110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 445
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Да се запиша преди Ванхорн да е родила   Mr. Green
--
 newsm59 на МрсГ и на анет. Само усмивки идната година   bouquet
--
В случай, че някой се съмнява, в Барселона е много хубаво  Laughing. Препоръчвам ходене през октомври с две ръце и един крак.
--
Клерет, hang in there  Hug.
--
Уф, много ми е тъпо - и двете ни най-близки семейства се местят надалеч до края на годината Sad.

# 481
Анет и МрсГ! Много да сте ни здрави, усмихнати и все така умни и мили! Децата ви също да са така! Че и бащите им! Само хубави пожелания за един прекрасен ден и за успешна година!!!!

Бубка, Тина - по-добра/по-лоша кожа според мен е хормони, не е от кремове. Убедена съм, че е интърнъл не екстърнъл проблем/резултат Simple Smile

# 482
Честит празник Анет! Бъди здрава и все така позитивна   bouquet

Честит празник Г-жаГ! Бъди здрава и щастлива  bouquet

# 483
Да, Биз, съгласна.... остава да намеря кой точно е  моя дразнител... 

# 484
Честит рожден ден, Анет и МрсГ! Да сте здрави, все така търсещи и идейни!  Hug

# 485
  • САЩ
Да си кажа и аз за гримирането и поддържането - ами от отбора на негримиращите съм. Нямам сенки, имам една полузасъхнала спирала, но пък червило ползвам всеки ден, но само сутрин. След това като се изтрие не повтарям. На педикюр и маникюр не ходя. Ноктите ми са средно дълги, корави и сама си ги оформям и лакирам, последното все по рядко. Вежди не скубя. Не че са перфектни, виждам 2-3 косъма не на място но не ми се занимава и с тях. Достатъчно косми имам на други места. Сега ходя на лазер за махане на косми по брадичката и бакенбардите. Ами частично съм доволна. Утре ще ходя на 6-та процедура и някои косми не се махат и не се махат. Решила съм това да е. Просто очаквах по добър резултат, но съм разочарована. Не знам от мен ли е или специалистката, но ефекта не е пълен. Кожата на лицето ми е проблемна още от тиин годините и отдавна без да си измия лицето и да го почистя вечер не си лягам колкото и да съм изморена и да е късно. Сутрин също преди да изляза. От няколко години ползвам и микродермабразио и съм доволна. Бих ходила на козметик, но след един неуспешен опит се отказах. Та така рапорт даден  Laughing

Честит рожден ден на Анет и Миз Г! Живи и здрави!   bouquet

# 486
Тандури с шелс ще станат ли тези соленки? Гледам във фризера нямаме листа...

# 487
Тинке, най-общо влияе- климата, храна(избягвай сладко, шоколад и хлебни изделия), пий много, много вода и задължително по4иствай лицето си всяка ве4ер, както и фейшъл понякога няма да навреди Simple Smile

Ина4е и аз оби4ам мазила( бяла козметика, най-ве4е), но намерих моите си и  не експериментирам с нови за момента.
Права е Бубка, 4е е инвестиция, но мен ме писна да тръся и сменям всеки път като се местим, но определено имам нужда от добър фризьор.

# 488
Относно търсенето на работа бих искала да споделя какво ми се случи вчера.Бях на интервю за работа в детска градина Монтесори,много ме харесаха и казаха,че веднага ще ме назначат,но ще работя 11 часа всеки ден,а ще ми плащат само за 8 часа,по 7 $ на час.Надявали се,че в тая криза съм поласкана,че са избрали мен.Та се чудя според вас това нормално ли е?Само да кажа,че в момента работя същото,но парт тайм за 12$/час.

# 489
Баси наказията... няма ли начин да не е от сладко и шоколад, бе??!  Бенс, правила съм експерименти, не съм яла...не става... Освен екстремно да опитам за месец, нищо сладко, никви тестени....  тогава ще изчезна и проблемът тоже. Laughing

# 490
  • САЩ
Елизабет думи нямам просто! Аз бих останала на настоящата си работа и продължила да търся нещо по добро. Това предложение въобще не е поласкаване, направо е изнудване според мен.

# 491
елизабет72, това е против законите тук. има места и сфери, от които се о4аква да се работи пове4е от 8 4аса на ден, но те са на твърда заплата, а не на по4асово заплащане.

тина, поне 2-3 месеца, за да видиш ефекта Simple Smile не казвам, хормони и гени нямат влияние, но на мен като тинейджърка това ми помогна.

# 492
честит рожден ден на анет и мис джи   bouquet да са здрави и обичани!

елизабет,  без коментар  ooooh!

# 493
Тандури с шелс ще станат ли тези соленки? Гледам във фризера нямаме листа...

Ники, за какви соленки говориш? Да не е въпроса към Бенсън, понеже аз пуснах рецепта за банички, те стават доста по-големи от размера на соленка?
Ако говориш за Phyllo dough shells, тези банички се правят с Puff Pastry- не с кори за баница ( каквито са и шелс), а с маслено тесто. Разликата му двете е много голяма и няма да се получи това, което виждаш на снимката. С шелс можеш обаче да си направиш мини солени тарталетки, просто ги сложи във формички за мъфини( намазни предварително разбира се), разбъркай смес като за баница, само че по-малко течна, без кисело мляко, с яйце, сирене подправки ако искаш и напълни шелчетата, сложи в загрята фурна на 350Ф и след 20-тина ми трябва да са ти готови. Можеш да поръсиш и с кашкавал отгоре.  Peace

# 494
Ники предполагам  питаш  за тези пъф шелс  ,можеш по средата на сложиш плънка с сирене,яйце или кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт