Не е ли време за номинации вече...

• 5 523
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Само дано не ги бързо заключат,както миналата година!
Да почваме ли с предложенията за категории или остават миналогодишните?

# 76
  • София
...
Да почваме ли с предложенията за категории или остават миналогодишните?

Мисля, че ще е добре да ги освежим с новите предложения. Нека всички бъдат включени и да останат само 10-тте с най-много номинирани. Така по естествен път ще отпаднат тези, които вече са отегчителни за аудиторията.

# 77
  • София
Ок.
Първото ми предложение за категория е :
"Многострадалната Геновева"-
тук се номинират съфорумки/съфорумци,които непрестанно се оплакват от свекърви/тъщи,заплати,мъже ,лоши любовници,ЧЕЗ,ВиК,наднормено тегло,съседи,съфорумци и т.н.................
Аз вече си имам фаворит.

# 78
Хе-хе, тази категория и аз я мислих!  Simple Smile  Имам идея за оплаквания от съфорумци... ще помисля дали да направя номинация.

# 79
  • London, baby
О! Много мърморковци има, тази номинация е супер.
До кога ще се дават идеи? И да вземе някой да отдели тези, които масово не се искат. Biby?

# 80
Тя не се ли покрива с Драма куин донякъде?

# 81
  • София
Предлагам  да има номинация за Ударник/ ударничка на годината- потребител публикувал най- много теми и/или постове.

# 82
Аз не чъм чак толкова отдавна във форума, за да знам какви са тези номинации, но ми се струва нещо забавно и интересно, таа... тук съм  Mr. Green

# 83
"Над Босфора шум се вдига, сапун се пени "- за всички почитатели/лки на турските сапунки.

# 84
Турските сапунки са от 2-3 месеца.  Може да се обобщи  категорията "докато свят светува и още 3 дни" - за всички сериали от типа "за първа серия питай баба си ".

# 85
  • София
Тя не се ли покрива с Драма куин донякъде?
Не точно,онези драматизират ,а Геновевите вечно страдат и оплакват самите себе си.
Чудя се за още една категория,но мисля подходяща формулировка.Нещо,като камикадзетата:
пишат един коментар,след тях ключ.

# 86
Чудя се за още една категория,но мисля подходяща формулировка.Нещо,като камикадзетата:
пишат един коментар,след тях ключ.
Изгори, за да светиш  Grinning

# 87
ПРедлагайте, предлагайте, ама и да не са съвсем близки все пак, че после при броенето да не се получи  Многострадалната Геновева и Драма куин да имат равен брой гласове. И да имаме 10 сходни категории.

# 88
Номинирвам всички ви тук за "Отегчена дърта кучка"  Mr. Green

# 89
Турските сапунки са от 2-3 месеца.  Може да се обобщи  категорията "докато свят светува и още 3 дни" - за всички сериали от типа "за първа серия питай баба си ".

А така, браво.
Значи, и аз се присъединявам към "Докато свят светува и още 3 дни".
За всички почитатели на сериалите още от студентските им години. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт