Само дето явно много се моря да цедя - цяла сутрин цедих да докарам 150-160мл, а нашия изял я има, я няма 60мл и кърти...А аз се чудя защо иска да яде на 2-2.5часа - ми то той изяжда съвсем по-малко - свикнал е, че мама дава, винаги когато си поиска, и не се занимава да суче по много...Но пък добре се почувствах 1.5 часа навън, връщайки се към предишния ми начин на живот...Нещо взе да ми се връща на работа, ама ако може някакси да работя по 2-3 часа на ден само...Ама не става с мойта работа

В тази връзка се сетих за Св. - и сега ти отговрям - хич и нямай угризения за АМ - оставяй Бобо на бабите, и излизай сама, с мъжа ти - действа много освежаващо
...Жалко, че ние нямаме баби наблизо, и с мъжът ми не можем да излезем сами, но и сама да изляза, дори и по работа да е, пак е нещо...И пак в тази връзка - да питам майките, които ще се връщат скоро на работа (аз се връщам май месец) на пълен работен ден - как мислите да процедирате с кърменето? Мислите ли да отбивате, или ще се цедите? За мен идеален вариант би бил да кърмя вечер, нощем и сутрин, но да не се цедя през деня - ама не знам дали може така да се поддържа лактацията. Ако не става, ще трябва да го отбия - и то преди да се върна на работа, за да няма много стресови ситуации накуп...А майките с 2 деца, вече минали по този път - как процедирахте вие?
И естествено се надявам да ни подмине .
Ами това е от нас . А за песните при нас са от доста отдавна и не са само сутрин ами по цял ден ... няма умора голям глас голямо нещо 
никакво пюре с картоф не иска да хапне 
подкрепям! Аз ходих на театър днес в "Сълза и смях" на пиесата "Любов номер 2" и мноооого се заредих. Но трябва да си призная, че нямах търпение да се прибера