ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кви апартаменти бе Галке.....тва са цели резиденций....и още не е приключил с покупките на имоти!!!! #Crazy #Crazy #Crazy А забеляза ли у първата къща,че имаше като мойта картина дето ми е на автара? Много ги забелезвам тия неща. Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:46 от zizu_70

# 526

Ето и една снимка от мен.

А тук с резолюция: 1200 х 1595

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:53 от anna mari miller

# 527
Гледам в Youtub-a 33-та серия от любопитство какво ще стане напред- ама в някои част например 6-та вместо говор само някакъв страшен глас да говори се чува, направо ми настръхнаха косите... Shocked Shocked Shocked Даже отначало си мислех, че прословутия българин нещо говори.

# 528
Боже,боже,тия снимки на нашия любимец ми идва да ги закача срещу леглото си та поне с образа му да заспивам,ама пусто моя ще да се обиди,че предпочитам филмов герой.И без това като седна да гледам филма почва вече да подскача.А сега лека нощ на всички Есмерки.До утре вечерта,ако успея.

# 529
Гледам в Youtub-a 33-та серия от любопитство какво ще стане напред- ама в някои част например 6-та вместо говор само някакъв страшен глас да говори се чува, направо ми настръхнаха косите... Shocked Shocked Shocked Даже отначало си мислех, че прословутия българин нещо говори.
Спокс не се плаши .....не са извънземни!!!! Има нещо грешка у качването. Joy Joy Joy

# 530
  • София

не, проблем със звука е  hahaha hahaha hahaha hahaha
zizu_70 , видех аз картината веднага, даже се чудих как тъй си успяла да си я краднеш за аватар hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
сега се пъна аз с пустия чорапогащник, но качеството ми на нета изглежда е лошо Wink Wink

# 531

не, проблем със звука е  hahaha hahaha hahaha hahaha
zizu_70 , видех аз картината веднага, даже се чудих как тъй си успяла да си я краднеш за аватар hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
сега се пъна аз с пустия чорапогащник, но качеството ми на нета изглежда е лошо Wink Wink
Не съм я краднала ..моя си е имам я от 5г. той я е краднал от мене !!!! Joy Joy Joy Ако утре успееш гледай повторението ...аз на плазмата го скивах как си пише по книгите!!!

# 532
 Този българина като е толкова влиятелен не може ли да ни уреди един Есмеров "стриптийз" ...  newsm78

# 533
# 534
Този българина като е толкова влиятелен не може ли да ни уреди един Есмеров "стриптийз" ...  newsm78
Нема такова влияние срещу кака Сергин....кво може да напрай човечеца не виждаш ли , че тая е като ГОДЗИЛА!!!! hahaha hahaha hahaha

# 535
Момичета надявам се снимките да ви харесват и да не се наптрапвам с тях.  Rolling Eyes

# 536
Момичета надявам се снимките да ви харесват и да не се наптрапвам с тях.  Rolling Eyes
Турай да плакнеме окото преди сън!!!! Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes

# 537
 Верно - пред това да отговаряш пред "жената с халата" всичко друго изглежда незначително....  

ААА снимки - винаги има нужда от тях !!!  Hug

# 538
Па да !!! Нема да си легаме с нет под мишница..... hahaha hahaha hahaha

# 539
Обаче днес и Ниран ме разби с изразителния си език – Ендер миришел на "тенджера" Joy Joy Joy .... както го "харесвах" сега още повече ми се издигна в очите .... не стига че плъх и злобар,ами и готвач   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт