110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви за загрижеността момичета. Не искам да товаря темата и както каза Кюбит има други теми където е по- подходящо да се обсъжда това.

Кюбит ти го почна  Wink. Аз само помолих за успокоение щот се бях уплашила малко.

Мислех да пиша на лични, но виждам, че освен Клерет и други ме питат.
Значи борбата за това започна когато бях още в 10 седмица от бременността. 1-вата ми докторка беше абсолютно категорична. 38 години, привиъз с-секшън, сраствания етс. Няма доктор, болница или иншуранс, който да покрие ВБАК тук.
Не й повярвах, тъй като имах други разочарования. Смених я. От новия доктор получих същия отговор. Мъжа ми се опита да се противопостави агресивно, но той с лекота отговори. "Говорете с иншуранса, намерете нетуърк доктор и болница и гууд лък". Опитахме, но Сигна и болниците в нетуърк ни се изсмяха.
Момичета, аз признавам, че не съм готова за домашно раждане и не се срамувам от това. Смятам, че съм средно интелигентен човек и разбирам всичко написано и обяснено. Нямам никакъв проблем с английския освен акцента ми. Факта, че имам доста лекари в БГ родата ми също ме възспира от по- смели стъпки, тъй че не ме съдете моля ви. Направих всичко, което е по силите ми, но винаги си казвам едно: Няма да изнасилвам нещата, тъй като ме е страх да не е за сметка на детенцето ми. Дай Боже да съм постъпила правилно и всичко да е наред.

Ха, Бубка писала...браво аз ти се възхищавам   bouquet

# 61
Кюбит, страхотна си, мерси Hug Определено само аз ще си ги ям, но присетих се за тях последният път, когато се обсъждаха здр. храни и се е видяло, 4е няма да ми мине.

мимето80, много е сладка дъщери4ката си и как се смее Heart Eyes Видях и хубава стая.

Тина, фууд 4анъл?

мишолина, браво на малката у4ени4ка, да я нагушкаш от нас Hug

анет, мноого хубаво зву4и ваканцията, приятно изкарване.

Тандури, много гадно с тия клеймове и застраховки, дано намерите нещо.

Абе тя ,Ванхорн от друго имаше нужда....Дано се 4увства по-добре днес и се обади, да не я мисля. Писали сме по едно и също време Simple Smile

Ако някой иска рецепта за соленки с мас, тип пръ4ки с настърган кашкавал,много са лесни и хубави.

за ваксините: да за детето и мъжа ми, малкият заради децата в парка, мъжа ми заради работа. Не искам тази с живите бактерии, дано другата излезе скоро.

# 62
Ванхорн стискам палци всичко да е наред и бързо да се възстановиш след операцията! Аз съм с теб и бебчето ти Peace Hug  bouquet
Бенсън Благодаря(писахме едновременно)Hug

# 63
  • Boston, MA
Ванхорн, стискам палци, нищо лошо няма в секциото, всичко ще е наред!

Бенсън, давай соленките (а не може ли вместо мас друго?)

# 64
Ванхорн, и аз да се обадя като една от мамите със С-секшън. В къщи още първия ден катерех стълби и само СО ме озапти да не карам кола!  Нямам никакви съжаления сега и тюхкания защо и какво.  Важно е всичко друго да е наред, и да сте здрави с бебе!

# 65
Бенс, и аз искам рецептата за соленките.  Flutter Бубс, аз ще ги направя с масло.  Peace
Мими, много е сладка Шушката.  Heart Eyes
Ванх, аз лично нямах предвид домашно раждане.  Peace Моля те, не си пиши сценарии на ум сега. Трябва да си спокойна, пък току виж бебето излязло само.  Mr. Green
Лени, ти пак гледай да не се обадиш и да си търсиш после извинение.  Crossing Arms
Тино, как ФЧ?  Mr. Green Аз филмови подвизи очаквам от теб.  Joy Im Juli гледа ли вече?
Ирка, можеш да сложиш киноата в супа, вместо фиде/ориз. Пробвай и с гъби, ако обичате, може пак да я смесиш с малко ориз.

# 66
Ванхорн, важното е ти и детето да сте добре, всичко друго просто са подробности
Давайте рецепти за масленки и соленти, ще се яде то се е видяло. Аз от категория пуйка отивам свиня . Грух- грух
Тандури, определено ме притесни с тези клеймове и застараховки. Наскоро на едната къща и откраднаха медните тръби и иншуранса трябва да плами за нови , имаме дидакшън $ 500. Като вземат парите им е хубаво, ама като дават хич
Кюбит, признавам те , че определено ме зариби с това киноа, и без другото трябва да намалим консумацията на месо . Ще пробвам още тази вечер. Мерсаж

# 67
Ванх, за всичко има първи път, душо.  Hug Така и не разбрах теб кой те насили да се пишеш секцио, ама айде да не почваме темата с нова война за и против.  Flutter

Ааа, не си пиша сценарии аз душа. Ти май беше на винце- две снощи. Беше ти веселко  Wink сега аз съм била.
Аз казах, че не съм раждала нормално и тези скъсени неща ме уплашиха.  Peace Stop Както и да е.

# 68
Момичета ето едни соленки,много лесно се правят и не се слага мас  цък.

# 69
Ванх, аз не пия алкохол.  Peace Не съм била на винце, просто бях весела (или в хипоманична фаза). Което ти харесва повече.
МВК, опитай, да. Дано ви хареса.  Grinning
Пети, мерси!  Simple Smile Въпрос имам обаче. Нямам шприц, дай идеи, моля.  Simple Smile
И друго се сетих - много се чудя на рецепти 3 яйца + 1 белтък/жълтък. А с остатъка какво да правя? Хвърлям ли?

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 20:14 от Кюбит

# 70
Кюбит може направо с една лъжичка да ги слагаш в тавата и така да ги печеш.
Остатъка можеш да го сложиш в тестото.

# 71
Да, бе. Понякога се заглеждам...'наЙш к'ви вкуснотийки показват...

# 72
mimeto80....значи да кажа че съм се разтопила на стола ,много сладко това твоето мишле. Като се сетя че и аз ще си гушкам скоро едно такова и пак такова розово. Heart Eyes

Мерси за съветите за кинуата,и аз ще пробвам с чушки 1во-хареса ми идеята.

Бубс...мерси че сподели че съм в чуденка и сега Елла както тръгна на у-ще направо не знам .Аз за сизънъл мисля да слагам на мен и нея а за свинския ме е страх за мен специално.То не знам дали ще намеря също,както в цялата страна съобщават че не стигат запасите,пък и за бременни нали трябва от тази по специалната...Оххх колко сложно го правят да му се не види! (Вие как сте в къщи,бебчо как е?  Simple Smile)

Отивам да правя баница със спанак!  Party

# 73
Отивам да правя баница със спанак!  Party

Ееее супер си. Това е идея, тъкмо се чудех, какво да сготвя за мен и две госпожици.

Пети ще ти пробвам соленките.

Мименце голяма бонбонка е Дидката направооо. Върна ме назад във времето когато моята мишка беше такава.....Мими времето лети да знаеш. Да ти е жива и здрава!!!

# 74
Идеи за добри хотели в СанФран? ЦентърЯ по въможност, еФтини също така.

Общи условия

Активация на акаунт