Da си определим лимит, да
15-20лв ок ли е? Как да се преброим, които сме за, че да може да се разиграе томбола? Може би ЛС на Веси, като пусне новата тема и постне списъка на 1стр.?

Не мога да го оставям сам.Все някак си ще се оправим.

Такава пауза никога не ми е правил.
И според мен 15-20 лв са ок като лимит 
. Да си жива и здрава мила и много, ама много щастлива мама. Аз не съм ви писала отдавна
обаче обещавам да съм по-редовна. Деничка е едно прекрасно бебе. От десетина дни прави нощни паузи по 7-8 часа като заспи в 8.30/къпем я доста рано към 7.30, ама тя си го наложи този режим/ става най-рано в 4.30. Понякога ако има колики заспива в 10-10.30 и сутрин става към 6.30. Даже по едно време се чудех дали е нормално толкова малко бебе да прави такива паузи, ама си расте детето и наддава. Може би е като мама поспалана
.
Смених биберона с каучуков и докато е сънен изчждаше малко АМ, но след това започна да крещи, да се захласва от плач и не ще да яде. Сменихме АМ от НАН на Фризолак и май нещата се успокоиха
Дано това да е причината
Звънях на личната /тя е пеедиатър/ и тя обеща да дойде тази сутрин в 8. Обачеее никаква я няма

. Миналия вторник беше напълнила доста памперса, от тогава чак в неделя с мъжа ми и помогнахме с термометъра и, фактически от неделя не е акала. Това дали е нормално? Тя е само на кърма.
аз ходих малко до комшийката да пийнем кафенце и да ударим клюката
с нея бяхме с един термин и родихме с разлика няколко часа-тя на 21 вечерта,аз на 22 сутринта
и двете-естествено раждане
та гледаме сега бебоците колко са пораснали и кой е по-голям 
нека си жива и здрава,да си добра и всеотдайна майка,обичана и глезена съпруга
весело изкарване на празника
/а бе само наммене ли ми се струва или май си объркалакат си писала-гледам снимките,и ми се струва на 27 ставаш,а си написала 37
/

/ Миринда, Кришка мишка, Детелини, Анита, Бибси, Соник, Лучката, Слави П, Равер иви, Криската, Ксантипа, Есим, Бебешондел,чифлигарова, Дундито, Атракция,Ванянед,Глезундра,Симамакс, Дриймс-на която благодарим за идеята

и двама по двама,кой с когото се падне-ще напиша в темата
вие на ЛС ще се разберете за адресите
става ли така,мадами