Не кепувайте бойлери от ЕЛДОМИНВЕСТ

• 57 447
  • 79
  •   2
Отговори
# 75
  • Варна
И аз не разбрах - освен, че е протекъл не са ви признали гаранцията, а ще купите същия Laughing

# 76
Здравейте,
Знам, че темичката е стара но много ми хареса заглавието "Не купувайте бойлери от ЕЛДОМИНВЕСТ" . Изключително са некоректни, а бойлерите са им пълни боклуци. Нашият бойлер е на 2 години и половина и му се спука балона. Не искат да ми признаят 5 годишната гаранцията, защото имам фактура и касова бележка, но разбираш ли нямам гаранция (загубили сме я някъде). На фактурата има данни на бойлера, но от юли месец тази година вече не преиздавали гаранции. Това нормално ли е се питам аз??? Имам документ, че съм закупила и платила в брой, но сега не могат да ми го от ремонтират защото нямам гаранция. Навсякъде по цял свят гаранцията е касовата бележка, само в Булгаристан, трябва да имаш гаранционна карта и касов бон.
Купих си нов бойлер, но до тук съм със уредите на Елдом!

# 77
Навсякъде по света не знам как е, но в БГ всеки търговец иска гаранционната карта, не знам кое Ви възмущава. Трябваше да си я запазите, тогава можеше да претендирате и пред КЗП ако не извършат гаранционен ремонт или евентуално замяна. То все едно да си платя застраховка и да закубя полицата, ами само с касов бон няма да ми уважат претенцията, много ясно. На мен за бойлер Стибел Елтрон в гаранция и с перфектни документи ми направиха въртел и трябваше да го сменя точно с такъв на Елдом, щото без бойлер в къщи, нали се сещате колко време може да се седи, и те го използваха тогава. Та аз пък съм върл противник на Стибел Елтрон.

# 78
Аз също съм много НЕДОВОЛНА от фирмата. Бойлерът се спука енда нощ-течеше вода от горе. Няма да навлизам в подробности, но всички, с които говорих и видях от сервиза бяха много груби и дори ми се караха, чаках с дни да го погледне някой-лош опит.

# 79
Аз по-скоро съм разочарована. Бяхме купили бойлер преди 6 г. и тази година изведнъж започна да тече. Извикахме ги дойдоха, казаха трябва нов и поръчахме. Имам познати с китайските Теси още им работят, а българските, като им изтече гаранцията за нищо не стават.

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 17:41 от Freyda

Общи условия

Активация на акаунт