Юнски бебчета - Тема № 94 !

• 23 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Франчи, добре е, червенината около тези пъпки изчезна и сега заприличаха на такива пъпчици от претопляне, наистина незнам от какво излязоха!!

АлиенТа ние сложихме пентаксима миналата седмица, лекарката ми не ми каза, да изчакваме при положение, че детето е здраво!!

# 676
  • Пловдив
Ние изкарахме цял следобед в парка. Времето беше много приятно.
И ние сложихме във вторник последния Пентаксим. Здрави сме, аз се притеснявах само от обрива които имахме, но доки каза, че това е екзема и не пречи. Вече ни и мина с едно намазване с кремчето което ни изписа.  Peace
Рая, много ще се радвам да ги запознаем Марина и Ема.  Hug Тя е голяма сладурка и двете с Андреа на Somebody са ми слабост.  Embarassed Нали като си имам момиченце и си падам по момиченца.  Grinning
Somebody ти как си? Оздравяваш ли?

# 677
А Нина,аз още вчера писах, че ходих на лекар, ама бях оздравяла вече и той ми каза, че ми няма нищо и да не съм идвала, че беше пълно с кашлящи и сополиви хора, ама аз взех ударна доза Есберитокс 9 хапчета и 2 макс  грипа е едно це те бе и на сутринта ми нямаше нищо, явно съм успяла да го пресека - изведнъж  запушения нос, сополите, леката кашлица вичко изчезна!!! Praynig Peace

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:53 от somebody

# 678
Вчера и днес пиша два пъти, и двата пъти задавам въпроси, но никой не ме отразява.
Ще се откажа въобще да пиша!

# 679
maimiii не съм много компетента по свинския грип, но това,което съм чула по Тв са точно тези две лекарства, които са изписали на мъжа ти, а колкото за предпазването, незнам как - единственото, което е да избягвате да ходите с детето на големи затворени пространства пълно с хора и само разходки на открито, това е единственото, за което се сещам!! Peace

# 680
maiamiii , за нещо, което не разбирам съвети не давам.  Peace
АлиенТа, никакви ваксини освен тези по имунизационен календар няма да слагам.

# 681

Naughty
кажете ми поне за снимката как да си сложа...то се е видяло, че свинския грип ще ме тормози, докато не отмине нацяло.
Somebody  - ти от какво с била болна, не съм прочела преди това...понеже не ми остава свободно време напоследък, извинявай Praynig
че мен май нещо ми е сухо гърлото, не ме боли... - мисля си или настивам или е от радиатора в стаята????

# 682
maiamiii излишно е да подскачаш, може да не знаеме отговорите на въпросите ти Rolling Eyes

Франческа и аз няма да слагам други ваксини, става въпрос за тези по календара, казвали ли са ви да изчакате?
Детето ако е болно ми е ясно, че не се слага ваксина.

# 683
Али, на Симона сложиха последният Пентаксим точно в началото на бума с прасешката болест.
Но педиатърът иска сега да слагаме Превенар, независимо, че имало грипна вълна.

И да се похваля на Симона ПКК е в норма.

# 684
Благодаря ви Hug ще  слагаме и ние ваксината др седмица стига да няма болни вкъщи.

maiamiii има един подфорум Правила, условия и указания, не е лошо като се регистрираш някъде да се поглеждат тези неща Peace

# 685
ох колко си лоша АлиенТа!

# 686
В цикъл съм  Twisted Evil
Нищо лично, ама това пък за снимката се пита и отговаря във всяка тема.

# 687
Здравейте  Hug

Днес и ние бяхме на разходка и мога да кажа, че се чувствам човек  Laughing.Не бяхме излизали 5 дена  ooooh!. Малката и тя умря от скука тези дни и само спи.Снощи след 4 часов следобеден сън ,заспа в 22:30 и се събуди тази сутрин в 11:00. На обяд пак си дремна 1 час и сега от три часа отново спи  Thinking.

За ваксините,ако сте здрави не виждам причина да не се слагат.

Франческа радвам се че със Симона всичко е добре  Peace
Имам и аз едно въпросче,бях ви споделила че Ема много се запича и поради тази причина поспрях с пюретата , но и само на мляко пак се запича.Пие Nan ,да не би да е от млякото ?Вие какви АМ давате ?А  Stop и вода не обича да пие и с никакви чайове не мога да я излъжа,това притеснително ли е?

Взех едни гранулирани бисквити - без глутен ,но виждам че вътре има захар и не смея да й давам.Вие давали ли сте такива.Идеята ми беше да слагам малко в млякото ,за да я засища повече .Вече  150мл мляко  не й стига ,а ако започна да й правя по 180мл  ще го изпие цялото/а ми се вижда много/ - много е лакома.

# 688
ок, съжалявам, че ви досаждам със стари въпроси!

# 689
И едно въпросче - много ми се хапва бобец, но нали още кърмя, дали мога да похапна..имам спомен, че е добре да се избягва.. newsm78

Аз не ти препоръчвам боб и леща. Вярно, не вярно, при нас, с бебето, имаше отражение и при лещата, и при боба. Няма да повторя докато кърмя!

Аз ще сложа ваксината, остана ни само третия прием. Ще пазя бебето от контакти.

maiamiii, качи някъде снимката (снимка.бг например), вземи линка й, отиди на твоя ПРОФИЛ, в менюто кликни линка ПРОФИЛ, там намери нещо от сорта "имам лична снимка" и пействай там линка. Аз гледам на всеки да отговоря, но предимно на лични. Simple Smile Айде да те видим каква снимка ще качиш  Wink

Обръщам се към всички: опитвайте се да изчитате всички постове, за да не изоставате с информация, пускайте сърчове в гугъл (там 100% се явяват отговорите в бг-мамма Simple Smile) и след това питайте. Ако не ви отговорят, питайте пак. Тук всеки пита нещо, кой видял, кой не видял, и после пада една сръдня... аз често забравям за какво трябваше да пиша и после се сещам, ама то вече минало.
А като се сетите нещо допълнително, редактирайте вашия пост, за да не стават много постовете един след друг.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт