе,че си е до късмет,ама ми преля това с донесете го... връх ми дойде.
Пуснах жалба в КЗП още миналата седмица и потелефона им се обаждаха,дано направят нещо,та поне следващите да си ползват гаранцият.

# 19
  • с/у ОколоМръсТното
преди малко ни гръмна поредния бойлер...
Дипломат е, което си е чист ЕЛДОМИНВЕСТ.

Това е. На всеки 2-3г. ни гърми по един бойлер.
Преминахме през фламина, теси и ето, че и дипломат-а се издъни.

shara - как ти е Горенето? Аз сега търся в нет-а ново предложение...

# 20
  • Пловдив
Шани, аз ти препоръчвам бойлери Матев. Не ги знам къде ги правят, обаче са добри. От 5г имаме два - 200литра със серпентина и 80без. Активно ги ползваме и няма проблеми. Отделно майка ми и баща ми имат още един такъв, мисля 7ма година кара.

# 21
  • с/у ОколоМръсТното
Янтра 10X
Но гледам, че са 3кВт... Не знам дали инсталацията ни го позволява.

# 22
  • Пловдив
Ами не знам какви са, нашата инсталация е обикновена, нова. По бдс изпълнена.

# 23
Последният ни е точно на тая фирма.
не сме имали проблеми със сервизното обслужване. Идват на място, поправят и си отиват.
За 5 години се е развалял няколко пъти обаче.
Обмисляхме да купим бойлер на Сименс примерно, но явно няма да е скоро, защото настоящият работи за момента.

# 24
  • с/у ОколоМръсТното
Гаранция и ремонти от към ел. частта на бойлера не ме вълнува.
Но гръмне ли (протече ли), никой не може да ти помогне.

Егати и късмета... За 7-8г. трети бойлер ни гърми.

# 25
Гаранция и ремонти от към ел. частта на бойлера не ме вълнува.
Но гръмне ли (протече ли), никой не може да ти помогне.

Егати и късмета... За 7-8г. трети бойлер ни гърми.

Пробвайте със Сименс, Бош или някакви такива. Малко по-скъпи са, но съм сигурна, че качеството е много по-добро.

# 26
  • Варна
Шани, какво точно значи "гръмна" Shocked И личеше ли по нещо, че работата отива натам? Взех да се притеснявам леко, нашият го оставяме да работи по цяла нощ. А за киловатите - на елдом не са ли по 3 също? Поне нашият е толкова.
За нова оферта бих препоръчала Едеса, макар че ти май беше споменавала, че откъм сервизно обслужване са бавнички? На нашите бойлерът е такъв и доколкото помня и малко консумира - 1.6 kW, като има и копче за половин мощност. Е, бавничко загрява, ама не може всички хубости наведнъж Rolling Eyes

# 27
За да има по-малко проблеми, бойлерите не трябва да се изключват. Постоянното "врък-прък"  Laughingги скапва.

# 28
  • с/у ОколоМръсТното
Месечинка виторога - ми не.
Бях в банята само минутки преди това... После пращам детето да си измие ръцете и тя крещи: "мамоооооо, мамо, бойлера...".
Аз бързо изтичах и отварям врата, а горещата струя под налягане се изсипва точно в/у лицето ми. Така се е пробил и потекъл, че "стреляше" точно към входа на вратата.
С един чадър се промъкнах да спра водопроводния щранг.
И днес ще ходим за нов.

Този ни бойлер беше 2кВт. Както и предните ни 2бр.
Всичките "гърмят" (пробиват се и протичат) на макс. 2г. и половина, до 3-тата.

. Постоянното "врък-прък"  Laughingги скапва.

отдавна стигнах до тоз извод. Но няма начин, когато не сме си у дома за няколко дни, да го оставя включен.

# 29
  • Варна
Защо се скапват по-бързо от включване-изключване? Страх ме е да го оставям да работи, когато не сме вкъщи. И след всички истории, които чета. На нашият преди година се развали терморелето. Ами ако не бях вкъщи да видя случайно, че стрелката на термометъра е опряла до края, какво щеше да стане? Сигурно и той щеше да гръмне. Как да го оставя включен? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт