Не кепувайте бойлери от ЕЛДОМИНВЕСТ

• 57 447
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Някой дали има впечатление от този:
http://zora.bg/main.php?p=products&s_p=product_details&p … =6919&hotels=

# 61
когато се интересувах, не ми препоръчаха Аристон като марка за бойлери  Peace те и без друго са си малко "пенкилер за ел. уреди"

# 62
Да се оплача и аз от Елдом. Преди няколко дни спря да нагрява водата и се обядих в сервиза. Дойдоха чак днес. Само дето не разбиха банята... наводниха коридора. не знам как го отвориха тоз бойлер, за да го източат... тръгнаха си много бързо, не почакаха и минута да видят  дали всичко е наред.  А от бойлера капело вода, но нали  всичко беше мокро и в началото не забелязахме. Пет минутли след като си тръгнаха се усетихме .... звъних им на мобилния, не вдигат. И сега капе като за световно, за час се пълни голяма кофа. През нощта ще има да ставаме да изхвърляме водата, за да не стане наводнение. Поне спряхме водата към бойлера, ама докато се източат тез 80 литра ...безсънна нощ се очертава.

# 63
  • Благоевград
Хайде и ние да се оплачем.Повече никога нищо на тази фирма! Имаме 80л.бойлер , който протече.От магазина където сме го купили дойде човек погледна го и каза сами си го свалете или ми дайте 26лв за да го сваля аз.После още толкова за да ви монтирам нов.Питам аз защо трябва да плащаме за некачествената им стока, като сме в уж 5г.пълна гаранция.Такава била политиката на фирмата.Звънях и писах до завода във Варна, свързах се и с КЗП,които са затрупани с подобни жалби.Това е, не купувайте Елдоминвест.

# 64
  • Варна
Какво ти отговориха от завода?

# 65
  • София
На мен като ми прокапа бойлера в Петък сутринта,когато звъннах в сервиза ми казаха най-рано във Вторник.Но като им казах ,че апартамента ми е застрахован смениха плочата.Казаха ако мога да го закарам в сервиза и там ще миго сменят.Веднага го свалих и им го занесох и към 16 часа бойлера ми беше подменен с нов.В общи линии ако човек не се скара няма да му се свърши работата.

# 66
  • Благоевград

Казаха, че е такава политиката на фирмата и не могат да направят нищо.

# 67
Добре, че сте я побутнали тази тема, че съм я пропуснала, а до края на месеца щяхме да сме "горди" собственици на 2 бойлера Елдом Инвест ooooh!
След толкова негативни коментари определено не ми се играе на жоменка и искам да заложа на сигурно.
Коя е марката, какво да търся?
Родителите ми цял живот с елдомски бойлер изкараха, преди няма и 5 години изгоря/беше на около 25 поне/.
На вилата имаме още 2 техни-около 12 години приблизително.
Ами няма проблеми, как да си изкривя душата?!
Обаче аз съм отвикнала да ползвам това чудо на техниката, понеже от години сме с топла вода и ме е страх...

# 68
Аз пък ще похваля марката, вярно малко със задна дата. От 10г. ползвам техен бойлер и проблем не е създавал с изключението на слабото реле, което подмених. Може сега да са занижили качеството, има и конкуренция на пазара. 

# 69
  • Варна
От 6г. сме с бойлер на Елдоминвест. Имахме проблеми с релето. Идвали са 2-3 пъти, сменяли са го и не са нискали пари за нищо. . Некачествена стока има на всяка една марка, колкото и прехвалена да е тя. Всичко е въпрос на късмет, така че..

# 70
  • Варна
И аз нямам оплаквания от Елдоминвест, нито от сервиза им. Беше ни изгоряло терморелето (явно често се случва като чета горните постове), смениха го май на следващия ден. После мъж ми докато слагал ключа в коридора, едната жичка се измъкнала, ключовете светят, но бойлерът не нагрява. Не се сетихме да проверяваме жиците и пак звънях в сервиза. Момчето дойде, видя "повредата", каза, че би трябвало да ни вземе пари за идването, защото това не е гаранционен ремонт, но не ни взе нищо и се разделихме по живо по здраво. Оттогава не сме имали проблеми.

# 71
  • Благоевград
Май се оказва, че през омразния комунизъм всичко е било по-качествено.Сега ако имаш късмет се развалят преди да е изтекла гаранцията.Така ги правят, че да изкарат 3-4години. И май си е до фирма - представител дали ще взимат пари или не за ремонта.

# 72
  • Варна
Естествено, че всичко е било по-качествено. За храната да не говорим. Сега всичко е помия. Защо пък да е омразен комунизма? Аз си имам хубави спомени от него. Wink

# 73
Здравейте.Не ви трябва  бойлер.
Имаме следния проблем.Неръждаем бойлер 200л.закупен на 18.10.2010г.протече от водосъдържателя.С много мъки успяхме да се свържеме със сервиза в София.Накрая записаха час и дойдоха сервизните работници.Още с влизането от вратата с ехидна усмивка работника ни заяви,че гаранцията е невалидна.Нямал стикер с фабричен номер.Собственика или монтажника няма интерес бойлера да няма стикер.Така,че правете изводи защо липсва.Иначе не е много скъп 812лв.
Ще си купиме нов пак от елдом.Поздарви на всички горди притежатели на това бижу.

# 74
  • Пловдив
Те това не го разбирам. Един бойлер от елдом, доколкото разбирам, е протекъл. И следващия пак ще е елдом?!?!?! На пазара има и други марки.

Общи условия

Активация на акаунт