СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 123
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Емир, жива и здрава да си!  

Da си определим лимит, да  Peace 15-20лв ок ли е? Как да се преброим, които сме за, че да може да се разиграе томбола? Може би ЛС на Веси, като пусне новата тема и постне списъка на 1стр.?  Thinking

# 721
Ч.Р.Д. на Емир!
Много здраве и късмет в живота.

# 722
  • Бургас
Здравейте момичета,

Честит Рожден ден на Емир!Много здраве , щастие и любов.  bouquet
За подаръците и аз съм съгласна, много ще бъде интересно.
За забелването при момченцата.Аз на Никола още от първия месец забелвам,и от там излиза едно бяло което почиствам.Не знам лекарите какво казват но трябва да се забелва,защото после ако не е забелена трябва на хирург да се води той да я забели.
Мисля си като остана сама как ще го мъкна това дете навсякъде със мен не знам. newsm12Не мога да го оставям сам.Все някак си ще се оправим.
Хубав ден на всички мами

# 723
  • Варна
Честит Рожден ден на Емир!
Много здраве и щастие!

И аз съм за подаръците, само организацията да се направи:)

Тук за ортопеда - светило, дори и без направление ще чакаме до Декември, няма ли да е късно? Или който и да е, само да е сега? Какво мислите, педиатъра каза че след 3-4 месец е съвсем ок да се ходи, или?

За забелването при момченцата.Аз на Никола още от първия месец забелвам,и от там излиза едно бяло което почиствам.Не знам лекарите какво казват но трябва да се забелва,защото после ако не е забелена трябва на хирург да се води той да я забели.

Така стана и при нас, въпреки че забелвахме, но не много, да не тормозим детето уж... newsm78

luchkata:
Не си сама, аз така ще съм и то с двама,  добре че баткото е голям и все пак разбира, а може би и да ми помага понякога Whistling

# 724
  • София
Здравейте и от мен! Щях да ви пожелая добро утро ама видях колко е часът Mr. Green
Емир, честит рожден ден, да си здрава и щастлива и много да те радват дечицата bouquet

Тази нощ моето дете ми скри шапката просто. Снощи яде в 22.10 след като го къпах и после се събуди чак в 3.40 #Crazy Такава пауза никога не ми е правил.
Включете и мен в списъка за подаръците Party И според мен 15-20 лв са ок като лимит Peace
Никой не сподели за кръв в сополките, не ви ли се е случвало? newsm78

# 725
мацки,май не четете какво пишем,ааааааааааа Naughty Naughty

аз правя списъка,след малко ще пиша,че малкия е на млечния бар hahaha Joy hahaha

# 726
  • Варна
Здравейте и от мен.Честит рождан ден на Емир   bouquet.  Да си жива и здрава мила и много, ама много щастлива мама. Аз не съм ви писала отдавна  Blush обаче обещавам да съм по-редовна. Деничка е едно прекрасно бебе. От десетина дни прави нощни паузи по 7-8 часа като заспи в 8.30/къпем я доста рано към 7.30, ама тя си го наложи този режим/ става най-рано в 4.30. Понякога ако има колики заспива в 10-10.30 и сутрин става към 6.30. Даже по едно време се чудех дали е нормално толкова малко бебе да прави такива паузи, ама си расте детето и наддава. Може би е като мама поспалана  Rolling Eyes. Видях че последно съм ви писала като се прибрахме от болницата и съм пропуснала да кажа че ние се родихме 3100кг. и 51см., секцио. От три дни само ви чата, че за разлика от нощните паузи през деня почти не спи диването, ама не се оплаквам така си ми е добре. Ще помоля варненските мами да препоръчат ортопед да заведа мъничето, че нямам никаква идея къде да го водя.  Май много дълъг пост стана, ама като се отприщя няма спиране Grinning.
Между другото някой гледа ли Гала тази сутрин с английския за тримесечните бебета Crazy

# 727
Честит Рожден Ден, Емир ! Да си винаги лъчезарна и усмихната и да имаш мнооооооого поводи за радост  Hug   bouquet

Находката, благодаря за рецептите Wink

# 728
  • на Русе
Здравейте и от мен,
честит рожден ден на Емир!
Да се оплача и аз - вчера от обяд бебко не е спирал да плаче. Спи по 15 мин, не иска да яде - само като види шишето и почва да пищи. В чудо се видях  ooooh! Смених биберона с каучуков и докато е сънен изчждаше малко АМ, но след това започна да крещи, да се захласва от плач и не ще да яде. Сменихме АМ от НАН на Фризолак и май нещата се успокоиха  Praynig Дано това да е причината  Praynig Звънях на личната /тя е пеедиатър/ и тя обеща да дойде тази сутрин в 8. Обачеее никаква я няма  #Cussing out #2gunfire
Тая сутрин бебчо цял ден спи и яде в полусън. Дано млакото му хареса, наистина има различен вкус  Peace
За пишката и аз забелвам и почиствам бялото с тампонче. Забравих да питам за това лекарката на консултацията и го карам на своя глава  Whistling
За подаръците- иаз съм за Peace
ПП: децата ви плачат ли на сън?

# 729
Еми, честит празник! Да си жива и здрава и мнооого щастлива!

За пишката - ами аз забелвам, когато се сетя. Аме не всяка вечер. И то по съвсем малко. Ама няма бяло  newsm78

Искам да ви споделя друго, което ми е доста странно. След като изкъпем Алекс и го сложа на повивалника почва да реве. Ама рев до посиняване. По никакъв начин не можем да го успокоим. Не е от глад, защото няколко пъти го изкъпах доста по-рано, точно с цел да не е огладнял... Като го облека и сложа в кревата, докато приготвя млякото се успокоява самичък. Вече съм шампион в категория скоростно мазане и обличане на бебе  Mr. Green Чудя се на какво се дължи това? Мислех си дали не е защото е гол, но нали все пак преди баня докато правим масажите и гимнастиката пак е гол, тогава не рева, напротив, много се кефи даже... Има ли някоя с подобно държащо се бебе?

От три нощи имаме нов режим, който горе-долу ми допада. След банята и яденето къв 21-21,30 спи до към 3ч. Яде и пак заспива, буди се към 5,30-6 и пак яде. И после спи до към 8-8,30. Обаче през деня ми се струва, че сънят му е малко, само веднъж спи повече м/у яденетата, иначе макс. по 30 минутки. И като е буден иска да се гушкаме и да си говорим...

Одеве една приятелка идва вкъщи на кафе и ми донесе неотпечатвана кутия НАН сенситив. Останало то нейното бебе, в срок си е. Сега като я гледам като едното нищо ще се изкуша да дам някоя вечер... Уф, трябва да я скрия...

Айде Находке, давай да видим списъка, после само не знам как да го измислим с жребият кой на кого да подарява  newsm78

# 730
  • Варна
Да се включа и аз с двете ръца ЗА подаръците newsm10 smile3521

# 731
Здравейте мамчета,
Емир, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и много любов от хората, които са около теб.
Аз отдавна не съм писала, но ви чета най-редовно.
За подаръците и аз съм за. Много обичам Коледа и много обичам да украсявам елхата (колкото е по-голяма, толкоз по-добре).
Момичета искам да ви питам (знам, че преди няколко странички говорехте за това, но сега не мога да го намеря) Кали явно нещо се е запекла или нещо такова newsm78. Миналия вторник беше напълнила доста памперса, от тогава чак в неделя с мъжа ми и помогнахме с термометъра и, фактически от неделя не е акала. Това дали е нормално? Тя е само на кърма.
Иначе ние като цяло сме добре. През деня яде на около 3 часа. Вечер заспива към 22.30 - 23.00 и се буди чак към 6.00-6.30.
Забравих на новодошлите мами добре дошли.  bouquet
А Находката, може да обменяме рецепти ако иска. И аз обичам да готвя. За банановите мъфини моята рецепта е малко по-различна (като гледам май и по-сложничка).

# 732
Emir, честит рожден ден   bouquet
Mirinda,  и моята Ния се скъсва от рев след баня и в момента, в който я облека - млъква! Мисля, че в топлата вода на бебчето му харесва, а когато го изкараш от коритото на студения въздух (колкото и да е топло помещението) реагира със силно негодувание.
И аз съм за подаръци!

# 733
Току що видях, че съм пропуснала да си кажа термина - беше 13.09.2009 г.

# 734
Здравейте мацки Hugаз ходих малко до комшийката да пийнем кафенце и да ударим клюката Partyс нея бяхме с един термин и родихме с разлика няколко часа-тя на 21 вечерта,аз на 22 сутринта Peace Partyи двете-естествено раждане Naughtyта гледаме сега бебоците колко са пораснали и кой е по-голям Joy

Емир,мила,честит рожден ден  bouquet  bouquetнека си жива и здрава,да си добра и всеотдайна майка,обичана и глезена съпруга  love001весело изкарване на празника newsm59/а бе само наммене ли ми се струва или май си объркалакат си писала-гледам снимките,и ми се струва на 27 ставаш,а си написала 37 newsm78 newsm78/

Горска малинка,няма защо мила,пак заповядай Hug Hug

За списъка-ето кои съм записала според форума,който иска и не е казал в темата,да ми пише на лични-срока е 30ноември Naughty Naughty Naughty

Находката/каде без тъз меродия Joy/ Миринда, Кришка мишка, Детелини, Анита, Бибси, Соник, Лучката, Слави П, Равер иви, Криската, Ксантипа, Есим, Бебешондел,чифлигарова, Дундито, Атракция,Ванянед,Глезундра,Симамакс, Дриймс-на която благодарим за идеята Hug  bouquet
за колажа-ако някой може да го направи и тази идея е супер,ама незнам кой newsm78

на 30 заедно с бебешоци,с която си пишем на скайп ще направим томболка с листчета hahahaи двама по двама,кой с когото се падне-ще напиша в темата Peaceвие на ЛС ще се разберете за адресите Peaceстава ли така,мадами Party Party

А на всички на ЛС ще ви изпратя адреса и IBANси,защото съм чувала че на Коледа стават чудеса smile3532
и аз ще чакам да се случи чудото-да ме запишат в книгата на Гинес като жената,получила най-много подаръци и пари за Коледа rotfImbo rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт