по въпроса за пъпките, somebody, просто нямам идея какво може да е и затова не давам мнение!
за домакинстването- ами преди да се роди детето винаги гледах да съм перфектната домакиня, вкъщи да е излъскано и подредено и да има поне две- три неща за ядене, но откакто си имаме Даниелка просто не ми достига времето за всичко! аз също нямам на кого да я оставя и за секунда, затова гледам сутрин като се събудя да оправя колкото мога /бърша прах и минавам с моп на около два дни/, прахосмукачка пускам през ден /или ако има нужда всеки ден, пералня- когато се съберат дрехи, но това не го мисля, гладя пред малката- тя много се забавлява да ме гледа след сутрешното ядене и преди разходката, обикновено излизаме преди обяд /свързано е с пазар и каквото имам да върша навън- плащане на сметки и т.н. го правя тогава/, след обяда се опитвам да я приспя /което не винаги се получава!/, но ако заспи лягам и аз малко до нея, след съня пак излизаме за около час и с нетърпение чакам татито да се върне от работа и да ме замести за малко в клоунстването да мога да хапна и ако имам сили да сготвя нещо, ако не съм сготвила по време на следобедния сън!
малко объркано стана, но така се и чувствам от доста време насам, реших, че колкото и да се опитвам не мога да огрея навсякъде, а само се изнервям, затова се и отказах!хубав и слъчев ден на всички и много
от нас! 
И в 3.00 и в 6.00 като се събуди, хапна и си заспа.
Накрая поседнах в двора на близкото училище - нямаше грам човек - нали Бургас е в грипна епидемия..а душичката хубаво си поспа на въздух