СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 119
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
ЕМИР-честит рожден ден.Да си жива издрава и много много късмет в живота. newsm51 newsm59 Tada.Похеже ме пиша редовно искам да ви попитам вие започнахте ли да давате някакви сокове,защото нашата консултациа е чак на 24-ти ноември и чак тогава ще разбера дали да давам.От  ЛОРКА (първото)всичко съм забравила и незная кога ги почнах.

# 736
  • Испания и Стара Загора
nahodkata предложението ти за  организацията за подаръците е идеално Peace

Ходих да претегля Андреа и вече е 5.300кг,като за последните 10 дни е качила 280гр.Според мен е добре,като знам,че яде по 40-50мл на ядене. Peace

# 737
Похеже ме пиша редовно искам да ви попитам вие започнахте ли да давате някакви сокове,защото нашата консултациа е чак на 24-ти ноември и чак тогава ще разбера дали да давам.От  ЛОРКА (първото)всичко съм забравила и незная кога ги почнах.
Сока ще е последното, което ще въведа. Смятам да захранвам след 5м. със зеленчуково пюре, а сока... някога, в бъдещето  Peace

# 738
Находке, ако вземе ти се напълни банковата сметка да дам моята превантивно. Приятел в нужда се познава все пак.  Naughty

Аз ти предлагам да напишеш имената на мамчетата на лист. И да теглиш от листчетата имена подред. Няма ли да ти е по-лесно, пък и няма да си подаряваме по двойки.

Мойто гардже цял ден спи. Излизахме и два пъти вече навън ама в градината на ръце. Домързя ме да вадя количката. Та мързела не морял, а мъчел  е мноого вярно.

Ние не сме акали от вчера вечерта и вече взех да се притеснявам. Давам му срок до довечера. Дано ме изпревари.

Вчера и ние се теглихме по домашному. Имам електронен кантар та се сетих да се кача с него и без. Та резултатът беше 5800. За почти месец килце.  Party

# 739
АТРАКЦИЯ - ти с новото захранване ли ще почваш.Което е от 6-ия месец.Аз мисля с това от 2-ия което се запоява със соковете,ЛОРКА така и започна захранването.

# 740
Emir, Честит Рожден Ден, мила !!! Бъди жива, здрава, много щастлива и обичана!
Миринда, да не би да плаче ако му е студено, защото след баня е мокър и може да му е настръхнала кожата. Такава разлика виждам в ситуациите, които сравняваш. Ние правим големи гимнастики с печката като го къпем, мъжа ми трепери да не го настине и става едно местене да му духа срещу него точно.
За подаръците и аз съм "за", включете ме моля ви в списъка Simple Smile.

# 741
Как без подаръци бе! И аз съм ЗА!
Емир, да си жива и здрава, добра майка и обичана съпруга!   bouquet
Находката, къде ти е банковата сметка??? Не я откривам??? и чичко Гугъл не помогна тоя път Sad  Wink Иначе организацията е ок!
славип, моето и плаче (приплаква де, не е истински плач), и се смее Simple Smile

# 742
Най-сетне да се добера и аз до компа!
Честит рожден ден Емир Живот и здраве на цялото семейство и още 5 дечица newsm51 newsm51 newsm51
Миринда Нашият график е абсолютно същият!Снощи обаче баща и се прибра късно,пропусна банята и се дундуркахме до 1.30 Shocked,аз както съм свикнала след Сървайвър да припадам...много трудно ми беше.Заради линковете които пусна и имах глупоста да прочета(не за друго,а защото съм параноичка),Ивайла вече не спи в моето легло...преди я слагах на една страна,а вече по гръб.Ама защо в болниците ни учат да ги слагаме по гръб не мога да разбера? Thinking
Момичета,като се стъмни в 5 изпадам в тотална депресия,ако не беше интернета незнам...
Находке Щом си ходила в комшийката на гости,значи някой ти ги гледа децата NaughtyСигурно горкия ти мъж си го вързала да ги дондурка,а ти хайманосваш,пиеш бейлиси и харчиш евра JoyМетни някой мъфин насам,че гладна изпусталях Joy
И в този дух да се похваля,вече съм минус 15кг.Имам да свалям още 7 до изходно тегло,ама изобщо не се харесвам,а и тези пъпки...какво момиченце бях,какво станах... Sad
И аз съм за късното захранване,педката ми каза да давам сок след 40 ден,ама няма да стане,какви са тия сокове,какви са тия води не мога да разбера,много е гадно като с педито си не сте на един акъл.
За подаръците принципно съм за,но ще видя до 30-ти на какво дередже ще сме,че има 4 племенници и 3 приятелски деца на опашката,ще пиша на Находката на ЛС ако реша да участвам Peace

# 743
Емир, да си жива и здрава, добра майка и обичана съпруга много много щастлива! newsm51
За подаръците и аз съм ЗА, мисля че 15-20 лева са добре, организацията е добра но аз въобще не се съмнявам все пак находка я прави Hug.
И ние вчера не бяхме акали и днес сутринта се изакахме с помощта на термометърът.

# 744
 Здравейте и от нас  Hug
 Ние напоследък сме адски несериозни с писането, но пък ви четем  Hug
 Днес ходихме на педиатър, за 40 дни сме качили 1,135кг, мисля че е нормално  Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78
 После ходихме на ортопед и сме добре, но лекарката ни препоръча да слагам две пелени над памперса да може малката да не си изправя крачетата, та да се наместят както трябва и след месец сме пак там да видим дали вече всичко е перфекция, за което се надявам  Praynig Първия път като ходихме при педито и тя каза крачетата малко кривички, та нашата баба даде акъл да я увиваме като пашкул да се изправели, но уви... сега друго казват хората, напротив, трябва да не са изправени...  newsm78 :2gunfir
 Тези дни имаше и малко паника при нас... Бяхме на разходка с малката, изведнъж задуха адски силно и усетих как ме прониза, та 2-3 дни усещах адска тежест в гърдите, не можех да дишам. За капак свеки ме шашна, че свинският грип така започвал и гледайте как се ходи на бърза помощ посред нощ, изследвания, рентген, чуууудооо. Имаше съмнение за бронхитпневмония, а се оказа че е просто настинка, слава Богу  Praynig Нямах нито хрема, нито кашлица и така де... кошмара беше пълен, голям страх.
 Находке, мила, точно тази вечер правих пилешкото със сметана и синьо сирене и чеснови хлебчета, които станаха наистина убиец  Mr. Green но нямах късмет да ги ям, но на другия ден си ги хапнахме де. Супер наистина, призната си по още един параграф 'кулинарка на форума'  Mr. Green Mr. Green Hug
 Сега ви оставям милички, ще папкаме.
 Пазете се и нека няма болнички. Нека Бог пази нас и децата ни. Целувки  Praynig Hug Hug

# 745
записвам,записвам............. smile3523 smile3523 smile3523

айде утре ще пиша,че тая вечер съм на специален рожден ден-на свекърва ми,да ми е жива и здрава,добра ми е тя,пу да са уроки Hugsmile3510

# 746
Честит рожден ден Emir!!!! newsm51 С пожелание за много, много здраве, щастие и късмет! И всички в къщи да те слушат!!!
Днес се чувствам страхотно - ходих да ма правят хубава!  Blush После малко се разходихме из Варна и се прибрах чак сега. А като си помисля, че утре чакам височайши гости - двете съкровища пристигат за уикенда. направо съм  smile3511, защото искали да си канят гости! Трябва да пооправя къщата, че все намират кусури, ама как ще сваря при положение че днес цял ден се шлях  Whistling

Та и в този ред на кулинарни мисли си мислех да направя един гювеч, че става бързо. Имам един карфиол и много ми се иска да го сложа и него, ама се чудя дали първо трябва да го бланширам  или мога да го сложа и суров newsm78 Дайте съвет Praynig
Находчице включи се като майстор готвача на форума  chef

# 747
  • София
Мацки, мерси за хубавите пожелания... Hug
Находке ша ти преведа парички пак по с/ката Sunglasses заради комплимента...на 37 си ставам душа, ама се чувствам като на 27:)))хъъмммама тогава нямах 2 деца и въртях гаджета хахахаха
Пиши ме и мен в списъка за подаръците...аз колаж не се навивам да правя..идеята ми беше подаръка за Коледа да е свързан с темата ни и бебоците ни...но явно организацията ще е по-трудна...но пък може догодина да се организираме...
Мама Гаци...нямам време за още 5 деца...затова и с такава малка разлика ги направихме...а едва ли на 3то ще се навия...може да ме хване менопаузата хахахаха
Пишката я забелвам още от началото...почти винаги излиза по нещо беличко...и май му е приятно на младежа ...като го гледам...

# 748
Да дам отчет а? Минахме на ортопед - никакви проблеми, човека ни направи обстоен преглед , показа нова гимнастика и от днес започваме.
Бяхме в Горна баня, да уточня прегледа без направление е 30 лв.

Какво за подаръци??? Обяснете по - обстойно идеята....аз съм ЗА независимо какво имате предвид.

# 749
  • Karlovo
shammi Находката събира никовете на тези които искат да си разменяме подаръци за Коледа ,после се тегли жребии кой на кой ще подарява .Сумата за подаръка че е около 15 - 20 лв. Това е .
Днес времето тук беше разкошно и направихме една 3 часова разходка .
Момичета май е време за нова тема. Аз не знам как да ги пускам .

Общи условия

Активация на акаунт