СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 122
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
здравейте, много време ми се струва, че мина последно кога писах. при нас нещата са както при вас  Laughing яде бебко по-малко, майка му повече. пълним по-малко памперси и бях се попритеснила, но добре, че ви има вас да знам, че не съм сама  Hug
 находке, с тези рецепти само ни изкушаваш. аз по принцип не съм добра домакиня. мога да вземам виртуални уроци от тебе. разгледах едни снимчици  Peace  ммммм вкусни  Peace ти или с храна или с пичове изкушаваш. не само находка, но и изкусителка  Heart Eyes
  Praynig за малибу и вили.
 и аз съм за подаръците. идеята е супер.
 и да попитам за сайта със снимките за няма и 2 лири. как става получаването, че нещо английският ми бяга. за 40 броя снимки плащам тази цифра, така ли?
  ставам, че бебко ме търси с нежен зов.  Laughing

# 706
Малибу, олекна ми. Ще се оправите  Hug
Киара, Моника имаше едно крещене след една баня и си помислих, че се е уплашила от нея нещо, но не се повтори  Simple Smile. Понякога явно ги обзема необяснима тревога и тя няма нищо общо с млякото и прочие. Дано не се повтаря. Peace
Милица, добре дошла  Hug
За килограмите - при мен стана феномен - отслабнах още първия месец, направо се чувствам изсмукана. Моника наддаде 1 800 Mr. Green. Ям постоянно, а корема ми е като залепен за гърба, не знам кво стана тоя път  bowuu
За бибата - ми не я ще  baby_neutral
Есим, мненията наистина са различни и то между лекари.Ето какво правих аз с баткото - при всяка баня се опитвах да го почиствам, но съвсееем лекичко. Уж тръгваш да забелваш, но спираш по средата, нещо такова, никакъв натиск. И така един ден, по време на поредната баня, се забели сякаш от само себе си, чак се стреснах. Той не реагира, защото нямаше натиск.  Peace
За подаръците - аз съм ЗА!

# 707
И аз съм ЗА подаръците.
Лека и спокойна вечер!

# 708
  • София
Чакайте и аз да се оплача... Мъжът ми е болен от грип и педито каза, че единствения начин да опазим малкия е да стоим в различни стаи Tired И това цели 5 дни докато всичко отмине. Та сега сме отделени - аз и бебето в хола, а мъжът ми в спалнята, като в изолатор Tired
На всичко отгоре на малкия му се появи кръв в сополките и съвсем се видях в чудо. При някой имало ли го е този проблем?

Педито още не ми е показало как да забелвам пишката, ама аз я подръпвам по малко при къпане. Ще чакам следващата консултация, за да питам.
И Никола в някои дни прави паузи от по 4-5 часа между яденетата, та чак се притеснявам. Днес например е изял 640 мл от цедената кърма + едно сукане по обед, там не е ясно колко е изял, но едва ли е много. И това сравнено с вчера, когато опапа 900 мл #Crazy В някои дни се шашкам, че яде много, в други, че яде малко, въобщеее ooooh!

# 709
айде малките слънца и техните майки да лягат да спинкат вече Hug Hug

равер-иви,нямаш проблеми мила,давам уроци,не  съм кой знае каква кулинарка-специалистка,ама се справям все пак Joy Partyако има нещо-питай,и за готвене,и за пичовеееееееее smile3521цункай двамата ти хубавци Hug

Мама Гаци,ами мила май повечето сами си гледаме децата,и си готвим ,и шетаме-няма как,то трябва много отдавна хубавице да ти е ясно едно-не е никак лесно да си жена smile3521  love001

Детелини,ти с пържоли ли си почнала да я храниш принцеска hahaha Joy hahahaкато гледам как наддава,малийййййй-нека да ви е жива и здрава Hugама от другия месец-дайте на детето суджук-явно му се хапва и има апетит Partyак9о не аз да пратя един горнооряховски Joy Hug Hug

# 710
  • София
Здравейте мацки!
Днеска ставам на  Sunglasses   37 годинки...та почерпете се за мое здраве.. Simple Smile

уфф така и неможах да вмъкна  изображение на торта от 100 грама сладки...
    фенка съм на 100 грама сладки http://www.100gr-sladki.com/  ...моля поръчвайте си за моя сметка Simple Smile
Тооо май няма сервирано кафенце, та сега направо и кафето ще ви поднесаа...обаче нета миии е толкова бавен, че ако някой ме изпревари може да се повторим с поднасянето на кефето...но моето ще е пак от 100 грама сладки, а там го правят страхотно:)))

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 10:21 от EmiR

# 711
  • sofia
Ч.Р.Д.!!!  bouquetЖелая ти една вълшебна 37-ма годинка от живота!Сега покрай бебоците ще караме детството отново!А това е страхотно! smile3541

# 712
  • sofia
Идеята с подаръците е страхотна!Хайде наистина да помислим за лимит на паричките!Хубав ден! Heart Eyes

# 713
Честит рожден ден Emir!!!! Да си жива, здрава, много щастлива и обичана! smile3525

Аз да ви се оплача: моето филенце нещо се пообърка  #Crazy След като вчера спа от 1:30 до 6 и пропусна яденето в 4, заспа пак малко преди 8, което е адски необичайно. Като видях, че спи дълбоко реших да не я къпем и само към  10 я преобух и я кърмих и тя си продължи да спи. НОООО НЕ ЗА ДЪЛГО! Събуди се в 12:30, 2:30, 4:30 когато си реши че трябва и да будува час и половина и сега станахме в 8 #Crazy Толкова събуждания не ми е правила никога! А на 2 часа не е яла откакто ми тръгваше кърмата Thinking Направо се чудя какво е това чудо  newsm78 Някаква идея?

# 714
  • Karlovo
Добро утро
Емир честит рожден ден , мерси за кафенцето  Peace .
kriskata може да е затова че си е нарушила режима и е пропуснала банята .
Ние вчера нали ни биха три ваксини и не успяхме да се окъпем оттам заспа в 11 и 30 (трудно) ,и се буди в 3, и в 6 .Свикнал е човека да си заспива след баня .
Да се жалвам и аз днес - вчера оставих мъжо да гледа Ицо около 2 часа да му взема лекарството ,и след час и 30 мин. като ми звъни телефона ,и като чувам детето реве все едно го колят ,а баща му отсреща - "Айде къде си ? Отсега нататък ще си го водиш с теб ." и затвори .Добре че бях вече пред нас .Детето искало някой да го гушка ,ама няма кой да се сети .Благомира отсече ,че тя се грижи по добре за бебето от баща му ,и май си е така . Снощи цяла вечер го базикам че с едно бебе не може да се оправи  Laughing , така му се пада ,да разбере че не е лесно по цял ден да се занимаваш с бебе и да разгадаваш на къде му е китката  Crossing Arms .

# 715
Честит рожден ден Емир, желая ти най - крепкото здраве, най - истинските мечти, зверски късмет и много много щастие !

Ние днис сме на ортопед в Горна баня, но без направление защото държа на точно определен лекар. Когато се върна ще пиша как стоят нещата с платения преглед чисто информативно ако някой закъса с направлението, въпреки че педиатъра е длъжен да даде такова.

Ksantipa, успокой се дисплазията не е чак непреодолимо състояние, носете си ортопедичните гащи и наистина прави гимнастиката дори и бебето да реве - просто сега е момента докато са още много меки и малки.

# 716
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
тази нощ беше ужасна.Снощи бяхме много уморени и си легнахме още в 21.30ч.Андреа почти не яде преди да легнем и се събуди после в 12.30ч,след това в 4ч и 7ч.Като и при трите хранения не изяде повече от 40-50мл.В последно време яде по-малко.Днес ще отида да я претегля,за да видя как върви. TiredА на мен така ми се спи.И Алекс пак рева на сън.

За подарците-наистина да се организираме и най-късно до началото на декември да знаем кой на кого ще купува подарък,за да има време да го изберем и да го пратим.От тук до България поне 10 дни ще пътува. Peace

Емир честит рожден ден Hug  bouquet

# 717
Лелеееееееееееее какъв шрифт съм избарала  ooooh!
Извинете глупавата ми клавиатурка....

# 718
Емир, честит рожден ден   bouquet

Момичета за ортопеда, даже и да не в дадат направление, отивайте докато още са мънички. Между 10-ия ден и 3 месец тази работа трябва да се свърши.

# 719
  • Karlovo
Нас ни дадоха направление още на първата консултация за ортопед и педиатър .Ортопеда ни снима с видеозон ли е или ехограф ,прегледа крачетата и каза че сме добре .Педиатъра пък провери дали детето чува ,преслуша му гърдичките и той каза че сме добре. Не знам защо в други градове не го правят това .Казаха че втория преглед от ортопеда ще е когато стане на 3 месеца ,пак с направление .

Общи условия

Активация на акаунт