Вече имам сериозни убеждения че много я разлигавиха малката тука

Преди като си я оставя в кревата , ако не я боли нещо си заспива като първия човек , а сега от 2-3 дни все трябва да вися над нея и да й говоря или да я нося или да и въртя разни играчки над главата. Който ми казва че бебетат не разбирали само се лъже

Решила съм да взема едно тампонче и да нося акото в тукашното ХЕИ тъй като продължава да е зелено и много да я боли когато ака. Точно когато излиза акото тя се скъсва да реве. Колкото и да ме убеждава педито че било нормално ми се струва че продължава много време и не е нормално все да плаче така истерично като ака. Нека се изледва то няма да ме заболи главата от това. Имам една съседка оято работи там и ще удари едно рамо.

Момичета как да науча Алекс да я държи тая залъгалка- като я дам смуче и отваря широко устата цялата ще я налапа- мисли я за шише милата.

Снощи имаше напредък заспа с нея , ама то мног и се спеше. И ми прави впечатление че вече все иска нещо да смуче докато заспива , давам бибата - не може да я захапе като хората и почва да се ядосва- Дайте някаква идея- знам как се отказва бебе от нея ама не и ка да я науча.