Регистрирах се под друго име,защото желая да остана анонимна.
Въпросът ми е следния:
През 2002 г. имаме навъртяна сметка към Глобул около 250 лв. Но в последствие се отказахме от този гсм- оператор и не сме плащали сметката /знам,че е грозно,но доста беше надписана откъм минути ,които сме убедени ,че не сме използвали,но както и да е/.Не сме я плащали,а оставихме нещата просто така.
И сега /вчера/ пристига съобщение залепено на вратата на майка ми/защото картата беше на нейно име/ ,че Глобул се били обединили незнам си с кой и започнали да издирват нередовните си платци.И в срок от 7 дена трябва да се погаси сумата,иначе разправии,съдилища и т.н. Ние и преди си бяхме получавали подобни предупреждения /около 2002,2003 /,но нищо не се случи
Въпросът ми е,възможно ли е наистина сега да са сериозни? И да се стигне до съд ,ако тази сума не бъде погасена? И след като са минали повече от 5 години може ли да се предяввяват такива искания?

Спи си спокойно,нищо няма да ти се случи а утре можеш да направиш сметка към друг оператор или пък да си изтеглиш кредит/ако успееш,защото има кредитен регистър/ а може и нещо на изплащане-ние ще видим до кога ще живееш на аванта и ще решим дали да не последваме светлия ти пример:)