Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 34 721
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
  • Под тепетата
Лейди разплака ме толкова рано сутринта!Обичам ви!Толкова е прекрасен на снимките,невероятен е с тази си усмивка...........МАЙКЪЛ ОБИЧАМ ТЕ,ВЪРНИ СЕ КЪДЕТО И ДА СИ!  bouquet

# 706
Баш Майкъл си е, не сте луди, обаче забележете, че спрямо танцьорите долу той е доста по-голям.

redakciq:

Разгадах мистерията  - част от клипа е. Май понякога наистина щурваме с конспирациите  Embarassed

http://www.youtube.com/watch?v=HIoCkk7JY58 0:39 секунда и 1:06

По-добре е да щурваме с конспирациите а не да спим . Simple Smile
И на мен  ми направи впечатление ,че някак си стои по-голям спрямо танцьорите ,но това не обяснява кадрите в новия Smooth Criminal .За информация...кадрите са вече от 4-ри филма  Simple Smile не само двата които споменах в предишните си постове.
Във facebook и twitter сме нещо като цяла организация и обменяме "конспиративна" информация един между друг.
 За тези които посещават и четат  в michaeljacksonhoaxdeath.com може да им е направило впечатление  една тема за акаунтите в twitter .Там има една особа с  ник MICJOSSON  който е доста интересен  и пише главно с BRUCE SWEDIEN и KennyOrtega . Следете внимателно тази тема 
интересна е.

MJ - ще ти пиша на лично.Отдавна трябваше да го направя. Simple Smile

# 707
Чакам. И ние сме се събрали едно тайно общество и си хортуваме кротко и благо от няколко месеца.

MJ hoax death го четох още в началото. Сега пак погледнах и прочетох, че админът се оттегля, тъй като вниманието е било насочено към него и поради огромната негативност и глупости, които се изписали за личният му живот напуска... Датата е 5.11.2009  Sad

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 10:07 от MJ

# 708
Добро утро, момичета  Hug
Leidi_08, благодаря ти че правиш темата красива bouquet

Слънчев ден на всички  Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 10:26 от Сладкишка

# 709
Добър ден и от мен !

Днес отново ми е толкова болно и мъчно за Майкъл...Гледам го на ето тази снимка

Виждам умората в очите му,болката...и се питам дали някой го разбра истински преди да си отиде от този свят?Дали някой бе до него истински и го държеше за ръка в трудните часове на очаяние,болка и срам.Имам нужда да знам,че някой го е било грижа за Doo Doo,а не за Michael Jackson.Искам да знам,че някой му е помагал да се изправя след ударите.Искам да знам,че някой го обичал и е бил истински приятел.Истински.

# 710
Калин@,за кой руски сайт става въпрос?
Leidi_08,....КРАСОТА....ПРОДЪЛЖАВАЙ!! Hug Hug

Тук стана доста интересно.Много ми се иска да е жив и да се върне ...но едва ли.Не знам защо но лично за себе си не мога да приема смъртта му...не го усещам така .Сякаш тази черна дата не съществува реално и това е някакъв слух   Sad

# 711
kati-p ,щом ти е по-лесно да живееш в заблуда,прави го.Но според мен това само ще удължи агонията ти.Приемането на фактите е първото,което те повежда по кривата на скръбта,за да стигнеш до финала.Бръщолевения от сорта на това,че той си живее спокойно някъде петнят името му.

# 712
# 713
# 714
# 715
  • Под тепетата
Лили и аз това искам да чуя,как някой го е било грижа.Незнам и аз вече какво да мисля.Във филма видях отново гения на твореца Майк,но ми се ще като че ли повече да виждам и не мога да се наситя  на Човека Майкъл,днес излиза книгата на Иън Халпърин-само напомням  bouquet

# 716
martinka снощи горе долу ми преразказваха книгата,в началото пише с такава агресия просто явно не се чете.Не съм сигурна че изобщо искам да си я купя вече.Такива неща ми преразказаха как  се бил опускал нарочно в гащите,отвратително

# 717

Страхотни снимки сте сложили - и аз благодаря на всички за тях. И най-вече на Лейди, която даде такава насока на темата.

За мой срам, това не го бях гледала:

http://www.youtube.com/watch?v=FP0sI7DSU3M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tjVMAmE4atA&NR=1

# 718
  • София
Здравейте, момичета! От скоро надничам тук, но все не смея да пиша, защото ми се струва, че ще бъда най-възрастната тук. Но РЕНИ ме покани и вече няма как да продължавам с извиненията!   bouquet

Винаги съм знаела, че MJ е велик човек, един огромен талант, един много чувствителен характер, но някак манията по него не ме огря, не съм имала никога негова песен на запис, което не ми е пречело да имам любими такива, тепърва ще ги изброявам. Новината за смъртта му ме шокира много - разбрах го на следващия ден докато си карах шофьорския курс, от инструктора ми. Като гръмната бях и еднственото, което си мислех беше "Ох, добре че не ти бях фенка, сега щях много да страдам за теб"

Но, какво се случи. Миналата седмица мъжът ми предложи да отидем на кино, давали филма This Is It, щели да го дават само 2 седмици. Дъщеря ми, голямата, кара някакъв ранен пубертет явно, но се увлича по гледане на концерти на ДВД-то, та беше много екзалтирана, а аз бях много щастлива, че отивам да ям пуканки и да пия кола в салона! Присъствах на магията по създаването на един концерт, почувствах се толкова близко до целия екип, все едно бях там и преживявах радостта от постиженията им... Тръгнах си от салона с голяма горчивина и с един огромен проблем - ние сме едни току що родени фенове на MJ, мъжът ми прави записи вкъщи, дъщеря ми гледа нон стоп концерки, снимки, развява плакати от прожекцията, аз чета и слушам музика като тийнейджърка. Заради нас сума народ отиде да гледа филма и новородените почитатели се увеличиха още. Много жалко, макар и много хубаво. Ходихме да гледаме филма пак.

# 719
Здравейте, момичета! От скоро надничам тук, но все не смея да пиша, защото ми се струва, че ще бъда най-възрастната тук.

Blush Тихо, тихо ...

Това е едно от безброй многото неща, които ме радват покрай Майкъл. Ние в Русе нямаме кино, както вече казах, и Sussie ми купи билет за прожекция в търновската Арена. Питам я - как ще се познаем? Тя казва - сигурна съм, че ще се познаем. Веднага се познахме, не знам как  Grinning Пуснах й лс с номера на телефона си, за всеки случай. Тя каза, че ме записала като "леля Калина"  Heart Eyes Blush Нормално, аз съм на 41, тя е на 16.

п.п. Вале, моята дъщеря е на 6 (имам и 20-годишна, де) оня ден имали занятие в предучилищна. Госпожата написала буквата М и ги карала да казват думи с М. Моята рожба казала Майкъл Джексън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт