Не е ли време за номинации вече...

• 5 523
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
Отегчени новаци и отегчителни новаци.  
Или категорията ми куца, понеже всички новаци са отегчителни, особено докато влязат в час и спрат да мрънкат срешу отегчените или отегчителни стари кучета.

# 16
  • София
"Турбо метла"

# 17
"Баш ханъма на анадолските телевизионни бози" - такива фенки има, че няма как да не коронясаме някоя  Crazy Crazy Crazy То не са стихове и терзания, то не са сълзи и сополиви обожания  Joy Joy Joy

# 18
  • Варна
Може да почнем с категориите, застудява, народът иззлобява  Laughing

# 19
Mис Пикасо и Мис Едисон плачат за сериозна редакция, ако не- поне да се обединят.

Турбо метлата трябва да замени мод за милиони ли?

# 20
  • При хората, които обичам
Мод за милиони е обичлива категория.
Турбо метла не звучи особено любвеобилно.

# 21
  • София
Досега толкова години я пропускам тази тема, все ми се струва твърде дълга и отегчителна. Сега ще ви следя редовно, блеким схвана какъв е смисълът на тези номинации Laughing

# 22
  • София
Понеже съм набелязала няколко персони, които пишат ли пишат в безточковите форуми, пък обикновено нищо не казват, лично аз бих добавила категория от типа
Кречетало на годината.

# 23
  • София
Мод за милиони е обичлива категория.
Турбо метла не звучи особено любвеобилно.

Най-старателно почистващ... Е, не е и омразно, к'во пък?!

Мод за милиони... толерантен (към свои и към чужди), омиротворяващ... нещо като синя каска на форОма.  Mr. Green

# 24
Кречеталото може съвсем спокойно да замени точкотрупците. То вече така стана в тоя форум Mr. Green че пишеш за да те забележат, а не за да ти се трупат мнения.

# 25
  • София
"Мис БАНгладеш" - най-често "награждаван" дразнител през годината от админско-модското жури  Mr. Green

(изчезвам, че ми е дошла муза, която лесно ще ми докара първото място точно в тази категория!  Mr. Green )

# 26
  • Galaxy 13197853088
"Мис БАНгладеш" - най-често "награждаван" дразнител през годината от админско-модското жури  Mr. Green

(изчезвам, че ми е дошла муза, която лесно ще ми докара първото място точно в тази категория!  Mr. Green )

Мис и мистър БАНер .... за модове и потребители

# 27
  • При хората, които обичам
Миналата година добавяхме и нови категории, но май трябва да ги посъкратим. Отегчително много са.

# 28
Пикасо, Едисон, Парти енимъл, Банда на годината ( да махнем април от календара), Облаче ле бяло - моите кандидати за махане.

# 29
"Баш ханъма на анадолските телевизионни бози" - такива фенки има, че няма как да не коронясаме някоя  Crazy Crazy Crazy То не са стихове и терзания, то не са сълзи и сополиви обожания  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт